Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε πολύ μπροστά.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) στοχεύει και βελτιώνει αισθητά την κοινωνική σας ζωή. Η διάθεσή σας είναι θετική και αισιόδοξη και γοητεύετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Οι φιλικές σας σχέσεις ενισχύονται και σας χαρίζουν ευχάριστες και ενδιαφέρουσες στιγμές. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των φιλικών σχέσεων. Κάποιος από τους φίλους σας ίσως ν’ αργήσει σ’ ένα ραντεβού. Μπορεί να έχει ένα σοβαρό λόγο, αλλά σήμερα δεν έχετε καθόλου υπομονή. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με μια σωματική δραστηριότητα, για να καταναλώσετε όλη αυτή την ενέργεια. Αντί να τρελαθείτε, να πάτε για τρέξιμο. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) ξυπνά μέσα σας τη διάθεση να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) θα μπορέσετε να προωθήσετε ικανοποιητικά τα σχέδιά σας. Επιπλέον, συντελεί στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος για τις κοντινές σας σχέσεις. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο των κανόνων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, θέλετε να σπάσετε τους κανόνες. Θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνετε συνήθως κι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το ντύσιμό σας ή τις παρέες σας. Θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια που έχετε βάλει στον εαυτό σας και να διευρύνετε τον κόσμο σας. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και τις επαφές με τους φίλους σας. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε τώρα, μια συλλογική δράση με ανθρωπιστικό ή καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε τον τρόπο σας.

Έρωτας και σχέσεις

Σίγουρα, η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά η ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα στην αρχή της εβδομάδας, μόνο καλοσύνη θα φέρει στην καρδιά και την ψυχή σας. Να είστε θετικοί και να αφήσετε τις δυσκολίες να πέσουν από πάνω σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είναι πιθανό να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με κάποια επαγγελματικά θέματα – εάν είστε σε σχέση, να κάνετε ένα μικρό δωράκι στο ταίρι σας και να ζητήσετε συγνώμη για την συναισθηματική σας απουσία. Το σαββατοκύριακο δεν έχετε καμία διάθεση για αλλαγές – ωστόσο, υπάρχουν πολλά γλυκά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Για τη μέγιστη απόλαυση, σχεδιάστε ένα ραντεβού – μέχρι την τελευταία, υπέροχη λεπτομέρεια!

Καριέρα

Η αρχή της εβδομάδας είναι περίεργη. Όλοι προσπαθούν να αρπάξουν πολύτιμους πόρους, για το τμήμα τους. Αν, ας πούμε, κάποιος χρειάζεται το συρραπτικό σας, αλλά εσείς το χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτή τη στιγμή, μην νιώθετε άσχημα που δεν θα το δώσετε. Ευτυχώς, τα πράγματα ηρεμούν στα μέσα της εβδομάδας και υπάρχουν αρκετοί πόροι για όλους. Θα καταφέρετε τόσα πολλά την Πέμπτη, ώστε να περάσετε την Παρασκευή κάνοντας όνειρά για καινούρια σχέδια – τι θαυμάσιος τρόπος να περάσετε την τελευταία μέρα της εβδομάδας! Το σαββατοκύριακο, αν έχετε πολλές δουλειές μπροστά σας, φροντίστε να οργανωθείτε κατάλληλα.