Αιγόκερως

Αιγόκερως | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Αιγόκερως | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες είναι θέματα ζωτικής σημασίας, αυτό το μήνα. Ωστόσο, λόγω του πλανητικού σκηνικού, θα σας απασχολήσουν αρκετά και τα οικογενειακά σας. Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και σε θέση να κατευθύνετε τη ζωή σας, έτσι όπως εσείς θέλετε. Σ’ αυτή τη φάση, δεν εξαρτάστε από τους άλλους σε καμιά περίπτωση. Αντίθετα, οι άλλοι θα υποχρεωθούν να σας ακούσουν και να σας ακολουθήσουν. Όμως, θα χρειαστεί να φροντίσετε τον τρόπο σας και να μην είστε υπερόπτες – προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μην κινείστε με βιασύνη.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή δεν θα υποστούν ιδιαίτερες αλλαγές, αν δεν το επιλέξετε. Δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις, σ’ αυτά τα πεδία και μπορείτε να ακολουθήσετε όποια κατεύθυνση θέλετε. Από εσάς εξαρτάται να πάρετε πρωτοβουλίες για να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή ή να μπείτε σε καινούριες ερωτικές περιπέτειες. Στη σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας υπάρχει αρκετό άγχος και μία τάση από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, καλό θα είναι να το σκεφτείτε με προσοχή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες συνδέονται στενά με την οικογένειά σας. Δουλεύετε και έχετε στο μυαλό σας ότι η πρόοδός σας θα είναι και πρόοδος για την ίδια την οικογένεια. Έχετε, επίσης τη διάθεση να βοηθήσετε κι άλλους να προχωρήσουν, πράγμα που χωρίς να το καταλάβετε θα είναι σημαντικό και για σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η οικονομική σας ευημερία δεν είναι μεγάλη, αυτό το μήνα και οι συναλλαγές σας φαίνεται να έχουν κολλήσει. Καθώς τα κέρδη σας είναι περιορισμένα, θα πρέπει να εστιάσετε στη μείωση των εξόδων σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Όλα τα οικονομικά εγχειρήματα, οι επενδύσεις και τα έσοδα αναβάλλονται, γεγονός που θα βάλει σε δοκιμασία τις αντοχές σας. Όμως, καθώς ο μήνας προχωρά, θα δεχτείτε υποστήριξη από την οικογένειά σας κι όλα θα πάνε καλά.