Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, σκέφτεστε το παρελθόν. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) επαναφέρει θέματα που θεωρούσατε ότι ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και συνεχίζει να προκαλεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο του ρομαντισμού κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Με την ενέργεια αυτών των όψεων είναι πιθανό να επιστρέψει ένας εραστής από το παρελθόν. Όλος ο ενθουσιασμός και οι παλιές σπίθες αναδύονται σε μια έκρηξη φλόγας. Η ζεστασιά ανάμεσα στους δυο σας θα μπορούσε να είναι ολοφάνερη. Αν δεν θέλετε να βαδίσετε προς αυτή την κατεύθυνση, μην απαντήσετε σ’ αυτό το τηλεφώνημα. Από την άλλη μεριά, αν ψάχνετε για δυνατές συγκινήσεις, εύκολα θα τις βρείτε σήμερα. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να αγνοείτε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια για να τις κλείσετε! Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) σας ενθαρρύνει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών, ανεξάρτητα με το ποιες είναι αυτές. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις με το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Απλές απολαύσεις, όπως ένα όμορφο, σπιτικό γεύμα ή ένας νέος πίνακας για την κρεβατοκάμαρα μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τους δεσμούς σας. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο: το γούστο σας στη διακόσμηση του σπιτιού είναι, απλά, καταπληκτικό. Μπορεί να βάψετε το δωμάτιό σας μωβ ή να κρεμάσετε τον αθλητικό σας εξοπλισμό στον τοίχο και να έχετε σούπερ αποτέλεσμα! Σήμερα, δείχνετε μια ιδιαίτερη πλευρά του εαυτού σας. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ηγετικές ικανότητες και πίστη στον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Κάποιο αισθηματικό μυστήριο είναι έτοιμο να σας αποκαλυφθεί, στην αρχή της εβδομάδας, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα το προσπεράσετε χωρίς να το δείτε προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας σ’ αυτά που βλέπετε την Τετάρτη και την Πέμπτη – μια ρομαντική απόφαση είναι στο πρόγραμμα, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Το σαββατοκύριακο μπορεί να υπάρξει κάποια αναστάτωση ή σύγχυση. Η καλύτερή σας άμυνα είναι να είστε απόλυτα ξεκάθαροι για το τι συμβαίνει – ειδικά με τον εαυτό σας. Την Κυριακή θα νιώσετε ευγνωμοσύνη, με τις υπέροχες προοπτικές που διακρίνονται στην αισθηματική σας ζωή.

Καριέρα

Τη Δευτέρα το πρωί θα συναντήσετε μια ομάδα συναδέλφων που συζητούν εκνευρισμένοι για κάποιες πρόσφατες αλλαγές στη δουλειά. Κι ενώ θα είστε σε θέση να τους εξηγήσετε κάποια πράγματα, προσπαθήστε να μην κάνετε κήρυγμα για το γιατί ο καινούριος τρόπος είναι καλύτερος. Ορισμένες φορές οι άνθρωποι χρειάζεται να πειστούν μόνοι τους για τις αλλαγές. Η Τετάρτη θα φέρει πιο περίεργες πολιτικές στο γραφείο. Έχει κάποιος από την ομάδα σας κρυφή ατζέντα που εμποδίζει την ομάδα συνολικά; Από την Παρασκευή και μέχρι το σαββατοκύριακο, θέλετε να επανεκτιμήσετε κάποιες προτεραιότητες για τις οποίες ήσασταν σίγουροι μέχρι πρόσφατα.