Δίδυμος

Δίδυμοι | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Δίδυμοι | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Κάποια άλλα πράγματα – όπως, οι προσωπικές σας επιθυμίες – θα πρέπει να μπουν στην άκρη για την ώρα. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Σαν άτομα, προσαρμόζεστε εύκολα με νέους ανθρώπους και καλωσορίζετε τις αλλαγές που γίνονται στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικά, σε όλη τη διάρκεια του μήνα είστε χαρούμενοι και θετικοί – αυτή η διάθεση θ’ αλλάξει λιγάκι προς το τέλος του μήνα. Τα άστρα λένε ότι αυτό το διάστημα, δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, επομένως καλό θα ήταν να διαλέξετε κάποια μόνο απ’ αυτά για να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αυτό το μήνα. Υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης, γενικότερα, που κάνει τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να απομακρύνονται. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση προς το τέλος του μήνα, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, το ίδιο διάστημα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Αυτό το μήνα θα δουλέψετε σκληρά κι ακούραστα – ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι ανάλογη της ανταμοιβής σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι οικονομικές προοπτικές του μήνα φαίνονται σχετικά καλές. Δουλεύετε πολύ για να πετύχετε τους στόχους σας, βάζετε βάσεις για τη συνέχεια και έχετε προοπτικές για αύξηση των εσόδων σας. Οι επαφές σας με αξιόλογα κι αξιόπιστα άτομα θα είναι βοηθητικές.