Αιγόκερως

Αιγόκερως | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Αιγόκερως | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα του Δεκεμβρίου δείχνουν ότι αυτό το μήνα θα είστε πιο ρεαλιστές από ό,τι συνήθως. Έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα μόλις παρουσιάζονται κι αυτό θα σας βοηθήσει στη ζωή σας. Ο μήνας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις, ωστόσο, τις πρώτες μέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε αλλαγές στους στόχους σας. Η πρώτη εβδομάδα θα είναι γεμάτη δυσκολίες κι ίσως να μην ξέρετε πώς να τις ξεπεράσετε. Μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαπενθήμερου η κατάσταση θα βελτιωθεί. Οι αστρικές επιρροές θα κάνουν πιο όμορφη τη ζωή, μετά τις 15 και δεν θα έχετε πρόβλημα να πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να ενισχυθεί, αν βάλετε την επιφυλακτικότητά σας στην άκρη. Οι ερωτικές σας σχέσεις είναι ευχάριστες και χαρακτηρίζονται από έντονο αισθησιασμό. Στα παντρεμένα ζευγάρια, όμως, ίσως να λείπει ο ενθουσιασμός κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Ο σύντροφός σας, ωστόσο, θα πάρει την πρωτοβουλία να φτιάξει την κατάσταση και η αρμονία θα επιστρέψει στη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα είστε απρόβλεπτοι και γεμάτοι εντάσεις, το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μετά απ’ αυτό τα πράγματα βελτιώνονται κι έχετε καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση προς το τέλος του μήνα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στην επαγγελματική ζωή δεν υπάρχουν αξιόλογες προοπτικές εξέλιξης. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές κι αυτό θα κάνει το περιβάλλον της δουλειάς σας γεμάτο συγκρούσεις. Δεν θα έχετε καλή συνεργασία και υποστήριξη ούτε με τους συναδέλφους, ούτε με τους ανώτερους κι έτσι θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε τις προθεσμίες σας. Οι οικονομικές ανταμοιβές δεν θα είναι ανάλογες της δουλειάς σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτό το μήνα, παραδόξως, ευνοούνται τα οικονομικά σας. Οι επιχειρηματίες και οι έμποροι θα τα καταφέρουν αρκετά καλά στις δραστηριότητές τους και θα έχουν ικανοποιητικά κέρδη. Οι επενδύσεις, επίσης, θα έχουν καλές αποδόσεις. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε χρήματα από κληρονομιά ή άγνωστες πηγές. Το πλανητικό σκηνικό είναι ενθαρρυντικό και, αν το σκέφτεστε, θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο επιχειρηματικό άνοιγμα.