Αστρολογική Επικαιρότητα

Διελεύσεις Οκτωβρίου 2020

Όψεις πλανητών

Κριός

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του ζωδίου σας και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και καλό θα ήταν, να την αξιοποιήσετε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. Η πανσέληνος θα σας ευνοήσει περισσότερο στα οικονομικά σας. Ίσως, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες κλείσουν γρήγορα. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν, να ξεπεραστούν εμπόδια, που σας καθυστερούσαν να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αδυνατώντας να βρείτε τους απαιτούμενους πόρους. Επιπλέον στα ερωτικά σας, θα φέρεστε πιο πρακτικά και δεν αποκλείεται να κάνετε κινήσεις για συγκατοίκηση με τους συντρόφους σας. Γενικά θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε επιφυλακή, ώστε να εντοπίσετε και να αντιδράσετε στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, την κατάλληλη στιγμή.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Στα αισθηματικά σας θα είστε αρκετά ευνοημένοι με αυτή την πανσέληνο και δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμα έχετε τη γοητεία και την χάρη που χρειάζεται, ώστε να σαγηνεύετε τους άλλους. Επίσης, το διάστημα αυτό θα δείτε μια σχετική βελτίωση στα οικονομικά σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες αγορές που τις θεωρούσατε απαγορευτικές. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με τα περιττά έξοδα, καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν και υποχρεώσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες. Γενικά, θα έχετε έντονη προσωπικότητα την περίοδο της πανσελήνου και θα βγάλετε μια πιο επιθετική συμπεριφορά σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας ενοχλούν ή σας κακομεταχειρίζονται, θέλοντας πια να απαλλαγείτε και να απελευθερωθείτε.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να έχετε μεγάλες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και ειδικότερα στα αισθηματικά σας. Ίσως, χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας, που θα είναι καθοριστικές. Μπορεί να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν και δεν αποκλείεται να το κάνετε με τρόπο απότομο και εκρηκτικό. Από την άλλη, μπορεί να πάρετε απόφαση για την μονιμοποίηση της σχέσης σας, αναθεωρώντας απόψεις του παρελθόντος και αποβάλλοντας σχετικές ανασφάλειες. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ευχάριστες. Μην σας στενοχωρήσει αν κάποιες συνεργασίες τερματιστούν. Σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποιες ανανεώσεις και να απαλλαγείτε από αυτό που δεν σας ικανοποιεί.

Στις 4/10 ο Πλούτωνας παίρνει ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σας κάνει πιο φιλόδοξους. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα κάνετε οτιδήποτε για να φτάσετε ψηλά. Οι μεγάλοι επαγγελματικοί στόχοι σας, στέφονται με επιτυχία, αφού μετά από τις εύστοχες ενέργειες του παρελθόντος, καταφέρνετε τώρα, να λάβετε αναγνώριση και να εξελιχτείτε στα επαγγελματικά σας.

Από τις 27/10 η Αφροδίτη και ο Ερμής (ανάδρομος) στον Ζυγό φέρνουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που όμως θα χρειαστεί να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τις εντοπίσετε. Καλό θα ήταν, σε πρώτη φάση, να περιοριστείτε μόνο σε επίπεδο συζητήσεων και να μην προχωρήσετε σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Ταύρος

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Ωστόσο, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κάνετε μια εσωτερική ανασκόπηση και να επαναξιολογήσετε τους στόχους και τα “θέλω” σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε ριζικές και ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, βάζοντας σε τάξη όλα όσα, μέχρι τώρα, εμπόδιζαν την προσωπική σας εξέλιξη. Επίσης, θα επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας, δίνοντας κυρίως, έμφαση στην υγεία σας και στην αναβάθμιση της ποιότητας, της καθημερινότητάς σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του ζωδίου σας και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Είναι μια περίοδος, που θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κρατήσετε δίπλα σας, μόνο αυτούς που πραγματικά σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Έχετε βαρεθεί πλέον, να ανέχεστε άτομα, μόνο και μόνο για τους τύπους. Θα κάνετε την επανάστασή σας και θα ξεφορτωθείτε όλους εκείνους, που σας καταπιέζουν, ή σας υποτιμούν, ή σας διαβάλουν. Επιπλέον, θα πάρετε την απόφαση να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις, που σας κρατάνε πίσω στα θέλω σας, ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Θα μπείτε σε μια φάση που θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε. Στα επαγγελματικά σας, όλα θα μπουν σε μια τάξη και επιτέλους θα αισθάνεστε ασφαλείς και αισιόδοξοι. Να είστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθείτε σε ερωτικές προκλήσεις, που θα σας προσφέρουν ανεκτίμητες εμπειρίες.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10 πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και υπόσχεται νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανό, να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ή στο ωράριο της δουλειάς σας. Αν το προηγούμενο διάστημα αναζητούσατε εργασία, ίσως να παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα συμφωνούν με τις προσδοκίες σας και μάλιστα σε αντικείμενο που θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράζεστε ελεύθερα και να ξεδιπλώσετε όλα σας τα χαρίσματα. Γενικά, θα ανακαλύψετε καινούριους τρόπους για να κάνετε πιο ευχάριστο και λειτουργικό το πρόγραμμά σας και ίσως ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν, θα ανανεώσουν και θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.

Από τις 13/10 έως τις 26/10 ο Ερμής (ανάδρομος) από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε κάπως απότομα στους γύρω σας με μια επιθετική διάθεση, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Αυτό θα συμβαίνει γιατί ψυχολογικά δεν περνάτε και την καλύτερη περίοδο, αλλά και γιατί δεν θα έχετε αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι να έχετε ανεπιθύμητες συναντήσεις με άτομα του οικογενειακού κύκλου σας.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό στις 22/10 θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, τις συνήθειες σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Θα κάνετε ριζικές αλλαγές, πολλές από αυτές χωρίς να τις θέλετε πραγματικά, αλλά θα είναι απαραίτητες για την προσαρμογή σας στις αλλαγές που έρχονται. Να έχετε στο νου σας, ότι όλα γίνονται για καλό.

Δίδυμοι

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Θα είστε πιο δυναμικοί και θα βασίζεστε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις. Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα σας ωθήσουν στο να προβάλλετε τις αντιρρήσεις σας σε άτομα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Θα έχετε την ικανότητα να βλέπετε μακριά και να εντοπίζετε τις αιτίες εκείνες, που προκαλούν την καθυστέρηση στην εξέλιξή σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε αλλαγές σε όλους τους τομείς και να τερματίσετε συνεργασίες ή σχέσεις, που δεν σας ικανοποιούν απόλυτα. Επιπλέον, η έντονη αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει στο να κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες ή να πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Γενικά, αυτή η πανσέληνος θα σας δώσει άλλον αέρα και θα σας βάλει στο επίκεντρο των γεγονότων.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Είναι μια περίοδος που θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Προτεραιότητά σας θα είναι να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας και να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν όμως να μην το παρακάνετε και παραμελήσετε άτομα που μπορεί να χρειάζονται την παρουσία σας. Επιπλέον, οι καθημερινές υποχρεώσεις, ενδέχεται να αυξηθούν, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εκπλήρωση της ανάγκης σας για απομόνωση. Παρόλα αυτά, θα βρείτε τον τρόπο να τα συνδυάσετε όλα, με κάποιο τρόπο. Στα αισθηματικά σας, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και σας ωθεί στο να γίνεται πιο δραστήριοι. Είναι μια καλή περίοδος να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν, ώστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Επίσης, θα έχετε μια ανεξήγητη ερωτική ορμή και δεν αποκλείεται να μπείτε σε ευχάριστες περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους συντρόφους σας και θα είναι σαν να ερωτεύεστε από την αρχή. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος στις σχέσεις σας και θα επιδιώκετε να ικανοποιείτε τους αγαπημένους σας σε όλους τους τομείς. Ίσως, να πρέπει να προσέξετε λίγο με τα οικονομικά σας και να αποφεύγεται καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Γενικά, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα χόμπι, να αναλάβετε κάποιο νέο εγχείρημα στη δουλειά σας και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για αυτά που έχει καταφέρει ως τώρα.

Από τις 2/10 ως τις 26/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο θα έχετε έφεση στην επικοινωνία και θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που να καταλήξει σε ερωτικό δεσμό. Στα αισθηματικά σας, θα επιδιώξετε να υπάρχει αρμονία και θα αρέσκεστε στο να φροντίζετε τους συντρόφους σας, κάνοντάς τους, να νιώθουν πολύ όμορφα δίπλα σας. Στα επαγγελματικά σας, θα διαπρέψετε και θα είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για εσάς. Επίσης, θα είστε αρκετά δίκαιοι στις κρίσεις σας και κύριο μέλημά σας θα είναι να εξισορροπείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Προσοχή στις σπατάλες και στις ακριβές απολαύσεις.

Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, μπορεί να φέρεστε παρορμητικά, πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους. Φροντίστε να πατάτε γερά στα πόδια σας και ότι αποφάσεις παίρνετε, να είναι απαλλαγμένες από συναισθηματισμούς.

Καρκίνος

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Ίσως χρειαστεί να λάβετε οριστικές αποφάσεις, όσον αφορά στα αισθηματικά, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Κάτι που ενδεχομένως, να σας ταλαιπωρούσε, το προηγούμενο διάστημα και σας είχε προκαλέσει άγχος αλλά και πτώση της ψυχολογικής σας κατάστασης, θα τερματιστεί και θα είστε σε θέση να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Είναι πολύ σημαντικό, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να γίνεται πιο αισιόδοξοι, έτσι ώστε να ενεργείτε πιο αποτελεσματικά σε καταστάσεις που τείνουν να γίνονται φορτικές και καταπιεστικές. Γενικά θα είστε πιο απελευθερωμένοι και δυναμικοί, κατά την περίοδο της Πανσελήνου.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Θα έχετε εξελίξεις που σχετίζονται με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ερωτικών σχέσεων, αλλά και με τους στόχους σας. Κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους και παίρνετε την απόφαση να διώξτε από κοντά σας, όποιους νιώθετε, ότι δεν αξίζει να σας πλαισιώνουν. Ίσως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο χρειαστεί τη βοήθειά σας και δώσετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια σε αυτό. Σε περίπτωση που σας απασχολούσε κάτι ή είχατε κάποια μυστικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστείτε ελεύθερα και να γίνετε πιο εξωστρεφείς, ώστε να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού. Είναι μια περίοδος που θα επιδιώξετε να βάλετε σε πρόγραμμα όλες σας τις εκκρεμότητες και να τις τακτοποιήσετε. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας που έχουν σχέση ακόμα και με τα περιουσιακά σας. Είναι πολύ σημαντικό να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Ακόμα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια επαγγελματική πρόταση, η οποία σας αναγκάζει να εγκατασταθείτε σε μια νέα πόλη ή να αρχίσετε να δουλεύετε από το σπίτι. Επιπλέον στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Δεν παύει όμως, αυτή η σελήνη να σας εφοδιάζει με ενέργεια και να σας εξασφαλίζει μια αρμονική ζωή με τους συντρόφους σας.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και ο Δίας στον Αιγόκερω, θα συμβάλουν στο να σκεφτείτε σοβαρά τη σχέση σας. Υπάρχει περίπτωση, όμως, να δημιουργηθούν κάποιες μικρό-καθυστερήσεις σε σχέση με την εξέλιξή της, λόγω της λεπτομερούς ανάλυσης από μέρους σας. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να επιβληθείτε για να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης σας, αλλά αν αυτό γίνει σε υπερβολικό βαθμό ενδέχεται, να προκαλέσει προβλήματα. Επιπλέον, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σας και την επαγγελματική σας πρόοδο.

Από τις 27/10, ο Ερμής και η Αφροδίτη, θα βρίσκονται στον Σκορπιό, από όπου θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές ικανότητές σας. Νέες γνωριμίες έρχονται να δώσουν πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα αντιμετωπίσετε καινούριες προκλήσεις και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Φροντίστε να επιλέξετε το σωστό άνθρωπο, ώστε να υπάρξει απόλυτη επικοινωνία, και πνευματική και ερωτική. Επιπλέον στα επαγγελματικά σας θα έχετε περισσότερη άνεση στο να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Λέων

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Θα είστε σε θέση να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Θα εστιάσετε στο να κάνετε πιο ευχάριστη την ζωή σας, ώστε να ανεβείτε ψυχολογικά. Αυτό ίσως σημαίνει, ότι μπορεί να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο ή στο γραφείο σας και δεν αποκλείεται να κάνετε και σε κάποιες μικρό αγορές. Στον αισθηματικό σας τομέα θα αναζητήσετε ασφάλεια και ισορροπία, περνά η σχέση σας σε ένα πιο βαθύ και πιο συναισθηματικό επίπεδο.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Κυρίως θα έχετε εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Είναι μια περίοδος που οι αλλαγές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Έτσι θα χρειαστεί να είστε ευέλικτοι για να προσαρμόζεστε εύκολα και γρήγορα. Κάποιες στιγμές ίσως βρεθείτε σε σημείο εξάντλησης λόγω φόρτου εργασίες, αλλά με τον σωστό προγραμματισμό αυτό μπορεί να διορθωθεί ή ακόμα και να αποφευχθεί. Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε πολύ στους άλλους και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, γιατί οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένοι, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Επιπλέον, οι καλές σχέσεις που διατηρείται με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος, θα σας βοηθήσουν, ώστε να αναδείξετε τη δουλειά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Τις ημέρες αυτές, ίσως δεχθείτε μια πρόταση για συνεργασία ή μπορεί να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα που σχετίζεται με τη δουλειά σας και επηρεάζει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά σας. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, και που πολύ πιθανόν, να αποδειχθούν χρήσιμες για την διευθέτηση των οικονομικών ζητημάτων σας. Σημαντική βελτίωση θα έχετε και στα αισθηματικά σας, κυρίως αν είστε ελεύθεροι, αφού τώρα πρόκειται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση, με θετικές προοπτικές. Επιπλέον, οι σχέσεις σας, με κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να βελτιωθούν.

Από τις 13/10 ως τις 26/10, ο Ερμής (ανάδρομος) στον Σκορπιό, θα σας δημιουργήσει ευεξία και θα βλέπετε τα πράγματα με απόλυτη αισιοδοξία. Αυτό θα σας βοηθήσει να παλέψετε και να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας που μπορεί να φαντάζουν υπερβολικές, αλλά όχι και ακατόρθωτες. Ωστόσο, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των αισθηματικών σας υποθέσεων. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε πλήγμα στη σχέση σας, ή να βρεθείτε σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψετε σε μια σχέση ή όχι.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας δίνει μια επαγγελματική ώθηση και σας δημιουργεί την επιθυμία να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα. Επίσης, θα έχετε την τάση να μην ακολουθείτε κανόνες και να εκφράζεστε ελεύθερα. Αυτό μπορεί να επιφέρει εντάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Ενδέχεται να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις, που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες και ενδόμυχες ψυχικές ανάγκες. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μεταπτώσεις στην συμπεριφορά σας και να εκδηλώσετε κυκλοθυμικές τάσεις, που μπορεί να γίνουν αιτία, να κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες. Από την άλλη θα επιδιώξετε συναναστροφές με διαφόρων ειδών ανθρώπους, θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με βάθος και έκταση και είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματά σας μέσα από τις συμβουλές που θα λάβετε. Επιπλέον, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κάνετε ανακατατάξεις και νέα σχέδια, που σκοπό θα έχουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Ίσως τώρα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια που είχατε για το μέλλον και να βάλετε άλλες προτεραιότητες. Νέα δεδομένα, σας κάνουν να αλλάζετε πορεία. Δεν αποκλείεται να έχετε υπερβολικό άγχος στην προσπάθειά σας να προσαρμοστείτε, αλλά με την κατάλληλη ψυχραιμία και ετοιμότητα, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε χωρίς πολλά προβλήματα. Το σίγουρο είναι, ότι κάνετε τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσετε το μέλλον σας, όπως το έχετε ονειρευτεί. Επιπλέον, ενδέχεται να σας δοθεί η δυνατότητα, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, πάνω στο αντικείμενό σας. Γενικά, είναι μια περίοδος που ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις σπουδές.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να υπάρξει κάποια σημαντική βελτίωση στο εισόδημά σας. Θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων και θα καταφέρετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ προσδοκούσατε. Ίσως, καταφέρετε να απεμπλακείτε από ένα χρέος ή να παρουσιάζονται νέα δεδομένα στο κοινό σας ταμείο με τους συντρόφους σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια ξαφνική πρόταση από τη δουλειά σας για μια συνεργασία. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα προκύψουν για να δείτε αύξηση στο εισόδημά σας. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή, όπου μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί.

Από τις 2/10 ως τις 26/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σας κάνει απαιτητικούς, κτητικούς και ζηλιάρηδες. Φροντίστε να διεκδικείτε στον έρωτα, αλλά να μην γίνεστε πιεστικοί, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε εντάσεις αντί του ρομαντικού κλίματος που επιθυμούσατε, αρχικά. Είναι μια περίοδος που η σεξουαλικότητά σας, θα είναι έντονη και θα εστιάσετε στο να την ικανοποιήσετε, κάνοντας εφήμερες σχέσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε όλα να πάρουν το σωστό δρόμο και να βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες, όσον αφορά την ποιότητα της ζωής σας. Γενικά, θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι και σε ετοιμότητα για να αντιδράσετε εγκαίρως, και να ανταποκριθείτε κατάλληλα στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ο Πλούτωνας και Κρόνος στον Αιγόκερω, σας κάνουν πολύ απαιτητικούς απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα πασχίσετε υπερβολικά, ώστε να αποδείξετε στους άλλους, αλλά κυρίως σε εσάς, ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες και να φτάσετε σε πιο υψηλά επίπεδα από ότι είχατε αρχικά θέσει. Αποτέλεσμα αυτού είναι το συνεχές άγχος και πιθανές μικρό-απογοητεύσεις.

Ζυγός

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στον τρόπο, που θα χειριστείτε τις σχέσεις σας και τις επαφές σας. Ίσως, υπάρξουν κάποιες μικρο-εντάσεις, γι’ αυτό λοιπόν να είστε αρκετά διπλωμάτες, υπομονετικοί, υποχωρητικοί και πολύ αναλυτικοί σε αυτά που λέτε, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Θα έχετε την τάση να μιλάτε πιο γρήγορα από ότι σκέφτεστε, με αποτέλεσμα να ξεστομίσετε λόγια που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε πολύ πικρά. Ίσως να φέρεστε κάπως ασυμβίβαστα, ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε και να κερδίσετε αυτό που αναζητάτε. Σε επαγγελματικά θέματα, θα καταφέρετε να επιβάλετε με επιτυχία τις δικές σας απόψεις και να εστιάσετε την προσοχή των ανωτέρων σας, επάνω σας. Επιπλέον στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να έχετε θετικές εξελίξεις, αφού θα έχετε την ευκαιρία, οι ελεύθεροι να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι να έρθετε πιο κοντά με τους συντρόφους σας, επιτυγχάνοντας έτσι, μια καλύτερη ποιότητα στην ερωτική σας ζωή.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Σας εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα αλλά και σε θέματα συμβίωσης. Το βασικότερο μέλημά σας είναι τα κοινά περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να έχετε με τρίτους ή συγγενείς σας. Θα κάνετε προσπάθειες να τα ξεκαθαρίσετε και να τελειώνετε μια και καλή με την μοιρασιά, ή τουλάχιστον να διασφαλίσετε ότι δεν θα αδικηθείτε με κανένα τρόπο. Επιπλέον, νιώθετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε αισθηματική και οικονομική ηρεμία και ισορροπία. Αν είχατε οφειλές το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι μια καλή στιγμή να τις ρυθμίσετε. Μια νέα οικονομική συμφωνία θα σας δώσει ανάσα και ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σας, προβλέπεται μια σχετική αναστάτωση, καθώς κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται για να σας θυμίσει τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί. Είναι στο χέρι σας, το κατά πόσο θα ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του προσώπου αυτού.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού. Σας ωθεί στο να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά επίπεδο. Μπορεί να βιώσετε μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, τις ημέρες αυτές, από αλλαγές στα αισθηματικά σας. Μια νέα σχέση, θα ανατρέψει τις ισορροπίες σας, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή, αφήνοντας πίσω σας όλα όσα κάνετε. Σκοπός σας θα είναι να θέσετε τις σωστές βάσεις από την αρχή και να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερη εντύπωση δίνοντας το καλύτερό που μπορείτε. Νέα δεδομένα ενδέχεται να προκύψουν και στα επαγγελματικά σας, που θα επηρεάσουν κατά πολύ το πρόγραμμά σας. Πιθανόν, νέα καθήκοντα να απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας, και μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος, αλλά και ταυτόχρονα να σας δώσουν το κίνητρο να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε νέα ανοίγματα. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να βρείτε ένα τρόπο, ώστε να μην χάσετε την ουσία και μπλέξετε με πολλά. Κάντε ένα σωστό προγραμματισμό που θα σας επιτρέπει να συνδυάσετε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, χωρίς να υπάρξουν επιπλοκές.

Με τον Ερμή (ανάδρομο) και την Αφροδίτη, από τις 27/10, στον Σκορπιό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να δράσετε κατάλληλα και να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ματιά για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε και να μην καταπιάνεστε με πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα. Ο καλός προγραμματισμός είναι σημαντικός, ώστε να παραμείνετε στην πορεία σας και να μην αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας.

Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, ενδέχεται να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Επιπλέον, στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, ή επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας, που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Βέβαια δεν αποκλείεται, να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον συναισθηματικό σας κόσμο, με τις προτιμήσεις σας, να διαφοροποιούνται σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, αλλά σύντομα θα προσαρμοστείτε σε αυτές και οι σύντροφοί σας θα σας αποδεχθούν, αργά ή γρήγορα. Η Πανσέληνος στον Κριό ίσως να κάνει κάπως εκρηκτικές τις αντιδράσεις σας, αλλάζουν οι προσωπικές σας επιθυμίες, τώρα θα αναζητήσετε αμεσότητα και αποτέλεσμα. Θα είστε ανυπόμονοι και παρορμητικοί, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να αλλάξετε επαγγελματικές συνεργασίες.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Θα έχετε την ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σας και θα αλλάξουν τα πιστεύω και τα “θέλω” σας, όσων αφορά στον ερωτικό τομέα. Θα κάνετε μια επαναξιολόγηση των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Αν νιώσετε, ότι δίνετε χωρίς να παίρνετε, δεν θα διστάσετε να διακόψετε ακόμα και φιλία πολλών χρόνων. Όσοι είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία θα σας μαγέψει και θα δείτε, ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να εξελιχτεί σε παθιασμένη ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι, θα ασχοληθείτε με τα κοινά σας οικονομικά και ότι υλικό μοιράζεστε. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια κοινή αγορά με το σύντροφό σας.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού. και σας προτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από τη ρουτίνα και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη δουλειά σας και επικεντρωθείτε στα άτομα που αγαπάτε, αλλά και να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που λατρεύετε. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με την καλλιτεχνική σας φύση και να ασχοληθείτε με την τέχνη. Δεν αποκλείεται να βρείτε την περίοδο αυτή, κατάλληλη να κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό, που αφορά στα αισθηματικά σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι οι συναναστροφές με τρίτους, που δεν χαίρουν τις εμπιστοσύνης σας. Θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο, τις μέρες αυτές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε τον κάθε έναν και αποφύγετε την λήψη κάποιας σημαντικής και οριστικής απόφασης.

Από τις 13/10 ως τις 26/10 με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, θα είστε ρομαντικοί και θα κάνετε πολλά όνειρα. Η εξιδανίκευση καταστάσεων και ατόμων θα είναι αναπόφευκτη. Το χρήμα για εσάς θα είναι το μέσω για να κάνετε τους άλλους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και κύριο μέλημά σας, θα είναι να τους χαρίσετε όσο πιο πολύ ευτυχία μπορείτε κάνοντάς τους μικρο-δωράκια. Δεν θα έχετε πλήρη συναίσθηση της διαχείρισης των οικονομικών σας, με αποτέλεσμα να φτάσετε σε σημείο οριακό. Γενικά καλό θα ήταν να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και να μην ενεργείτε παρορμητικά.

Στις 22/10 ο Ήλιος στον Σκορπιό θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι να τις διαχειριστείτε και γιατί όχι να τις εκμεταλλευτείτε, ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Είναι μια περίοδος που ενδείκνυται για ανανέωση και εσωτερική αναζήτηση.

Τοξότης

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση και φαντασία το διάστημα αυτό και πρωτοποριακές ιδέες. Θα έχετε την ευκαιρία να τις προωθήσετε και μερικές από αυτές, ενδέχεται, να τις δείτε, να υλοποιούνται, κιόλας. Η σκέψη σας, θα είναι απελευθερωμένη, και θα ανανεωθείτε ψυχολογικά, συμμετέχοντας σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, που θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαλαρώσουν. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία σας, θα κινηθείτε με δυναμική διάθεση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Θα είστε σε θέσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε υποθέσεις με επιτυχία. Η δυναμική σας προσέγγιση και η υψηλή αυτοπεποίθηση, θα σας βοηθήσουν στο να πλησιάσετε πιο εύκολα και χωρίς δισταγμούς άτομα που σας ενδιαφέρουν, ώστε να ανοίξετε νέους δρόμους στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας, αλλά και με την υγεία σας. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να έχετε αλλαγές στο ωράριο της εργασίας σας, αλλά και στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Επιπλέον θα κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας, που τον είχατε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεκινάτε μια δραστηριότητα που πάντα θέλατε και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες. Παράλληλα ίσως, ασχοληθείτε με την υγεία σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι οι συναναστροφές σας. Αποφεύγετε άτομα που τείνουν να δημιουργούν προβλήματα σε εσάς και τους γύρω σας.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και φέρνει θετικές εξελίξεις. Κυρίως, θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα εστιάσετε στην προσωπικές σας διασκέδαση, οργανώνοντας ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους. Γενικά, οι φιλικές παρέες αποτελούν πηγή χαράς, διασκέδασης και ευκαιριών για τα αισθηματικά σας. Επιπλέον θα είστε σε θέση να κάνετε καινούρια όνειρα για το μέλλον σας. Η εξωστρέφειά σας αυξάνεται ιδιαίτερα, το διάστημα αυτό. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι οι εντάσεις στις σχέσεις σας. Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή σύγκρουση με τους συντρόφους ή με φίλους σας. Επίσης, δημιουργικά σχέδια, που αφορούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να υλοποιηθούν τις μέρες αυτές.

Από τις 2/10 ως τις 26/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο, σας κάνει επικοινωνιακούς, υπερκινητικούς και κύριο μέλημά σας θα είναι να βρείτε νέα πρόσωπα, που θα μπορούν να ακολουθήσουν και να μοιραστούν τις ιδέες σας. Αυτά τα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε ένα μακροχρόνιο δεσμό. Γενικά, στα αισθηματικά σας θα βιώσετε μια μεγάλη ανανέωση και ερωτικό πάθος. Μετακινήσεις, επαφές, ραντεβού, γνωριμίες έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, σας καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, όπως για παράδειγμα οικογενειακά θέματα, αγοραπωλησίες και άλλα. Φροντίστε να μην πληγώσετε κοντινά σας πρόσωπα, γιατί σίγουρα θα χρειαστείτε τη βοήθειά τους και την στήριξή τους.

