Αστρολογική Επικαιρότητα

Διελεύσεις Σεπτεμβρίου 2020

Όψεις πλανητών

Κριός

Η Πανσέληνος στις 2/9, που δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων. Κυρίως, θα επικεντρωθείτε στο να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και πρόσωπα. Επίσης, θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, με σκοπό να κάνετε ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Έχετε την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι, χωρίς να υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας καταπιέζουν. Ίσως θελήσετε να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή σας και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Είναι μια καλή περίοδος να ξεκουραστείτε και να επανεξετάσετε τα “θέλω σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι πιθανό, που θα έχει αίσιες εξελίξεις. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να το εκμεταλλευτείτε και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Άλλωστε θα το διαπιστώσετε κι από μόνοι σας, ότι θα έχετε πολλή ενέργεια. Αν λοιπών, την διοχετεύσετε δημιουργικά, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα όλα όσα επιθυμούσατε. Ενδέχεται, να έχετε προτάσεις που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην καριέρα σας, αλλά και στη ζωή σας, γενικότερα. Ίσως μια προαγωγή να είναι στα σκαριά, ή η ανάληψη νέων καθηκόντων να είναι μονόδρομος. Όμως, μην πανικοβληθείτε από τον όγκο δουλειάς που μπορεί να αντιμετωπίσετε, αλλά δείτε το από την αισιόδοξη πλευρά που είναι η αύξηση του εισοδήματος και η επαγγελματική σας αναβάθμιση. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη φέρνει νέους έρωτες ή ακόμα και αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, κάτι που θα φωτίσει την καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής από τις 5/9-26/9 από τον Ζυγό, σας βοηθάει να βρείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους, να επικοινωνείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε την διάθεση να τους ακούτε και θα έχετε τη δυνατότητα να αποκωδικοποιείτε και να αναλύεται τα λεγόμενά τους. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να καταλαβαίνετε πλήρως τι θέλουν, αλλά και τον λόγο για τον οποίο ενεργούν ή συμπεριφέρονται με συγκεκριμένους τρόπους. Με λίγα λόγια θα μπορείτε να βλέπετε πέρα από τα προφανή.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ανάδρομοι στον Αιγόκερω, σας κάνουν πιο φιλόδοξους. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα κάνετε οτιδήποτε για να φτάσετε ψηλά. Ιδίως μετά τις 29/9 που ο Κρόνος παίρνει ορθή πορεία, οι μεγάλοι επαγγελματικοί στόχοι σας, στέφονται με επιτυχία, αφού μετά από τις εύστοχες ενέργειες του παρελθόντος, θα καταφέρετε να λάβετε αναγνώριση και να εξελιχτείτε στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να κάνετε αρκετή διαφήμιση του εαυτού σας με το να προβάλετε τις αρετές, τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας, για να αποκτήσετε ισχυρούς συμμάχους που θα μπορούν να σας στηρίξουν με τα μεγαλεπήβολα, μελλοντικά σας σχέδια.

Ταύρος

Η Πανσέληνος, που δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού στις 2/9, πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων. Η προσοχή σας, θα στραφεί στις φιλικές σας σχέσεις, φέρνοντας ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως, να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας, και θα επιδιώξετε είτε να τους απομακρύνετε, είτε να αποφασίσετε για το αν τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Από την άλλη, την περίοδο αυτή, ίσως ενταχθείτε σε μία νέα ομάδα ή σε έναν σύλλογο. Παράλληλα, οι μελλοντικοί στόχοι και τα όνειρά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως, αποφασίσετε να εγκαταλείψετε κάποια, που δεν σας φαίνονται ρεαλιστικά.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Είναι μια περίοδος ανανέωσης και ψυχολογικής ανάτασης. Κάποια βάρη που σας βασάνιζαν, όλο αυτό το διάστημα, θα φύγουν από πάνω σας. Στα αισθηματικά θα έχετε θετικές εξελίξεις. Ενδέχεται, να βρείτε τον έρωτά σας που εκτός του ότι θα σας ικανοποιεί ερωτικά, θα έχετε και απόλυτη πνευματική επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη, σας προσθέτει λάμψη και αυτοπεποίθηση και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία που θα εκπέμπετε. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την αυξημένη δημιουργικότητά σας, και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, που μπορεί να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Με τον Άρη στον Κριό, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε εριστικοί και επικριτικοί με τους συναδέρφους σας, στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε και να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο. Από τις 10/9 ο Άρης θα κινείται ανάδρομα και θα σας επηρεάσει θετικά. Σας βοηθήσει να εστιάσετε, αποκλειστικά, σε πράγματα που θα σας αποφέρουν οφέλη. Επίσης, θα αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια για τις επαγγελματικές κινήσεις σας και θα απαλλαγείτε από περιττά βάρη ή ανεπιθύμητους ανθρώπους.

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, φέρνει ανατροπές. Έχετε την ανάγκη να εκφράζεστε ελεύθερα, χωρίς να σκέφτεστε το τι θα πουν οι άλλοι για τις ενέργειες ή τις επιθυμίες σας. Είναι μια καλή περίοδος να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να απαλλαγείτε από περιορισμούς ή άτομα που σας καταπιέζουν. Είναι πολύ πιθανό, να δημιουργηθούν εντάσεις στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι όμως απαραίτητες για να θέσετε τους νέους όρους και συνθήκες που σας ταιριάζουν αυτή την περίοδο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, από τις 6/9 ως το τέλος του μήνα, θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα έχετε την ικανότητα να μαγνητίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε το, όσο μπορείτε για να προωθήσετε τις ανάγκες και τις ιδέες σας, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να αφιερωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και στην εμφάνισή σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Θα ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά θέματα και δεν αποκλείεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσετε, ότι συντηρούσατε καταστάσεις που έχουν καταλήξει να γίνουν τροχοπέδη στην προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αυταπάτη της σιγουριάς και της ασφάλειας, μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς, αυτή την περίοδο. Γι αυτό θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο, που προσεγγίζετε τις καταστάσεις. Στα αισθηματικά δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Το μόνο, που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε, είναι η κατανομή του χρόνου ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Είναι μια περίοδος που θα επιδιώξετε να βάλετε σε πρόγραμμα όλες σας τις εκκρεμότητες. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να βάλετε μπροστά τα σχέδιά που έχουν σχέση ακόμα και με τα περιουσιακά σας. Είναι πολύ σημαντικό να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Επιπλέον, στα αισθηματικά, θα χρειαστεί να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Δεν παύει όμως, αυτή η Σελήνη να σας εφοδιάζει με ενέργεια και να σας εξασφαλίζει μια αρμονική ζωή με τους συντρόφους σας.

Από τις 5/9-26/9, ο Ερμής από τον Ζυγό, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς με καλή διάθεση για συζητήσεις. Θα έχετε διπλωματική προσέγγιση των πραγμάτων, κάτι που θα σας βοηθήσει να αποφεύγετε τις τεταμένες καταστάσεις. Είναι μια καλή περίοδος να κάνετε διαπραγματεύσεις και να επωφεληθείτε από αυτή την όψη τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά με τους συντρόφους σας, καθώς θα υπάρχει άριστη επικοινωνία μεταξύ σας.

Από τις 6/9 ως το τέλος του μήνα, η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για επαφές με άτομα, ενδιαφέροντα. Θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και θα ανταλλάζετε ιδέες, που μπορεί να σας βοηθήσουν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε πολύ εύκολα νέες γνωριμίες και φιλίες. Επίσης, θα έχετε μια πιο ευχάριστη προσέγγιση όσον αφορά σε νέες επαφές, καθώς θα είστε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Στο οικογενειακό περιβάλλον και στην ερωτική σας ζωή θα υπάρχει αρμονία και ισορροπία.

Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό από τις 10/9-14/11, μπορεί να φέρεστε παρορμητικά, πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους. Φροντίστε να πατάτε γερά στα πόδια σας και ότι αποφάσεις παίρνετε, να είναι απαλλαγμένες από συναισθηματισμούς. Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο αντικειμενικοί και προσεκτικοί.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Θα έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Κυρίως θα εστιάσετε στην εξέλιξη της πνευματικής σας αντίληψης. Είναι μια περίοδος, που η αυξανόμενη διανοητική καλλιέργεια ως κομμάτι της προσωπικής σας ωρίμανσης, οδηγεί σε ένα ισχυρό αίσθημα σύνδεσης μεταξύ νου και ψυχής. Επίσης, θα επιδιώξετε να διασκεδάσετε όσο μπορείτε, αλλά ποιοτικά και όχι άσκοπα και δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε ρομαντικές περιπέτειες.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Είναι μια περίοδος για να κάνετε νέα αρχή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή σε ένα εγχείρημα που έχετε αναλάβει και το οποίο μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Σημαντικές βελτιώσεις θα υπάρξουν και στα οικονομικά. Ενδέχεται, να κάνετε νέες γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια και που πολύ πιθανόν να αποδειχθούν χρήσιμες για την διευθέτηση των οικονομικών ζητημάτων σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, πρόκειται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση με θετικές προοπτικές. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι κάποιες μικρό-εντάσεις που μπορεί να αναταράξουν την ηρεμία σας και να προσέχετε τι λέτε, γιατί μπορεί να στεναχωρήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με τον Άρη στον Κριό ανάδρομο από τις 10/9-14/11, θα είστε αρκετά ανυπόμονοι και ευέξαπτοι, σε ότι αφορά τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας. Με τους συντρόφους σας, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση, καθώς η άρνησή σας να κάνετε υποχωρήσεις, μπορεί να σας κάνει περισσότερο επιθετικούς από όσο πρέπει. Για κανένα λόγω δεν θα δεχθείτε να παραβιαστούν τα προσωπικά σας όρια και θα διεκδικείτε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας σχετικά με την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα δικαιώματά σας στις συνεργασίες σας. Επίσης, θα ενισχύει το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας. Είναι πολύ σημαντικό να μην σας γίνει εμμονή η επιβολή των κανόνων και των θέσεών σας.

Με τον Δία να μπαίνει πάλι σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/9, γίνεστε πιο δυναμικοί και θα νοιώσετε την ανάγκη να ψάξετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε άμεσα τις επιθυμίες σας. Θα είστε επιεικείς και καλοπροαίρετοι με τους άλλους και θα επιδιώκετε να βρείτε πάντα συμβιβαστικές λύσεις, που θα διασφαλίζουν την ισορροπία των πραγμάτων. Επιπλέον, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σας και την επαγγελματική σας πρόοδο.

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 29/9, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και θα έχετε την ικανότητα να επιβάλετε τις ιδέες σας στους συναδέρφους και συνεργάτες σας. Δεν θα σας φοβίζει η σκληρή δουλεία, αντίθετα θα εκδηλώσετε την επιθυμία να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα

Λέων

Η Πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά ζητήματα και θα εστιάσετε στο να τακτοποιήσετε και να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σας. Επιπλέον, θα κάνετε ενέργειες, ώστε να ελαφρύνετε κάπως το καθημερινό σας πρόγραμμα. Είναι πολύ βασικό για εσάς, να κάνετε μια σωστή οργάνωση του χρόνου σας, γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα αφιερωθήκατε περισσότερο στη δουλειά σας, παραμελώντας προσωπικές σας ανάγκες. Στον αισθηματικό τομέα, αυτή η πανσέληνος, δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, ή να φέρει πίσω ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι μια καλή περίοδος, να αξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Γενικότερα, θα έχετε μεγάλη επιτυχία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στα αισθηματικά σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου και πρόκειται να φέρει μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα είναι το κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων και θα καταφέρετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ προσδοκούσατε.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 6/9, θα σας ωθήσει στο να ασχοληθείτε έντονα με τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, τον ελεύθερο χρόνο, την αγάπη, τον ρομαντισμό, την προσωπική πρόοδο και την καριέρα. Είναι μια καλή περίοδος για να δικτυωθείτε, να κάνετε κοινωνικές επαφές και να διευρύνετε τον κύκλο σας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που θα σας καταβάλει πολύ ψυχολογικά. Όμως, σύντομα όλα θα ξαναέρθουν στην κανονικότητα και η διάθεσή σας, θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 5/9-26/9 σας κάνει πιο γοητευτικούς. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα ευχάριστο, κατά το οποίο η έφεση στην επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και περιζήτητους, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, όχι μόνο στα αισθηματικά, αλλά και στα επαγγελματικά. Επίσης, στις σχέσεις σας, θα υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια που θα ενισχύσει την συναισθηματική σας ασφάλεια. Επιπλέον, η καριέρα σας, μπορεί να εκτοξευτεί με αποτέλεσμα να καταφέρετε, να αποκτήσετε μια εξέχουσα θέση.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας δίνει μια επαγγελματική ώθηση και σας δημιουργεί την επιθυμία να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα. Επίσης, θα έχετε την τάση να μην ακολουθείτε κανόνες και να εκφράζεστε ελεύθερα. Αυτό μπορεί να επιφέρει εντάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στις 12/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα μπείτε σε σκέψεις όσον αφορά στις σχέσεις σας με πρόσωπα, που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε να λάβετε και τις ανάλογες αποφάσεις. Η έντονη ανάγκη για ισορροπία στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να σας αποκόψει οριστικά, από άτομα που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Επιπλέον, ίσως δείτε να κλείνει κάποια επαγγελματική σας υπόθεση, ή να θελήσετε να αποχωρήσετε από μία συνεργασία.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° του ζωδίου σας γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα περίοδο προσωπικής προόδου και εξέλιξης. Επίσης φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αν είστε ήδη, σε μια σχέση, καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για σοβαρές εξελίξεις, ενώ αν είστε ελεύθεροι, το επόμενο διάστημα σας επιφυλάσσει μια γνωριμία με θαυμάσιες προοπτικές. Αλλαγές έρχονται και στα επαγγελματικά σας, με αυξημένο το ενδεχόμενο, να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε ένα νέο αντικείμενο ή να υπάρξει κάποια αλλαγή στη σύμβασή σας. Ο φιλικός σας κύκλος θα διευρυνθεί και θα καταφέρετε να αποκτήσετε συμμάχους και υποστηρικτές για την επίτευξη των στόχων σας.

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 5/9-26/9, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Έτσι θα είστε σε θέση, να δράσετε κατάλληλα και να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ματιά για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας. Με τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα, θα αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και θα έχετε τη δυνατότητα, να χαράξετε μια νέα πορεία. Επιπλέον, στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, ή επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας, που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, θα δοκιμάσει την αντοχή των στενών επαγγελματικών και προσωπικών σας σχέσεων. Συνήθως, σηματοδοτεί το τέλος ενός κενού γάμου, ή σχέσης. Όλα θέλετε να είναι στην εντέλεια κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό τότε προτιμάτε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες και να διαλύσετε, ότι μέχρι τώρα, είχατε δημιουργήσει.

