Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανό να σας περιμένει ένα ρομαντικό διάλειμμα. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) εστιάζει στον τομέα των οικονομικών και σας πιέζει να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις που έχετε παραμελήσει. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της οικειότητας σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον, μην περιμένετε άλλο. Αφήστε τους άλλους να ξέρουν ότι είστε διαθέσιμοι. Αν είστε ήδη σε μια ερωτική σχέση, πάρτε το χέρι σας απ’ το χέρι, πηγαίντε σε ένα ρομαντικό μέρος και απολαύσετε ένα ρομαντικό διάλειμμα. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα – οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται τώρα, έχουν στόχο τη ρύθμιση κληρονομικών ή φορολογικών υποθέσεων. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και πειστικοί. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου βελτιώνεται σημαντικά κι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας δημιουργεί την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας – ίσως χρειάζεται να φύγετε για λίγο οι δυο σας και να ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και σας χαρίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο του ρομαντισμού. Η θετική ενέργεια συνεχίζεται και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ρεπό για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας. Ήρθε η ώρα για διασκέδαση και παιχνίδια, χωρίς περιορισμούς. Δεν θέλετε να δουλέψετε σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη θετική ενέργεια, δεν θα κρατήσει για πάντα!

Έρωτας και σχέσεις

Η αποτυχία στον αισθηματικό τομέα μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας, στην αρχή της εβδομάδας, καθώς η επιτυχία φαίνεται αδύνατη. Μην ανησυχείτε όμως, τα πάντα είναι δυνατά και πιθανά. Οι επόμενες μέρες θα είναι λαμπερές και γεμάτες από θετική, ρομαντική ενέργεια, φροντίστε να τις περάσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να ονειρευτείτε κι όχι τόσο για να κάνετε σχέδια. Βρείτε το κατάλληλο μέρος και καλέστε το ταίρι σας να περάσετε όμορφες στιγμές, μόνοι, οι δυο σας. Το σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο συμβιβασμό, που δε χρειάζεται να συζητήσετε με κανένα.

Καριέρα

Όλα λειτουργούν περίφημα στην αρχή της εβδομάδας και το κάθε κομμάτι δουλειάς, της δουλειάς σας, ταιριάζει απόλυτα στη θέση που το τοποθετείτε. Να περιμένετε αναγνώριση της προσπάθειάς σας, ηθική σίγουρα και, ίσως, υλική. Στα μέσα της εβδομάδας ξεπηδούν απρόσμενα, οικονομικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι προκύπτει ένα νέο καθεστώς οικονομίας ή οργάνωσης των οικονομικών. Σίγουρα δεν μπορείτε να το σταματήσετε, αλλά αν κινηθείτε γρήγορα μπορείτε να το οδηγήσετε στη σωστή κατεύθυνση. Το σαββατοκύριακο αναμένεται μια σύγκρουση ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις