Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, έχετε ένα ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας κι αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δουλεύετε ακούραστα και περιμένετε το ίδιο κι από τους άλλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους. Επιπλέον, πολύ πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο της υγείας και της ευεξίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πρόκειται για μια όψη που φέρνει ανάπτυξη και δημιουργικότητα, αλλά θα πρέπει να αποφεύγονται οι καταχρήσεις κι οι υπερβολές κάθε είδους. Υπάρχει η δυνατότητα να πετύχετε πολλά, αυτό το διάστημα, αρκεί να έχετε καθαρό μυαλό και να προστατεύετε την πνευματική σας ισορροπία. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) απογειώνει τη γοητεία και τις λεκτικές σας ικανότητες. Εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επηρεάζει την καθημερινότητά σας και, κυρίως, τις σχέσεις σας με άτομα μικρότερης ηλικίας. Κάποια σχετικά θέματα, ίσως, χρειάζεται να μπουν σε νέα βάση. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της επικοινωνίας. Με την ενέργεια αυτής της όψης είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί, θέλετε να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και να μοιράζεστε αυτή τη γνώση με τους γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην φέρεστε αλαζονικά και να μην υποτιμάτε κανέναν. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) βάζει μια τάξη στη συναισθηματική σας κατάσταση. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι σταδιακά οι εντάσεις εξαφανίζονται, η διάθεσή σας εξακολουθεί να έχει αρκετές διακυμάνσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή. Η γοητεία και ο αισθησιασμός σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε – αξιοποιήστε τες!

Έρωτας και σχέσεις

Την εβδομάδα αυτή καλείστε να αναλάβετε ένα πιο ενεργό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή και να μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Ένας στενός φίλος, που μένει μακριά, θα αναζητήσει τη συμβουλή σας για κάποιο αισθηματικό πρόβλημα. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε κάποια κίνηση-μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία, απλά πάρτε μια πρωτοβουλία. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είστε σε φάση προγραμματισμού, μην αναβάλλετε για πολύ την κίνησή σας, είναι κρίμα τόση ενέργεια να διοχετεύεται μόνο στη δουλειά. Το σαββατοκύριακο, με κάποια αφορμή, θα σας απασχολήσει το μέλλον σου.

Καριέρα

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για καινούργια ξεκινήματα και όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει. Αναλάβετε τις νέες ευθύνες με αποφασιστικότητα και διάθεση – το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι τόσο γεμάτες, που δεν θα προλάβετε καν να συνειδητοποιήσετε πώς πέρασαν και επιπλέον, θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσα πράγματα έχετε καταφέρει. Το σαββατοκύριακο είναι δικό σας – αν το επενδύσετε στην καριέρα σας, θα υπάρξουν τεράστια οφέλη.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις