Αιγόκερως

Αιγόκερως | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Αιγόκερως | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

#Συντηρητικός, πρακτικός, προσεκτικός, επίμονος, σοβαρός

Με τα σοφά λόγια της Mary Oliver: «Πες μου, τι σκοπεύεις να κάνεις; Με τη μοναδική, άγρια και πολύτιμη ζωή σου»; Αν κάποιος έχει ένα σχέδιο, είστε εσείς. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την εφαρμογή αυτού του σχεδίου. Ενώ ο Ήλιος κινείται μέσα στον Υδροχόο, μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, σας ζητείται να προσανατολιστείτε στα οικονομικά σας και να σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Είστε ήδη εξαιρετικοί στην επιμέλεια κι αυτό σας καθιστά λιγότερο επιρρεπείς να σπαταλήσετε χρήματα σε περιττά πράγματα και ξέρετε πώς να κάνετε περικοπές ή αλλαγές, αν προκύψουν οικονομικές αναποδιές.

Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου σας ευνοεί με θάρρος. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να κάνετε δύσκολες συζητήσεις – η εξωτερική σύγκρουση θα είναι ευκολότερη από την εσωτερική πάλη, στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Πλούτωνα σε μια τέλεια καταιγίδα. Η αδράνεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο απογοητευμένοι, απ’ ό,τι αν ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Ο Άρης ανεβάζει επίσης τη θερμοκρασία και στην ερωτική σας ζωή, ακριβώς στην ώρα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Μπορεί να επιδοθείτε σε επιθυμίες λίγο ασυνήθιστες για σας, ειδικά καθώς ο Άρης μπαίνει στον επαναστάτη Υδροχόο, στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες στις 20 Φεβρουαρίου, ανοίγοντάς σας το δρόμο για να εμπνευστείτε. Βάλτε τον εαυτό σας σε διαδικασία μάθησης. Λαχταράτε τη γνώση, την επικοινωνία και τη διδασκαλία. Αφήστε το άνοιγμα του κόσμου γύρω σας να επηρεάσει τα πιο σκοτεινά συναισθήματα που έχετε για τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος της Παρθένου, στις 24 Φεβρουαρίου, σας ζητά να επαναπροσδιορίσετε οποιαδήποτε σκέψη που υποτιμά τον εαυτό σας. Θα μιλούσατε στους άλλους με τον τρόπο που μιλάτε στον εαυτό σας;