Από τις 4/10 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία από τον Αιγόκερω, καθώς και ο Κρόνος με τον Δία από την ίδια θέση, θα φέρουν ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σας και τα έσοδά σας. Κάποιες παλιές συνεργασίες μπορεί να σας φέρουν επιπλέον χρήματα. Φροντίστε να κατανοήσετε και να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος, μειώστε τα έξοδά σας και βρείτε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Το κύριο μέλημά σας, θα είναι να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, λογικά και να κάνετε επενδύσεις που θα αποφέρουν σίγουρα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Ίσως, συμβούν απρόβλεπτα γεγονότα που ενδεχομένως, να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα πράγματα και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση σε εσάς, αλλά και στον στενό σας περίγυρο, που δεν θα ξέρουν πια, με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν και πως να σας προσεγγίσουν. Φροντίστε, να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα οικογενειακής ή αισθηματικής φύσεως. Από την άλλη όμως, ένα νέο πρόσωπο, έρχεται για να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει αρνητικά, σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Αυτή την περίοδο θα έχετε χαλαρή διάθεση και θα έχετε την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Θα μπείτε σε διαδικασία να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Για εσάς που είστε δεσμευμένοι, θα είναι μια δημιουργική περίοδος και θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τους συντρόφους σας, όπως, να αποκτήσετε έναν απόγονο. Γενικά, θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα επιδιώκετε να βγαίνετε με φίλους, ώστε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, ή να αναλαμβάνετε ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σας. Θα καταφέρετε να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας και να αγγίξετε τις φιλοδοξίες σας. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεχθείτε και μια προαγωγή, η οποία θα συνοδεύεται, φυσικά, από πρόσθετες ευθύνες. Μην αγχωθείτε όμως, καθώς θα είστε σε θέση να αναλάβετε και να διαχειριστείτε οτιδήποτε και αν σας ανατεθεί. Επιπλέον, κάτι που θα σας απασχολήσει έντονα είναι η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Έτσι θα βάλετε τα δυνατά σας να εντυπωσιάσετε και να διαφημίσετε τις ικανότητες και τα προσόντα σας.

Στις 4/10 ο Πλούτωνας παίρνει ορθή πορεία στον Αιγόκερω και με τον Κρόνο και τον Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, απαιτούν και επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση. Κυρίως θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Δεν χρειάζεται να έχετε υπερβολικές και ακραίες αντιδράσεις. Επιλέξτε μια πιο ήπια προσέγγιση και γενικά να σκέφτεστε πριν πείτε το οτιδήποτε. Έτσι θα αποφύγετε τις εντάσεις άνευ λόγου, που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και για την ψυχική σας ηρεμία.

Από τις 27/10 η Αφροδίτη και ο Ερμής (ανάδρομος) στον Ζυγό φέρνουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Είναι μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, θέματα καριέρας και θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να ελέγξετε την παρορμητισμό σας, για να αποφευχθούν λανθασμένες και βιαστικές κινήσεις.

Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό θα μειώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώθετε ότι δεν είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε αρκετή προσοχή στα επαγγελματικά σας, προωθώντας τους στόχους σας. Επιπλέον, θα είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί. Μην περιφρονείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, καθώς μπορεί να κάνετε κακή χρήση της ισχύος σας.

Υδροχόος

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του Σταθερού σταυρού. Θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας και παράλληλα θα ενισχύσει την απόφαση σας για δυναμικές προσεγγίσεις, επαγγελματικές και αισθηματικές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να επεκταθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να σας ωφελήσουν ακόμα και αν χρειαστεί να ρισκάρετε, αφού αυτή η περίοδος ενδείκνυται για εξέλιξη και βελτίωση. Από την άλλη όμως, όλα θα πρέπει να γίνουν βάσει λογικής και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, είναι κρίμα να χαθούν τα ήδη κεκτημένα από παρορμητικές ενέργειες. Επιπλέον, στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ανάγκη για ελευθερία και ίσως αυτό προκαλέσει εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Φροντίστε να κάνετε υποχωρήσεις και να φέρεστε πιο τρυφερά στους συντρόφους σας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Κυρίως, θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα. Θα επικεντρωθείτε στην ανεύρεση λύσεων, ώστε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Το κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η ευελιξία και η διπλωματία με την οποία θα προσεγγίζετε τις δύσκολες και πολλές φορές τεταμένες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό φαίνεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα και ενδέχεται να αποκοπείτε οριστικά, από άτομα που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Επιπλέον, ίσως δείτε να κλείνει κάποια επαγγελματική σας υπόθεση ή να θελήσετε να αποχωρήσετε από μία συνεργασία.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας, σχετικά με την ανώτερη εκπαίδευση, τα ταξίδια, την φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία σας. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για όλα τα παραπάνω και δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που επιθυμούσατε διακαώς. Αυτό, που θα πρέπει να προσέξετε, είναι οι τάσεις φανατισμού και εμμονής με κάποιες ιδέες σας, γιατί ενδέχεται, να επηρεάσουν τις σχέσεις ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Υπάρχει περίπτωση, να ξεκινήσετε μία συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης. Παράλληλα, ίσως πάρετε την απόφαση να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό, ώστε να αναζητήσετε μία καλύτερη τύχη στα επαγγελματικά σας.

