Δίδυμος

Δίδυμοι | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Δίδυμοι | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα του Δεκεμβρίου προβλέπουν δύσκολες καταστάσεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα – στη συνέχεια, παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά και να προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Θα υπάρξει βοήθεια από τις κοινωνικές σας επαφές, αν ενδιαφερθείτε να ψάξετε.

Οι πλανητικές επιρροές θα σας κάνουν αναποφάσιστους, μέχρι την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Μετά θα πρέπει να κάνετε ό,τι σας λέει η συνείδησή σας και ν’ ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξουν διακυμάνσεις, στη διάρκεια του μήνα. Μετά τις 15 οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι ειλικρινείς κι ευχάριστες. Μπορείτε, επίσης, να βασιστείτε στην υποστήριξη της οικογένειας σε περιόδους στεναχώριας.

Η συζυγική ζωή θα διαταραχθεί από επαγγελματικές υποχρεώσεις και εξαρτάστε από την υποστήριξη του συντρόφου σας για να διαχειριστείτε θέματα σπιτιού. Θα υπάρξουν διαφορές απόψεων ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια, σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη. Όσοι είστε μόνοι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι καινούριο, αυτό το μήνα. Ακόμα και παλιές φιλίες θα μπορούσαν να ζωντανέψουν. Ο ενθουσιασμός θα επιστρέψει στη ζωή σας και θ’ απολαύσετε τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ό,τι αφορά στην εργασία σας το κλίμα δεν προβλέπεται και πολύ θετικό. Οι πλανητικές θέσεις δεν είναι ενθαρρυντικές κι αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι εύθραυστες και θα δυσκολευτείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Παρά τη σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν οικονομικές ανταμοιβές. Η συμμετοχή σας σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες, προς όφελος της κοινωνίας, θα σας δώσει κάποια ικανοποίηση. Μπορείτε, επίσης, να σκεφτείτε τη βελτίωση των επαγγελματικών σας προσόντων, μέσω εκπαίδευσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις και εμπόριο, μην περιμένετε πολλά απ’ αυτό το μήνα. Οι αστρικές διαμορφώσεις δεν είναι ευνοϊκές και δεν θα μπορέσετε να πάρετε κάποια βοήθεια – όπως φαίνεται, αυτό θα σας εμποδίσει να ξεκινήσετε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τυχόν επενδύσεις θα οδηγήσουν σε απώλειες. Κι αφού τα έσοδα δεν είναι αρκετά, θα πρέπει να πάρετε χρήματα που είχατε στην άκρη για να καλύψετε τα έξοδά σας. Τα ίδια ισχύουν και για όσους ασχολούνται με τις εξαγωγές και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες – τα πράγματα είναι, γενικώς, δύσκολα.