Αστρολογική Επικαιρότητα

Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα | 24 Δεκεμβρίου 2022

Το Εξάγωνο Ερμή στις 22° του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα στις 22° των Ιχθύων, επηρεάζει ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού του 2ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη θα σας ενισχύσει και θα βελτιώσει τον τρόπο σκέψης σας, κάνοντάς σας πιο αναλυτικούς και διερευνητικούς. Επίσης, δεν θα αφήνετε τίποτα να πέφτει κάτω και θα παρατηρείτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), θα είναι μια περίοδος που θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα καταφέρετε να πιστέψετε στον εαυτό σας και να Κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα καταφέρετε να θέσετε υψηλούς στόχους και να αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), θα βάλετε στόχο να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Έχετε την ανάγκη να κάνετε πολλά πράγματα. Αλλά αυτό που πρέπει να εξετάσετε είναι ο χρόνος που έχετε διαθέσιμο για κάθε ένα από αυτά. Διαχειριστείτε λοιπών το κάθε τι αποτελεσματικά, με σωστό προγραμματισμό. Αφιερωθείτε στις δουλειές, στη οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να στερείτε χρόνο από τον εαυτό σας.