Από τις 13/10 ως τις 26/10 με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, ευνοεί κάθε είδους επιχειρηματική δράση, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αρκεί να πραγματοποιούνται με ρεαλισμό στο λόγο και την κρίση σας. Είναι πολύ πιθανό, είτε να προκύψουν ευκαιρίες, που ανοίγουν νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας, είτε να εξελιχθούν οι υποθέσεις και τα θέματα, που σας ενδιαφέρουν, με πολύ καλό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να δίνετε βάση στη λεπτομέρεια και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Στις 22/10 ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Επιπλέον, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Ιχθύς

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την 1/10, στις 9° του Κριού και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Ενδέχεται να έχετε ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες να υπόσχονται νέες και συμφέρουσες προοπτικές εξέλιξης. Θα είστε αρκετά τολμηροί και ανοιχτοί στο να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Καλό θα ήταν όμως, να μην βιαστείτε και να αναλύσετε καλά όλες τις παραμέτρους προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως να μην λείψουν τα διλήμματα. Ενδεχομένως, να χρειαστεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με το αν θα γυρίσετε σε πρόσωπο από το παρελθόν ή αν θα ακολουθήσετε το καινούριο άτομο που θα γνωρίσετε.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/10 πραγματοποιείται στις 8° του Ταύρου και δεν σας επηρεάζει, σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε στους δικούς σας ανθρώπους τις ανησυχίες σας ή κάποιο μυστικό που είχατε από αυτούς. Γενικά θα είναι μια περίοδος αποκαλύψεων και δεν θα έχετε κανένα φόβο και ανασφάλεια, να παρουσιάσετε την πραγματικότητα στους άλλους. Επιπλέον, είναι κατάλληλη περίοδος να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και νέα μέρη. Ίσως, να σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι με τους συντρόφους σας, για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Η Νέα Σελήνη στις 16/10, πραγματοποιείται στις 23° του Ζυγού και υπόσχεται νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας. Πρόκειται, για ένα διάστημα, κατά το οποίο, θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τους συντρόφους σας και ίσως, να σας απασχολήσει το κοινό σας ταμείο ή θέματα συμβίωσης. Όλα όσα μοιράζεστε μαζί τους, σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδυτικές κινήσεις, ή να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία, που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Επιπλέον, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από αυτά, που έχετε επιτύχει έως τώρα και θα έχετε κίνητρο, για να συνεχίσετε και να προωθήσετε τις ιδέες σας, προκείμενου να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες, που θα σας επιτρέψουν να κάνετε νέα ανοίγματα.

Από τις 2/10 ως τις 26/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο, σας δημιουργεί την ανάγκη να απολαύσετε την ζεστασιά της συντροφικότητας. Τονώνεται ουσιαστικά ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε αλλά και να συμπορευτείτε με έναν άνθρωπο. Γενικά, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, γνωριμίες, ταξίδια με τους συντρόφους σας και όμορφες εξελίξεις στις σχέσεις σας.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, θα σας δώσει υπερβολική ενέργεια, ανυπομονησία και φιλοδοξία. Επίσης, θα είστε αρκετά ανταγωνιστικοί, επιθετικοί και εριστικοί. Τονίζεται η αλαζονεία και η έπαρση, αλλά όχι η μνησικακία. Θα έχετε ενθουσιασμό και θα έχετε όρεξη να δουλέψετε σκληρά και όσο χρειάζεται, ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Επιπλέον θα υπερασπίζεστε τον εαυτό σας με πάθος, χωρίς υπεκφυγές, διπλωματία και ευγένεια. Θα προτιμήσετε να είστε ωμοί και ειλικρινείς. Θα έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές κινήσεις που πολλές φορές θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Φροντίστε να μην είστε τόσο παρορμητικοί και να ενεργείτε βάσει λογικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *