Δίδυμος

Δίδυμοι | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Δίδυμοι | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου δείχνει ότι θα έχετε μια σταθερή πρόοδο, κατά τη διάρκεια του μήνα, λόγω των θετικών αστρικών επιρροών. Είναι σημαντικό να κάνετε τις σωστές επιλογές – θα βοηθούσε, αν προσπαθούσατε να λύσετε τα προβλήματά σας και δεν τρέχατε να ξεφύγετε απ’ αυτά. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες, όποτε προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, θα πρέπει να ακούτε την κριτική που σας γίνεται και να κάνετε τα ανάλογα βήματα.

Έρωτας και σχέσεις

Οι αρμονικές όψεις των πλανητών υποστηρίζουν τις ερωτικές σας σχέσεις, στη διάρκεια του Μαρτίου. Υπάρχει μεγάλη δράση, καινούριες ιδέες, συναντήσεις κι εκδρομές. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα κι η μοναξιά δεν είναι η σωστή επιλογή. Οι συζυγικές σχέσεις μπορούν να γίνουν αρμονικές, αν βάλετε λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Αν σκέφτεστε να κάνετε παιδί, είναι μια καλή στιγμή για να το συζητήσετε με το σύντροφό σας. Το σημαντικό είναι να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν τέλειες ευκαιρίες για να ξεκινήσουν κάποια ερωτική σχέση. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για μικροπροβλήματα που μπορεί να προκύψουν – προσπαθήστε να τα λύσετε με ένα τρόπο που να σας ικανοποιεί.

Καριέρα

Τα άστρα του μήνα δεν προβλέπουν σπουδαία πράγματα για την καριέρα σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση θα είναι αδύναμες και είναι απαραίτητο να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για να βελτιωθούν. Οι πλανητικές όψεις θα δημιουργήσουν ένα αίσθημα αβεβαιότητας, που θα επηρεάσει τις πράξεις σας. Αν προσπαθήσετε να ξεπεράσετε αυτό το συναίσθημα αλλάζοντας δουλειά, μπορεί να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οπότε, οποιαδήποτε αλλαγή θέσης ή τόπου απαιτεί περισσότερη σκέψη.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας, υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές. Υπάρχει πιθανότητα να πάρετε χρήματα από πολλές πηγές. Τυχόν επενδύσεις θα είναι αρκετά παραγωγικές. Οι κοινωνικές σας επαφές, επίσης, θα συμβάλουν στη ροή των εσόδων σας.