Δίδυμος

Δίδυμοι | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Δίδυμοι | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

#Επικοινωνιακός κι ευγενικός χαρακτήρας, με χιούμορ και δημιουργικότητα

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης σας με τον κόσμο γύρω σας. Το ξεκίνημα του μήνα με τον Ήλιο στον Υδροχόο σας βοηθάει να αναζητήσετε το «εγώ» στο «εμείς», μέσα από καταιγισμούς ιδεών, ηλεκτρισμένες συζητήσεις και μεγάλη περιέργεια, με τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου.

Τι είναι αυτό που στραγγίζει την ενέργειά σας; Είστε από τη φύση σας προσαρμοστικοί, αλλά η σταθερή ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης σας καλεί να είστε τολμηροί και να υποστηρίξετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί.

Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι πιθανό να σας φέρει ένα παιχνιδιάρικο ρομαντισμό. Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 12 Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη τον ακολουθεί, στις 16 Φεβρουαρίου. Όταν οι δυο τους βρεθούν σε σύνοδο, στις 22 Φεβρουαρίου, μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε όλα όσα πιστεύετε για τη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας – οι απαντήσεις μπορεί να έρχονται από την καρδιά, όχι από το μυαλό σας.

Αυτή η διαδικασία μπορεί, επίσης, να είναι ασταθής – ή θα μπορούσατε να αντιληφθείτε οικονομικές ασυμφωνίες μεταξύ συνεταίρων ή συνεργατών, με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου. Όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπαθήστε να υιοθετήσετε λίγη από την αντικειμενικότητα του Υδροχόου, αυτό το διάστημα κι αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, χωρίς να έχετε όλα τα στοιχεία.

Όταν ο Ήλιος προχωρήσει στους Ιχθύες, στις 20 του μήνα, αντί να ρωτάτε τι χρειάζεται ο κόσμος, σκεφτείτε τι θα σας άρεσε να κάνετε, ακόμα κι αν δεν κερδίσετε αναγνώριση. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα σχέδιο και χρησιμοποιήστε τις μοναδικές ικανότητες και τα ταλέντα σας για να το υλοποιήσετε. Η Πανσέληνος της Παρθένου-που κυβερνάται από τον Ερμή, στις 24 Φεβρουαρίου, υποστηρίζει την προσπάθεια. Αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι είναι πιο σημαντικό.