Αιγόκερως

Αιγόκερως | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Αιγόκερως | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα του Φεβρουαρίου υποδηλώνουν ότι θα μπορέσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε με τη βοήθεια των πλανητών, κατά τη διάρκεια του μήνα. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα παίρνετε υπόψη τις απόψεις των άλλων σε ό,τι κι αν κάνετε. Απ’ την άλλη μεριά, οι όψεις της Αφροδίτης θα προκαλέσουν κάποια δυσφορία μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα κι αυτό μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικό. Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις επιθυμίες σας ήρεμα, χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους.

Έρωτας και σχέσεις

Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει τις ερωτικές σας σχέσεις αρμονικές κατά τη διάρκεια του μήνα, μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Είναι μια καλή συγκυρία για να συζητήσετε και να επιλύσετε τις συγκρούσεις που υπάρχουν τη σχέση σας. Θα πρέπει να συνεχίσετε μ’ αυτή την προσέγγιση στη διάρκεια του μήνα για να πετύχετε την αρμονία με το ταίρι σας. Τις δυο πρώτες εβδομάδες η Αφροδίτη θα είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος. Όσοι είστε ελεύθεροι, σ’ αυτή τη φάση, θα δεχτείτε κι εσείς τη θετική επιρροή της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια καλή σχέση. Καλό θα ήταν, να είστε δεκτικοί στις προτάσεις του συντρόφου σας για να προχωρήσει η σχέση.

Καριέρα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σας, τα άστρα δεν υπόσχονται σπουδαία πράγματα. Έχετε την τάση να δουλεύετε πολύ, αλλά αυτό δεν βελτιώνει τα οικονομικά σας. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς δεν θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, θα έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, κάτι που θα σας βοηθήσει σε κάποιο βαθμό. Εφόσον δεν υπάρχει χειροπιαστό όφελος, θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά – και να περιμένετε για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Οικονομικά

Σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα θετική αυτό το μήνα. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι φιλικές κι ακόμα και τα έργα που ήδη δουλεύετε, δεν θα είναι κερδοφόρα. Με το εχθρικό περιβάλλον που υπάρχει στη δουλειά, δεν έχει νόημα να δρομολογήσετε νέα έργα ή να επεκτείνετε αυτά που έχετε. Τυχόν επαφές με άτομα από το εξωτερικό δεν θα είναι βοηθητικές, τώρα. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να διατηρήσετε την κατάσταση σταθερή δουλεύοντας με συνέπεια.