Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να σας δοθούν κάποιες έξτρα παροχές.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην πορεία της επαγγελματικής σας ζωής – η γνώμη των άλλων είναι πολύ σημαντική για σας, αυτό το διάστημα. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο των πόρων και των επενδύσεων. Είναι πιθανό να εξετάζετε το συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα ή να αγοράζετε κάποιες μετοχές. Η εταιρεία σας μπορεί να προσφέρει επιπλέον προνόμια, τα οποία δεν γνωρίζατε. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα μπορούσατε να δώσετε κάποιες παροχές στους υπαλλήλους – σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια ευκαιρία να προγραμματίσετε για το μέλλον, τώρα. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των φιλικών σχέσεων, οι συναντήσεις με φίλους θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο συχνές. Είναι πιθανό να γιορτάζετε μια σημαντική επέτειο και να περνάτε τόσο καλά, που θέλετε να το κάνετε αυτό σε τακτική βάση. Αν όντως θέλετε να το πραγματοποιήσετε αυτό, θα πρέπει να το βάλετε στο πρόγραμμά σας. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή – νέες επαφές και ευχάριστες δραστηριότητες γεμίζουν αυτές τις μέρες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός νέου ειδυλλίου. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) επικεντρώνεται κυρίως στη κοινωνική σας ζωή – η επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας βελτιώνεται και υπάρχουν ευκαιρίες για να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ηγετικές ικανότητες και πίστη στον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) φέρνει στην επιφάνεια τον καταναλωτισμό σας και σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θα σας χαροποιήσουν. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) φέρνει κάποιες τάσεις μελαγχολίας και εσωτερικής διερεύνησης. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς αισθάνεστε και χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Έρωτας και σχέσεις

Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργα είναι τα πράγματα τη Δευτέρα και την Τρίτη, εσείς έχετε τον έλεγχο. Είναι ένα θαύμα το πόσο ψύχραιμοι είστε! Ένα συγκεκριμένο άτομο σας παρακολουθεί με δέος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περάσετε πολύ χρόνο με το αγαπημένο σας ταίρι, απολαμβάνοντας την αρμονία και την επικοινωνία που υπάρχουν στη σχέση σας – αυτό, που ξέρετε τι θα πει ο άλλος πριν το πει, τα τρυφερά πειράγματα που σας ενώνουν και άλλα παρόμοια. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή προσπαθείτε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας για να βρείτε τρόπους να κάνετε λίγη οικονομία. Μερικές από τις ιδέες σας μπορεί να επηρεάσουν τη φύση της σχέσης σας.

Καριέρα

Όσο περίεργη κι αν είναι η Δευτέρα, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά παραγωγικές – αν και όχι με τον τρόπο που θα περιμένατε. Οι άνθρωποι που επιλέξατε να συνεργαστείτε, δεν θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους για κάποιο διάστημα – στο μεταξύ, φροντίστε να τους βάλετε στο κλίμα και να τους κάνετε να νιώσουν άνετα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας βρουν λίγο εγωκεντρικούς. Τα χρήματα -τα δικά σας, συγκεκριμένα- είναι στο μυαλό σας, σβήνοντας κάθε άλλη σκέψη. Αλλά, το σαββατοκύριακο, δεδομένων των συνθηκών, είναι πολύ κοινωνικό.