Ιχθείς

Ιχθείς 2022

Ζώδια

Ιχθείς 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το πλανητικό σκηνικό του 2022 προβλέπει μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, για το ζώδιο των Ιχθύων. Μερικοί Ιχθύες θα έχουν ατυχίες, κοντά στην αρχή της χρονιάς. Ευτυχώς, αυτό θ’ αλλάξει θετικά περίπου μετά τα μέσα Απριλίου. Οι κινήσεις του Δία στους ουρανούς θα είναι η κύρια πηγή έμπνευσης και αλλαγής φέτος. Βεβαιωθείτε ότι το ακούσατε αυτό προσεκτικά!

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Φέτος, καλό θα είναι βλέπετε τον έρωτα ρεαλιστικά. Στην αρχή της χρονιάς, δεν θα συμβούν πολλά στην ερωτική σας ζωή. Οπότε, αν είστε ελεύθεροι, θα παραμείνετε ελεύθεροι. Ευτυχώς, η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες τον Απρίλιο κι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ή να βρείτε ένα νέο ερωτικό σύντροφο! Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα στα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σας. Ωστόσο, το τέλος της χρονιάς υπόσχεται πολλά για την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στην αρχή της χρονιάς υπάρχουν τόσο θετικά, όσο κι αρνητικά σημεία στην καριέρα σας. Γενικότερα, είναι καλύτερα ν’ ακολουθείτε τη ροή και να μην ταράζετε τα νερά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον κλάδο των υπηρεσιών θ’ αντιμετωπίσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα και μπορεί να καταλήξουν είτε να μεταφερθούν, είτε ν’ αλλάξουν θέση. Αν είστε ήδη σε μια δουλειά, να μείνετε σ’ αυτήν. Τώρα, δεν είναι καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να βρείτε μια νέα δουλειά.

Η τύχη στην καριέρα σας θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο μετά τα μέσα Απριλίου, όταν ο Δίας θα κινηθεί στον έβδομο οίκο. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να πάρετε μια αύξηση. Επίσης, αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδιαίτερα τυχερή για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση. Αν πάλι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, πάλι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά ταιριάζουν πολύ με τις προβλέψεις της καριέρας σας. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα μέσα Απριλίου, θα έχετε είτε περισσότερα έξοδα απ’ ό,τι συνήθως, είτε μεγαλύτερα. Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο θα βοηθήσει αυτά τα έξοδα να γίνουν πιο διαχειρίσιμα. Ωστόσο, εξαρτάται από σας να φροντίστε να ξοδέψετε τα επιπλέον χρήματά σας για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, αντί να κάνετε καινούρια. Μετά τα μέσα Απριλίου, τα έξοδά σας θα επανέλθουν στο κανονικό αλλά, καλό θα είναι, να μην αυξήσετε τις δαπάνες σας και να συνεχίσετε να εστιάζετε στην αποπληρωμή των χρεών.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι χαοτική φέτος και θα κάνει δραματικές αλλαγές, όταν αλλάζουν οι πλανήτες. Τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας, φέτος, την έχει ο Άρης. Ο Άρης στον Αιγόκερω, κοντά στον Ιανουάριο, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κοινωνική σας ζωή πιο σταθερή.

Φυσικά, χρειάζεται και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Όταν ο Άρης κινηθεί στους Ιχθύες γύρω στα μέσα Απριλίου, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει στις σχέσεις σας. Μόλις ο Άρης φύγει από τους Ιχθύες και κινηθεί στον Κριό, γύρω στα τέλη Μαίου, η κοινωνική σας ζωή θα κινείται όπως συνήθως.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για το ζώδιο των Ιχθύων. Όμως, αν χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει, τότε θα φτάσετε στο δεύτερο εξάμηνο, που σας χαρίζει τύχη. Οπότε, αφήστε το Δία και τους άλλους πλανήτες να σας καθοδηγήσουν. Ακολουθήστε το ρεύμα. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας. Αν κάνετε όλ’ αυτά τα πράγματα, τότε η χρονιά σας θα τελειώσει με ένα καλό κλίμα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις