Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, ακούτε τη μουσική του σύμπαντος. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) ευνοεί την επαγγελματική σας ζωή. Η επικοινωνία με ανώτερους για να ελέγξετε τους στόχους σας ή η προσπάθεια για να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε πιο οργανωμένοι και ξεκάθαροι, σε σχέση με τα μελλοντικά σας όνειρα. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της καριέρας κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σας, σήμερα. Αυτές οι όψεις συνδυάζονται για να σας δώσουν την αποφασιστικότητα να σπρώξετε τα πράγματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε το βιογραφικό σας ή να ψάξετε σε κάποιες ιστοσελίδες απασχόλησης. Να έχετε πίστη, για να προσελκύσετε τη θετική ενέργεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό σας ψηλά και να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, αν κινηθείτε με σύνεση. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και δίνει προτεραιότητα στον τρόπο που θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) θα μπορέσετε να προωθήσετε ικανοποιητικά τα σχέδιά σας. Επιπλέον, συντελεί στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος για τις κοντινές σας σχέσεις. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο της πίστης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Εάν δώσετε προσοχή μπορεί να ακούσετε τους αγγέλους και τους οδηγούς σας – μιλούν μέσα από σημάδια και σύμβολα παντού γύρω σας. Μπορεί να ακούσετε ένα στίχο από ένα τραγούδι ή ένα μικρό απόσπασμα από κάποιο βίντεο, ή μπορεί να δείτε πολλαπλούς αριθμούς. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μηνύματα για σας. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας κι αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δουλεύετε ακούραστα και περιμένετε το ίδιο κι από τους άλλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους. Επιπλέον, πολύ πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας.

Έρωτας και σχέσεις

Μια συζήτηση για την αισθηματική σας ζωή μ’ ένα φίλο οδηγεί σε πραγματικές αποκαλύψεις στην αρχή της εβδομάδας. Η λύση που ψάχνατε να βρείτε έρχεται εύκολα, τώρα. Προσέξτε για ένα μπέρδεμα στα σχέδια ή σε ένα ραντεβού την Τετάρτη ή την Πέμπτη, και βρείτε μια δημιουργική λύση. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο. Είστε γεμάτοι ζωντάνια για το σαββατοκύριακο κι αν πρόκειται να συναντήσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, θα περάσετε καταπληκτικά!

Καριέρα

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παλεύετε με ένα στόχο που φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτος. Μην είστε απαισιόδοξοι – ακούγεται δύσκολο, αλλά θα επιμείνετε και θα βρείτε τη λύση. Μέχρι την Τετάρτη τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν με θεαματικό τρόπο. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει, είναι σίγουρο ότι θα γίνει αντιληπτή από το αφεντικό σας. Η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα να πάρετε μια ανάσα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας στην εταιρεία. Πού θα θέλατε να είστε τον επόμενο μήνα; Τι γίνεται με τα επόμενα δυο χρόνια; Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε για τις φοβερές σας δυνατότητες.