Αιγόκερως

Αιγόκερως 2024

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

#Το 2024 θα κάνει τον Αιγόκερω να εξερευνήσει νέα χόμπι, να κάνει μεγάλα ταξίδια ή να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση στα αισθηματικά. Είναι καιρός να αναλάβετε την ηγεσία σε όλους τους τομείς της ζωής και να εμπνεύσετε κι άλλους με την αυτοπεποίθηση και την εξέλιξή σας.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ηγεσία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να εμπνεύσετε τους άλλους, μέσω της προόδου και της αυτοπεποίθησής σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη μέσα από πολλές πηγές και η προσωπική σας ζωή θα υποστεί πολλές αλλαγές. Το 2024 θα διαλύσει οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια δουλειά που έχει κολλήσει. Επιπλέον, οποιεσδήποτε διαταραχές από μνησικακίες και παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα ξεκαθαρίσουν φέτος.

Να είστε ανοιχτοί, να ανακαλύπτετε νέες πλευρές της προσωπικότητάς σας και να αγκαλιάσετε την ανάπτυξη το 2024. Για την ακρίβεια, ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να ξεβολευτείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Θα πειραματιστείτε με καινούρια χόμπι, θ’ ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα ή θα σχεδιάσετε συναρπαστικά ταξίδια με το ταίρι σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε τον τρόπο που μιλάτε, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες από τις σχέσεις σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στη σχέση με το σύντροφό σας υπάρχει συγχρονισμός και θα απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου, κάτω από την επιρροή του Δία και της Αφροδίτης. Θα έχετε πολλές και δημιουργικές ιδέες για ταξίδια και για να καλλιεργήσετε τη σχέση που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείς να κάνετε μια νέα γνωριμία – πιθανά στο διαδίκτυο – που μπορεί να καταλήξει σε μια ερωτική σχέση.

Ωστόσο, πιθανά να υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, λόγω κάποιας σύγχυσης. Ή, η κτητικότητά σας μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια στη σχέση. Αλλά, σε γενικές γραμμές, θ’ ακολουθήσετε την καρδιά σας όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επιτυχία στην επαγγελματική ζωή και, κυρίως, τα οφέλη από τις επαφές με το εξωτερικό και τα νέα έργα είναι μερικές από τις ενδείξεις, σύμφωνα με τις προβλέψεις καριέρας του ζωδίου σας το 2024. Μπορείτε, επίσης, να περιμένετε καλά αποτελέσματα για τη δουλειά σας, αν ασχοληθείτε μ’ ένα έργο που είχατε βάλει στην άκρη.

Αν είστε υπάλληλοι, μπορεί να υπάρξει προαγωγή, φέτος. Το 2024 είναι μια καλή χρονιά για σας, ακόμα και για μια νέα θέση, αλλά καλύτερα να μην αλλάξετε δουλειά μετά τον Οκτώβριο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχετε αρχίσει να ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας στη δουλειά σας.

Θα δεχτείτε σωστή καθοδήγηση από το σύντροφο και τα μέλη της οικογένειας, όσον αφορά την καριέρα σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε τους. Να είστε ευγενικοί, όταν επικοινωνείτε ή μοιράζεστε τις απόψεις σας με άλλους, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων προσώπων και συναδέλφων.

Θα καταφέρετε να μεταπείσετε τους εχθρούς σας, όπως υποδηλώνει η θέση του Άρη και του Δία. Θα λάβετε υποστήριξη από κρατικές πηγές και ανώτερους στην εργασία, υπό την επιρροή του Δία και του Κρόνου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας, μέσω πολλαπλών πηγών. Καθώς κερδίζετε χρήματα, ο πλούτος σας θα πολλαπλασιάζεται στην πορεία λόγω των προηγούμενων επενδύσεών σας. Έχετε, επίσης, μεγάλες πιθανότητες να δεχτείτε μια κληρονομιά. Η χρονιά υπόσχεται αισθητά κέρδη από τις αγοραπωλησίες γης.

Τα έξοδά σας, γενικά, θα παραμείνουν υπό έλεγχο φέτος, κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Όμως, ο ανάδρομος Κρόνος από τον Ιούνιο και μετά, μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες, λόγω διαφορών στην οικογένεια. Σ’ αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και για την προγονική περιουσία.

Θα υπάρξει δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό και η θέση του Άρη το 2024 θα σας προσφέρει σίγουρη οικονομική ανάπτυξη. Μπορεί να ταξιδέψετε σε ξένες χώρες, όπου θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Θα έχετε την ευκαιρία να αποπληρώσετε όλα σας τα χρέη και θα λάβετε, επίσης, όλες τις καθυστερημένες οφειλές, λύνοντας έτσι τις προηγούμενες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Φέτος, ευνοείστε με οικονομική σταθερότητα, η οποία θα σας μάθει πολλούς τρόπους για να επενδύσετε τα χρήματά σας για καλές αποδόσεις. Η επιρροή του Κρόνου, ωστόσο, μπορεί να σας κάνει να ξοδέψετε πολλά χρήματα και να υποστείτε οικονομικές ζημιές – αλλά να είστε σίγουροι, ότι η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σας θα σας ευλογήσουν με οικονομική αφθονία μέχρι το τέλος του έτους.