Αιγόκερως

Αιγόκερως | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Αιγόκερως | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το μήνα θα υπάρξουν πολλά ανοίγματα και θα πιεστείτε για να επιλέξετε τα σωστά. Ωστόσο, έχετε την υποστήριξη των πλανητών, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Ο Κρόνος θα σας δώσει αυτοσυγκράτηση και δεν θα βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αμέσως. Τα άστρα σας ζητούν να μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας. Το εξωτερικό περιβάλλον δεν θα πρέπει να σας αναγκάσει να πάρετε βιαστικά κάποια απόφαση. Όλα αυτά καλό είναι να τα λάβετε υπόψη σας, πριν κάνετε τη σωστή επιλογή που θα ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα χρειαστούν προσοχή, μέχρι τις 15 του μήνα. Μετά απ’ αυτό, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό άτομο και να νιώσετε ξανά ερωτευμένοι. Αν είστε παντρεμένοι, οι σχέσεις με το σύζυγό σας θα είναι ασταθείς, μέχρι την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Στη συνέχεια, τα πράγματα βελτιώνονται και θα πρέπει να φροντίσετε το σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε καλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με τον κατάλληλο σύντροφο, αυτό το μήνα. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να καταπιέσετε τον εκνευρισμό σας και να είστε πιο ρομαντικοί.

Καριέρα

Η επαγγελματική σας ζωή δεν υπόσχεται σπουδαία πράγματα, όσον αφορά την εξέλιξή σας. Θα διαπιστώσετε ότι η επιμέλειά σας δεν αποδίδει καρπούς – ή, τουλάχιστον, αργεί να αποδώσει. Η κατάσταση στο γραφείο είναι ασταθής και θα πρέπει να κάνετε λογικές επιλογές. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να εργάζεστε με συνέπεια και να περιμένετε για καλύτερες μέρες.

Οικονομικά

Παρά τις δυσκολίες στη δουλειά, τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Οι πλανητικές όψεις είναι ενθαρρυντικές και τυχόν επαγγελματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσέχετε και να μην κάνετε περιττά έξοδα γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα.