Αστρολογική Επικαιρότητα

Εξάγωνο Ερμή-Άρη | 21 Ιουνίου 2023

Το Εξάγωνο Ερμή στις 18° των Διδύμων με τον Άρη στις 18° του Λέοντα, επηρεάζει ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού του 2ου δεκαημέρου. Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, θα έχετε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Έτσι θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι και να ενεργείτε διπλωματικά για να είστε ευέλικτοι και περισσότερο προσαρμόσιμοι. Επίσης, θα αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα τολμάτε περισσότερο. Τώρα πια το ρίσκο δεν σας φοβίζει, όσο μεγάλο ή επικίνδυνο και αν είναι.

Είναι μια περίοδος που θα φλερτάρετε με το αβέβαιο. Θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε τολμηρές κινήσεις, σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και αν εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Να θυμάστε, ο τολμών νικά. Επίσης, αυτή η όψη, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τον σκοπό σας και θα είστε σε θέση να λαμβάνετε εύστοχες αποφάσεις.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, θα σας έχετε την ανάγκη να προστατέψετε την οικογένειά σας και τα περιουσιακά σας, από διάφορες απειλές που μπορεί να παρουσιαστούν. Θα έχετε μια παράξενη τύχη, καθώς θα καταφέρνετε πάντα, να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, χωρίς να το θέλετε. Όλα θα γίνονται κατά λάθος, με ένα μαγικό τρόπο. Είναι μια περίοδος που θα ξεγνιάσετε και θα μπορέσετε, επιτέλους, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πράγματα, που πριν ήταν αδύνατον, λόγω του υπερβολικού σας, άγχους.