Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) εστιάζει στον τομέα των οικονομικών και σας πιέζει να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις που έχετε παραμελήσει. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και πειστικοί. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου βελτιώνεται σημαντικά κι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας δημιουργεί την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας – ίσως χρειάζεται να φύγετε για λίγο οι δυο σας και να ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο των σχέσεων κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μετά τις χτεσινές σας προσπάθειες, μπορεί να νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσει κι ο σύντροφός σας. Είναι εύκολο να νιώσετε αδικημένοι σήμερα, αλλά μην το κάνετε. Αντίθετα, να επιμείνετε και να γίνετε ακόμα καλύτεροι, γιατί έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε πολύ την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) φέρνει στο δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα αναπτύξετε φιλικούς δεσμούς, θα σας γοητεύσει και θα σας υποστηρίξει οικονομικά. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και σας χαρίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο του ρομαντισμού σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των αξιών. Έχετε μια σχέση που αξίζει να προσπαθήσετε γι’ αυτήν, αλλά μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις λόγω της ανατροφής σας ή της αίσθησης ότι δεν αξίζετε. Σήμερα, μπορείτε να εργαστείτε για να ξεπεράσετε μερικά από αυτά τα εμπόδια, με το να φροντίσετε με ενσυναίσθηση το σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να κάνει το ταίρι σας πολύ ευτυχισμένο, με αποτέλεσμα να είστε και οι δυο πιο χαρούμενοι. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 φέρνει στο δρόμο σας κάποια σημαντικά άτομα που πιθανά να σας γοητεύσουν – και, επιπλέον, να σας υποστηρίξουν σε οικονομικό επίπεδο.

Έρωτας και σχέσεις

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για να ξεχάσετε τις επιφυλάξεις σας και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε ψάχνεστε, το να μιλάτε ανοιχτά για τις αξίες, τις ελπίδες ή τους φόβους σας, δημιουργεί χώρο για να γίνει μια αξιόλογη κίνηση. Μετά την Τετάρτη, μια ρομαντική κατάσταση απαιτεί κάποια διευκρίνιση. Σκεφτείτε το θέμα σε βάθος, αγνοώντας αυτά που μπορεί να έχουν να πουν οι άλλοι – το μυαλό και η καρδιά σας ξέρουν καλύτερα. Το σαββατοκύριακο μπορεί να ξεσπάσει κάποιο δράμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον κι ίσως είναι η ώρα να αποχαιρετήσετε την κατάσταση που επικρατούσε ως τώρα. Η αλλαγή είναι καλή.

Καριέρα

Τη Δευτέρα αφήστε τις φλυαρίες και επικοινωνήστε μόνο για τα βασικά. Υπάρχει χρόνος και τόπος για κουβεντούλα, αλλά τώρα δεν είναι ούτε ο χρόνος κατάλληλος, ούτε ο τόπος. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, φροντίστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να αναβάλλετε κάποια θέματα. Το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση για να τα διαχειριστείτε αργότερα. Να είστε αντικειμενικοί και δραστήριοι. Ελέγξτε και τηρήστε τον προϋπολογισμό σας, την Παρασκευή και το Σάββατο, καθώς ο ανταγωνισμός ή κάποιο μέλος της ομάδας σας μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα. Μια έρευνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, θα φέρει εκπληκτικά χρήσιμο υλικό.