Οι ανάδρομοι Πλούτωνας και Κρόνος στον Αιγόκερω, σας κάνουν πολύ απαιτητικούς απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα πασχίσετε υπερβολικά, ώστε να αποδείξετε στους άλλους, αλλά κυρίως σε εσάς, ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις προσδοκίες και να φτάσετε σε πιο υψηλά επίπεδα από ότι είχατε αρχικά θέσει. Από τις 29/9 ο Κρόνος σε ορθή πορεία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας, θα σας βοηθήσουν στο να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα είναι αυξημένες και ως επί το πλείστων θα δώσετε πιο πολύ βάρος σε αυτόν τον τομέα. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε αποτελεσματικά, θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να βάλετε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να κατανείμετε τον χρόνο σας πιο σωστά. Επίσης, θα χρειαστεί να προσέξετε τις συναναστροφές σας και να αποφεύγετε άτομα που τείνουν να δημιουργούν προβλήματα σε εσάς και τους γύρω σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Είναι μια καλή περίοδος να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον εαυτό σας, αφήνοντας πίσω τις σκοτούρες και την πολλή δουλειά. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος, να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας, να καταλάβετε τις ανάγκες σας, αλλά και να αποδεχθείτε τις ιδιαιτερότητές σας, ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την προσωπικότητα σας και να επιτύχετε την εσωτερική ηρεμία, που θα σας επιτρέψει να εξελιχθείτε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

Ο Ερμής από τις 5/9-26/6 στο ζώδιό σας , έρχεται να ενισχύσει την γοητεία της προσωπικότητάς σας, καθώς σας κάνει πιο άμεσους και ειλικρινείς στην επικοινωνία με τους άλλους. Να είστε βέβαιοι, ότι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να τηρείτε το πρόγραμμά σας και να μην αναλώνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε άσκοπες και εφήμερες ερωτικές, αλλά και φιλικές σχέσεις.

Στις 22/9 ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα είστε οξυδερκείς και θα έχετε την ικανότητα να κάνετε εύστοχες κινήσεις, αλλά και να βρίσκετε τρόπους να ξεπερνάτε τα εμπόδια που παρουσιάζονται κάθε τόσο, μπροστά σας. Αυτή την περίοδο θα διαπιστώσετε, ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιτεύγματα σε κάποιους τομείς τις καθημερινότητάς σας.

Η Αφροδίτη από τις 6/9 στον Λέοντα τονίζει την γοητεία σας, κάτι που θα συμβάλει στο να κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες και να διαπρέψετε στα αισθηματικά σας. Επιπλέον, βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από χρέη και οφειλές.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Θα είστε σε θέση να προβάλλετε τις δυνατότητες και τα προσόντα σας. Με την δημιουργικότητα και την ευστροφία σας, θα καταφέρετε να γίνετε παραγωγικοί στην εργασία σας και να τραβήξετε την προσοχή των προϊσταμένων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Επίσης, τη17 περίοδο της πανσελήνου θα έχετε έντονη την ανάγκη για έρωτα, φλερτ και συντροφικότητα.

0﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ουςη προσς και φιλίες. τργασιακ000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου και θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να συνδεθείτε πιο στενά με άτομα και ομάδες και να καλλιεργήσετε νέα ενδιαφέροντα, που θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να έχετε πολλές ευκαιρίες για ταξίδια είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό. Όπως και να έχει θα είναι πολύ θετικό για εσάς, αφού θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και γιατί όχι μπορεί να σας δώσει νέες προοπτικές όσον αφορά στην καριέρα σας. Γενικά, αυτή η περίοδος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την υλοποίηση των στόχων σας, αλλά και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, έχει κάνει τη ζωή σας πολύ ευχάριστη και θα συνεχίζει να δίνει, άλλο νόημα στην καθημερινότητά σας. Η βασικές σας προτεραιότητες είναι η καλή επικοινωνία με τους συντρόφους σας και η επαγγελματική σας βελτίωση ή αποκατάσταση. Είναι μια περίοδος που θα δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται. Καλό θα ήταν βέβαια, να έχετε λίγο παραπάνω υπομονή, γιατί μπορεί να πάρει κάμποσο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνουν όλα, έτσι ακριβώς, όπως τα θέλετε.

