Αιγόκερως

Αιγόκερως 2022

Ζώδια

Αιγόκερως 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το ωροσκόπιο του Αιγόκερου για το 2022 αποτελείται από ένα μείγμα τύχης και ατυχίας. Ο πλανήτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας, φέτος, είναι ο Δίας. Ως επί το πλείστον, ο Δίας θα επηρεάσει την κοινωνική σας ζωή προς το καλύτερο. Παρόλο που οι πλανήτες σας ξεκινούν με μια καλή δόση τύχης, θα πρέπει να δουλέψετε για να κάνετε τη φετεινή χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερη.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αρχή της χρονιάς σας ευλογεί με τον Αιγόκερω στην Αφροδίτη. Κι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να κάνετε κάτι ρομαντικό (όπως, για παράδειγμα, να προχωρήσετε σε γάμο) αν είστε ήδη σε σταθερή σχέση.

Ωστόσο, το Μάιο, τα πράγματα περιπλέκονται κάπως στις ρομαντικές σας προσπάθειες, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό. Κατά γενική ομολογία, ο Αιγόκερως κι ο Κριός είναι πολύ διαφορετικά ζώδια, επομένως δεν συνδυάζονται πάντα καλά. Τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν μόλις η Αφροδίτη φύγει από τον Κριό και προχωρήσει στον Ταύρο, γύρω στον Ιούνιο. Παρόλο που η Αφροδίτη θα περάσει από πολλά ζώδια πριν τελειώσει η χρονιά, η ερωτική σας ζωή θα παραμείνει σταθερή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι Αιγόκεροι θα έχουν περισσότερη τύχη στην καριέρα τους, κοντά στην αρχή της χρονιάς. Οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα των υπηρεσιών θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί κι αυτό οφείλεται τόσο στις όψεις του Δία, όσο και του Κρόνου. Για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την τύχη σας, προσπαθήστε να τα πηγαίνετε καλά με τους συναδέλφους σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι πιο τυχερό για όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις, πωλήσεις, ακίνητα και παρόμοια επαγγέλματα. Και πάλι, ο Δίας κι ο Κρόνος θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Επίσης, σκεφτείτε να γνωρίσετε καλύτερα τους συνεργάτες σας. Όσο καλύτερες είναι οι σχέσεις σας με τους στενούς σας συνεργάτες, τόσο καλύτερα θα τα πάτε στη δουλειά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Δίας στο δεύτερο οίκο θα έχει ανάμικτα αποτελέσματα στα οικονομικά σας. Το εισόδημά σας είναι πιθανό να έρχεται σποραδικά, φέτος. Κατά καιρούς ο μισθός σας φαίνεται μεγάλος, αλλά άλλες φορές νιώθετε ότι δεν πληρώνεστε αρκετά. Γι’ αυτούς τους λόγους, καλό θα είναι να ξοδεύετε τα χρήματά σας με σύνεση. Καλύτερα να βάλετε χρήματα στην άκρη, σε περίπτωση που προκύψει κάτι έκτακτο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλή κατάσταση φέτος. Όποιες φιλίες ξεκίνησαν πριν την αρχή της χρονιάς θα εξελιχθούν ομαλά. Αν σκοπεύετε να κάνετε νέες φιλίες, καλύτερα να περιμένετε μετά τον Ιούνιο, όταν η Αφροδίτη φύγει από τον Κριό. Επίσης, να έχετε στο νου σας ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε νέα άτομα, αν κάνετε καινούρια πράγματα, αν πηγαίνετε σε πάρτι και σε άλλες παρόμοιες συγκεντρώσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ζώδιο του Αιγόκερου θα έχει λίγο περισσότερο άγχος, το 2022. Ωστόσο, πρόκειται για ένα από τα πιο σταθερά ζώδια του ζωδιακού. Και γι’ αυτό το λόγο, ένα άτομο που γεννήθηκε στον Αιγόκερω έχει ό,τι χρειάζεται για να αξιοποιήσει οτιδήποτε έρθει στο δρόμο του. Αν εργάζεστε σκληρά και κρατάτε ψηλά το κεφάλι, θα αντιστρέψετε κάθε κατάσταση προς όφελός σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις