Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ηγετικές ικανότητες και πίστη στον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Στις 14/3 ο Άρης, στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον μαγικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μερικές φορές οι ευχές γίνονται πραγματικότητα. Κάτι που θέλετε πολύ, θα μπορούσε να εμφανιστεί τώρα. Και ενώ αυτή μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σας, θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο πρόσφατες. Κάποιος θα μπορούσε να σας κάνει ένα δώρο ή μπορεί να βρείτε το αντικείμενο που θέλετε σε μεγάλη έκπτωση. Θα μπορούσε, επίσης, να είναι κάτι που συνδέεται με την εργασία σας και σας δίνει μια ώθηση ή ένα ωραίο προνόμιο. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα ενισχύσει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους – γίνονται πολλές συζητήσεις σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην πορεία της επαγγελματικής σας ζωής – η γνώμη των άλλων είναι πολύ σημαντική για σας, αυτό το διάστημα. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης. Η παρουσία σας είναι έντονη, αυτή τη στιγμή, οπότε ό,τι δημοσιεύετε θα μπορούσε να κάνει το γύρο του κόσμου και να σας φέρει likes και ακόλουθους. Στη δουλειά, αρχίζουν να σας προσέχουν προϊστάμενοι και διευθυντές. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια διαφημιστική καμπάνια. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) θα επιδράσει στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή. Βγαίνετε, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, γνωρίζετε νέους ανθρώπους και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε έναν έντονο και συναρπαστικό έρωτα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) φέρνει κάποιες τάσεις μελαγχολίας και εσωτερικής διερεύνησης. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς αισθάνεστε και χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας έχετε να κάνετε περισσότερο με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα αλλάζουν. Η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται και αν είστε μόνοι θα βρεθείτε με περισσότερες προτάσεις, από όσες μπορείς να διαχειριστείς. Παρόλα αυτά, φροντίστε να μην χάσετε ούτε στιγμή την ευγένειά σας. Αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, νιώθετε καλά και επικεντρωμένοι στο αγαπημένο σας ταίρι. Στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να είστε περισσότερο έξυπνοι παρά σέξι – νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε τι είναι αυτό. Το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο συναισθηματισμό και ένταση. Και το καλύτερο: το απολαμβάνετε!

Καριέρα

Η στάση σας είναι πολύ θετική στην αρχή της εβδομάδας και θα εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας – η έμπνευσή σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και οι ιδέες σας είναι καινοτόμες και δημιουργικές. Φροντίστε να τις καταγράψετε γιατί θα σας χρειαστούν. Στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά καθώς οι τόνοι ανεβαίνουν από όλες τις κατευθύνσεις, ειδικά από την εξυπηρέτηση πελατών. Εάν μπορέσετε να διασφαλίσετε ότι τα κατάλληλα άτομα θα μείνουν ικανοποιημένα, τότε η επιτυχία θα είναι δική σας. Η συνέχεια θα είναι περισσότερο προϊόν ομαδικής δουλειάς και θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο παραγωγικότητας, καθώς η ομάδα βασίζεται στη συνεργασία.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις