Δίδυμος

Δίδυμοι | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Δίδυμοι | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός θα κινηθεί σε μέτρια επίπεδα, κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Παρά την επιρροή του Κρόνου, δεν παίρνετε την πρωτοβουλία να κάνετε το πρώτο βήμα για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, έχετε την υποστήριξη άλλων πλανητών όπως ο Άρης και η Αφροδίτη, κάτι που θα ευνοήσει τις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι και με την υποστήριξη του Δία, θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές.

Έρωτας και σχέσεις

Ο μήνας ξεκινά λίγο βαρετά – μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα – όσον αφορά τις σχέσεις. Μετά απ’ αυτό, με τις βοηθητικές όψεις των πλανητών, η ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα περάσετε συναρπαστικές στιγμές με το σύζυγο ή το σύντροφό σας και θα φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, μπορεί να νιώσετε λίγο στεναχωρημένοι καθώς προσπαθείτε να κάνετε καινούριες σχέσεις. Ωστόσο, με τη βοήθεια του κοινωνικού σας κύκλου μπορείτε να δημιουργήσετε νέες, ερωτικές επαφές. Για τα παντρεμένα ζευγάρια, δεν είναι απίθανη η σκέψη να κάνουν παιδί.

Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν υποδηλώνει καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Το περιβάλλον στη δουλειά είναι ανησυχητικό και δεν υπάρχουν φιλικές σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους. Όπως είναι φυσικό, αυτό θα δυσκολέψει την εκτέλεση των έργων σας. Η διανοητική σύνθεση δεν ευνοεί τη σταθερότητα και μπορεί να αναζητήσετε μια αλλαγή θέσης και μια νέα δουλειά. Αυτό θα απαιτήσει πολλή σκέψη και μπορεί στο τέλος να καταλήξετε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι’ αυτό.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, οι προοπτικές είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Οι κερδοσκοπικές επενδύσεις θα αποφέρουν εξαιρετικά κέρδη – θα υπάρξει απροσδόκητη ροή χρημάτων με γρήγορους ρυθμούς. Οι οικονομικές προβλέψεις της χρονιάς σας συμβουλεύουν να ξεκινήσετε τώρα το επενδυτικό σας σχέδιο, για ένα καλύτερο αύριο.