Ο Ερμής από τις 27/9 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ενέργεια. Θα επιδιώξετε να αναζητήσετε καινούρια ερεθίσματα, έτσι ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά και να αποκτήσει νόημα η ερωτική σας ζωή. Ενδέχεται να αφιερωθείτε περισσότερο σε ταξίδια αναψυχής για να αποκομίσετε νέες εμπειρίες και γνώσεις, αλλά και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Φροντίστε να αποφύγετέ εντάσεις και να μετριάσετε την επιθυμία σας για εκδίκηση, γιατί ίσως, σας οδηγήσουν σε καταστάσεις που μπορεί και να μετανιώσετε στην πορεία

Η Αφροδίτη από τις 6/9 στον Λέοντα, Θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα σας απαλλάξει από τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντές σας προς κάτι καινούριο και πρωτοπόρο.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στις 2/9, πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού . Θα έχετε την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κάνετε αλλαγές που θα συμβάλλουν στην ομαλή πορεία σας στο μέλλον και την υλοποίηση των νέων σας στόχων. Κυρίως θα επικεντρωθείτε, στο να κάνετε αλλαγές στην οικία σας, από όπου θεωρητικά τουλάχιστον, ξεκινούν όλα. Είναι μια καλή περίοδος να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση για να αισθανθείτε ότι αφήνετε πίσω σας τα βάρη του παρελθόντος. Ακόμα, θα προτιμήσετε την απομάκρυνση από τα κοινά και θα απομονωθείτε για να κάνετε ενδοσκόπηση, με σκοπό να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Είναι μια περίοδος όπου θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό. Μετά από πολύ κόπο και αυτοθυσία, επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας, και δεν αποκλείεται μέχρι να πάρετε και προαγωγή στη δουλειά σας. Θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση, καθώς θα βλέπετε τις φιλοδοξίες σας να υλοποιούνται. Επίσης, ευχάριστα θα είναι και τα νέα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Μια επένδυση μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη, ή μια αύξηση στο εισόδημά σας, θα σας βοηθήσει στο να βάλετε σε τάξη οφειλές και χρέη που σας προβληματίζουν. Επιπλέον στον αισθηματικό τομέα, αναμένεται, να έχετε ανάλογη εύνοια, αφού με το νέο φεγγάρι ενδέχεται να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να κάνετε δεσμούς που θα σας ικανοποιούν απόλυτα.

Στις 22/9 ο Ήλιου από τον Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα μπορείτε να προωθείτε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, αλλά και να επιβάλλεστε στους γύρω σας, με ευκολία. Θα εκδηλώσετε την ανάγκη να ανταλλάσσετε πληροφορίες και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, οπότε δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα σας αγγίξουν πνευματικά και θα είστε σε θέση να έχετε άριστη επικοινωνία μαζί τους. Το μόνο που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καλά είναι ο θυμός, γιατί αλλιώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεφύγετε και να προκαλέσετε υλικές και σωματικές ζημιές.

Στις 29/9 ο Κρόνου ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία. Πολλές φορές, θέλετε να έχετε τον έλεγχο για τα πάντα, με αποτέλεσμα να μην αφήνετε στους άλλους την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες και ίσως να τους περιορίζετε. Επίσης, καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είστε δραστήριοι και κάνετε νέους φίλους.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος, στις 2/9, πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Θα έχετε έφεση στην επικοινωνία και θα καταφέρετε να επιβάλετε τα θέλω σας. Θα έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες και σε συνδυασμό με την διπλωματική προσέγγιση, θα επιτύχετε τις ισορροπίες που επιθυμείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως, να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής, για να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Ίσως σας απασχολήσουν θέματα, όπως ο προσανατολισμός σας, ή επέκταση της επιχείρησή σας. Εκπαίδευση και θέματα σπουδών, όπως ένα μεταπτυχιακό, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο, ενώ αν σας απασχολεί ένα νομικό ζήτημα, τις ημέρες αυτές, θα υπάρξουν εξελίξεις. Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό και να συναντήσετε άτομα, που θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για κάποιο επαγγελματικό σας εγχείρημα. Η βοήθεια που θα έχετε από τρίτους, αλλά και η καλή σας τύχη, θα βοηθήσουν πολύ, στο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Δίας στον Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα ανάδρομο καθώς και τον Κρόνο σε ορθή πορεία από τις 29/9, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώθετε πιο δυνατοί και τολμηροί για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, όσο παράτολμα ή δύσκολα και αν είναι. Δεν αποκλείεται να λάβετε αρκετή προσοχή στα επαγγελματικά σας, προωθώντας τους στόχους σας. Επιπλέον, θα είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αν έχετε ηγετικό ρόλο, τότε θα διαπιστώσετε ότι όλοι γύρω σας, σας έχουν ως πρότυπο ή σας χρησιμοποιούν ως παράδειγμα. Το μόνο ίσως, που θα χρειαστεί να προσέξτε, είναι η κυριαρχική και εγωιστική συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας, άτομα που σας στηρίζουν στους στόχους σας. Μην περιφρονείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, καθώς μπορεί να κάνετε κακή χρήση της δύναμής σας.

Ο Άρης στον Κριό θα σας ωθήσει να κάνετε απερισκεψίες, όσον αφορά στα οικονομικά σας, με απώτερο σκοπό να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Δεν είναι κακό, που και που, να επιβραβεύετε τον εαυτό σας, με ακριβά δώρα. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα είχατε ταλαιπωρηθεί πολύ, και αξίζετε λίγη πολυτέλεια. Καλό είναι όμως, να ξοδέψετε τόσα , όσα σας επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα σα, ώστε να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Επίσης, θα έχετε την τάση να λειτουργείτε με το συναίσθημα και πολλές φορές να είστε άδικοι και όχι αντικειμενικοί με τους συντρόφους σας.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος, στις 2/9, πραγματοποιείται στις 11° των Ιχθύων και δεν σας επηρεάζει σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού. Τις μέρες αυτές καλό είναι να αποφύγετε σπατάλες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σας και προσπαθήσετε, να κάνετε μια συγκρατημένη διαχείριση στα έξοδά σας. Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε δανεισμούς και ειδικά, σε αφερέγγυα άτομα. Αν σχεδιάζετε να κάνετε κάποια επένδυση, καλό θα ήταν να συνυπολογίσετε όλες τις παραμέτρους και να έχετε μετριάσει τα πιθανά ρίσκα. Στα αισθηματικά σας θα είστε πολύ καλά και θα κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους συντρόφους σας.

Η Νέα Σελήνη, στις 17/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου. Μετά από μια περίοδο σχετικά στάσιμη ή αδρανή, τώρα είστε σε θέση να αλλάξετε τα πάντα, τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και τα οικονομικά σας. Θα ενισχυθούν οι ικανότητές σας, όσον αφορά στην διαχείριση των χρημάτων, με αποτέλεσμα να τακτοποιηθούν χρέη και παλιές εκκρεμότητες, που σας ταλαιπωρούσαν για αρκετό διάστημα. Εκείνο ωστόσο που είναι πιο σημαντικό είναι οι αλλαγές στην προσωπικότητά σας, στις επιθυμίες και στα θέλω σας, καθώς τώρα πρόκειται να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να καταλάβετε, αλλά και να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε ποιες πραγματικές είναι οι ανάγκες σας. Με το νέο φεγγάρι, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε μια νέα πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητά σας.

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, από τις 12/9, έχετε δύναμη θέλησης και θάρρος για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Οι αντοχές σας για να αγωνιστείτε τους άλλους και να πετύχετε τους στόχους σας είναι μεγάλες. Θα φέρεστε αισιόδοξα και θα έχετε μεγάλη πίστη στις ικανότητές σας. Τώρα αναζητάτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, κι αν δεχτείτε υποδείξεις και περιορισμούς είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Είστε κοινωνικοί και περισσότερο εξωστρεφείς, ενώ η δυναμικότητά σας, σάς καθιστά δημοφιλείς. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας. Η παρορμητικότητα και η αδιαλλαξία σας μπορεί να σας απομακρύνουν από κάποιες σχέσεις σας, καθώς δε σκέφτεστε πριν δράσετε και αντιδράσετε, και προσβάλλετε τους άλλους με τους αυθόρμητα ειλικρινείς τρόπους σας.

Ο Δίας στον Αιγόκερω και ο Κρόνος σε ορθή πορεία από τις 29/9, ευνοούν κάθε είδους επιχειρηματική δράση, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αρκεί να πραγματοποιούνται με ρεαλισμό στο λόγο και την κρίση σας. Είναι πολύ πιθανό, είτε να προκύψουν ευκαιρίες, που ανοίγουν νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας, είτε να εξελιχθούν οι υποθέσεις και τα θέματα, που σας ενδιαφέρουν, με πολύ καλό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να δίνετε βάση στη λεπτομέρεια και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 11° του ζωδίου σας, στις 2/9, σας επηρεάζει σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις φτάνουν σε μία κορύφωση και δεν αποκλείεται, η σχέση σας να περάσει σε ένα νέο στάδιο. Επιπλέον, ενδέχεται να κλείσει οριστικά μία υπόθεση του παρελθόντος, με ένα πρόσωπο που επέστρεψε πρόσφατα στη ζωή σας. Παράλληλα στα επαγγελματικά θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με συνεργασίες και ίσως, να αποφασίσετε, να εγκαταλείψετε, οτιδήποτε βλέπετε πως δεν σας προσφέρει τα οφέλη, που προσδοκούσατε.

Η Νέα Σελήνη, στις 22/9 πραγματοποιείται στην 25° της Παρθένου και φαίνεται να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε παρακάτω με τους συντρόφους σας, ώστε να κάνετε μαζί ένα καινούριο ξεκίνημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια συμβίωση ή κάποια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, είναι πιθανό να κάνετε μια συμφωνία ή να ξεκινήσει και επίσημα μια συνεργασία που σχεδιάζατε από καιρό, ενώ παράλληλα, ίσως και να υπάρξουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων. Γενικά, είναι μια περίοδος θετικών αλλαγών που θα σας γεμίσει με αίσθημα ικανοποίησης και δικαίωσης.

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, φέρνει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Ο νους σας αναζητά και βρίσκει νέες ιδέες, νέες εικόνες και νέες εμπνεύσεις, κάτι που σας κάνει πολύ δημιουργικούς και αποτελεσματικούς. Αποφύγετε να επιδείξετε ασέβεια ή αμφισβήτηση σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να αφορά σε κανόνες ή νόμους.

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 5-26/9, θα δείτε τα επίπεδα ενέργειάς σας ανεβασμένα, γεγονός που σας βοηθά να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και τελικά πιο παραγωγικοί. Καλό θα ήταν παρόλα αυτά, να διατηρήσετε μια ήπια συμπεριφορά και να μην δίνετε δικαιώματα σε τρίτους για κακεντρεχή σχόλια.

Με τον Δία από 13/9 και τον Κρόνο από τις 29/9 σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, ίσως, λάβετε σημαντική βοήθεια από φιλικό σας πρόσωπο, ώστε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα θέλετε να είστε συνέχεια με φίλους. Θα έχετε την τάση να αφήνετε πίσω σας τις υποχρεώσεις σας, για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Θέλετε να ακολουθήσετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή και ίσως ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα, που ταυτίζετε με τις αξίες και τα ιδανικά σας.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, υπόσχεται μια ευχάριστη και διασκεδαστική περίοδο, για εσάς. Όλα θα τα βλέπετε υπέροχα και δεν θα χάνετε ευκαιρία να εκδηλώνετε την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε μια ισορροπία και να ξέρετε πότε να φέρεστε σοβαρά, γιατί ενδέχεται να ωθήσετε τους γύρω σας, στα άκρα. Επίσης θα είστε σε θέση να κάνετε εύστοχες κινήσεις και πολύ έξυπνα, να χειρίζεστε καταστάσεις, που υπό άλλες συνθήκες θα σας φαινόντουσαν δύσκολες. Γενικά, αυτή η θέση του Ουρανού θα είναι ευνοϊκή στα επαγγελματικά σας και θα τονώσει τη δημιουργικότητα και την ευστροφία σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *