Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, αξιοποιείτε τη μαγεία.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) εστιάζει στην επαγγελματική σας ζωή και στα θέματα που σας απασχολούν σχετικά, αυτή την περίοδο. Δώστε περισσότερη προσοχή στις συναδελφικές σας σχέσεις, καθώς και τη βοήθειά σας σε κάποιον που τη χρειάζεται. Μην αμελείτε την φροντίδα του εαυτού σας και της υγείας σας. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της καθημερινότητας. Σήμερα, ακόμα και η πιο μικρή δουλειά μπορεί να είναι ενοχλητική και θα είναι χειρότερα, αν κάτι πάει στραβά. Αν θέλετε να καθαρίσετε, αλλά διαπιστώσετε ότι δεν έχετε καθαριστικό δαπέδου ή ότι η σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας είναι γεμάτη, μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Μια καλύτερη χρήση της σημερινής ενέργειας θα ήταν να κάνετε δραστηριότητες που απαιτούν συντονισμό χεριού-ματιού, καθώς και σωματική άσκηση – το να παίξετε ένα γρήγορο παιχνίδι, ας πούμε πινγκ-πονγκ ή κάτι παρόμοιο, ή να μάθετε πώς να κάνετε ταχυδακτυλουργικά, θα σας έφτιαχνε τη διάθεση. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) σας εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και στον τρόπο ζωής σας. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή για να αναθεωρήσετε κάποιες συνήθειες και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις με το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Απλές απολαύσεις, όπως ένα όμορφο, σπιτικό γεύμα ή ένας νέος πίνακας για την κρεβατοκάμαρα μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τους δεσμούς σας. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο του σπιτιού κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στο σπίτι. Ίσως αλλάζετε θέση στα έπιπλα ή τη διακόσμηση σε κάποιο δωμάτιο. Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε σε διαφορετικό περιβάλλον. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) αυξάνει τις υποχρεώσεις σας και ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας και να προσπαθήσετε να αποφεύγετε τις περιττές εντάσεις.

Έρωτας και σχέσεις

Μπορεί να δουλεύετε πολύ για κάποιο οικονομικό θέμα ή για κάτι που σας λείπει, ώστε να χάσετε μια ρομαντική ευκαιρία στην αρχή της εβδομάδας. Μην ανησυχείτε – η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι υπέροχες μέρες για τις αισθηματικές σας σχέσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γοητεία σας μαζί με το μυαλό σας και θα έχετε πολλές, συναρπαστικές, αστείες και, δυνητικά, καυτές συζητήσεις. Μπόνους: Μπορείτε να μετατρέψετε μια συγκεκριμένη ιδέα, σε ευχάριστη πραγματικότητα, τώρα. Το σαββατοκύριακο μην περιμένετε κανέναν να μαντέψει τι θέλετε – αν έχετε κάτι να πείτε, να το κάνετε δυνατά και καθαρά.

Καριέρα

Οι συζητήσεις δίπλα στον ψύκτη του νερού γίνονται πιο πνευματικές, στην αρχή της εβδομάδας. Ξαφνικά, νιώθετε σαν να βρίσκεστε ξανά στο σχολείο. Αυτό που σας εκπλήσσει, είναι το πόσο πολύ διασκεδάζετε με μια ανάλαφρη κουβέντα, που δεν έχει καμιά σχέση με τη δουλειά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν έχετε και πολύ χρόνο για συζητήσεις με συναδέλφους – υπολογίζετε νούμερα, κάνετε τηλεφωνήματα, γράφετε email – αλλά η Παρασκευή είναι μια μέρα χωρίς άγχος και με πολύ κέφι. Είναι καταπληκτικό να είναι κανείς τόσο χαρούμενος στη δουλειά! Αυτό σκέφτεστε, καθώς ξεκινά το σαββατοκύριακο.