Ιχθείς

Ιχθείς 2024

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

#Το 2024 θα σας δει να καθιερώνεστε επαγγελματικά και θα βελτιώσει τη σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας και τ’ αδέλφια σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δύσκολες οικονομικές φάσεις, αλλά αυτό θα σας κάνει να υιοθετήσετε μια πιο μετρημένη στάση στα έξοδα.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το 2024 μπαίνει με επιτυχία – θα μπορέσετε να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις, να επενδύσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε ικανοποιημένοι με την οικογενειακή σας ζωή και τις σχέσεις σας. Όλα αυτά θα τα καταφέρετε το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, για την ακρίβεια, με την υποστήριξη του Δία – ενώ το θάρρος και οι αντοχές σας θα δεχτούν μια όμορφη ώθηση, κάτω από την επιρροή του Άρη και του Κρόνου. Αλλά, θα πρέπει να ελέγχετε το θυμό σας

Η χρονιά αυτή θα σας φέρει επαγγελματική αναγνώριση και μια εξαιρετική σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας – αν και μπορεί να προκύψει μια σύγχυση, περίπου στα μέσα του έτους. Πιθανά να υπάρξει κάποια απώλεια ανέσεων και αύξηση των εξόδων το δεύτερο εξάμηνο του 2024, αλλά αν μπορέσετε να το δείτε θετικά, θα μάθετε να είστε πιο πειθαρχημένοι και προσεκτικοί όσον αφορά τα έξοδά σας

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα σας δει να λειτουργείτε με σύνεση, ενώ παίρνετε αποφάσεις σχετικά με τη σχέση που έχετε (ή, αν είστε ελεύθεροι, ενώ κάνετε μια επιλογή), κάτω από την επιρροή του Δία. Αλλά, γενικά, σε όλη τη διάρκεια του έτους, οι θέσεις της Σελήνης και του Βόρειου Δεσμού θα σας κάνουν κυκλοθυμικούς κι ευαίσθητους στην ερωτική σας ζωή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποιες περιττές ανησυχίες.

Ο Βόρειος Δεσμός μπορεί επίσης να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα είναι να υιοθετήσετε μια πιο πρακτική προσέγγιση απέναντι σ’ αυτούς με τους οποίους συνδέεστε συναισθηματικά ή ξεκινάτε μια νέα σχέση.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σας, με την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Ερμή. Θα μπορείτε να εκφράζετε αυτά που σκέφτεστε και να διαχειρίζεστε καλύτερα τις καθυστερήσεις και τις προκλήσεις. Για την ακρίβεια, είναι και η καλύτερη στιγμή για να γίνει μια πρόταση γάμου.

Προς το τέλος του έτους, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Κρόνος, ο Δίας κι ο Άρης μπορούν να αναστατώσουν την ερωτική σας ζωή, ασκώντας πίεση μέσω της οικογένειας. Αλλά, πρόκειται για μια μεταβατική φάση που θα περάσει σύντομα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Το 2024 θα σας φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες μαζί με επιτυχία και μια νέα ταυτότητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση με επιτυχία. Η συμφωνία ή το έργο που σας απασχολούσε πέρυσι μπορεί να σας έρθει τώρα και οι συνεργασίες σας θα έχουν επιτυχία. Εάν είστε σε μια δουλειά και αναζητάτε μια αλλαγή, οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν – όπως υποδηλώνουν οι προβλέψεις για την καριέρα σας, φέτος. Μπορεί, επίσης, να πάρετε προαγωγή στο χώρο που βρίσκεστε τώρα.

Αλλά ο Δίας μπορεί να φέρει δυσκολίες από το δεύτερο τρίμηνο, με τη μορφή μακρινών ταξιδιών που σχετίζονται με τη δουλειά ή με αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο – κάτι που, από την άλλη μεριά, μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό αν ψάχνετε για μια αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή.

Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, μετά το πρώτο τρίμηνο, και μια αίσθηση περιορισμένης πρόσβασης σε πόρους για επαγγελματική ανάπτυξη, κάτω από την επιρροή του Κρόνου, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές ευκαιρίες από το εξωτερικό ή ταξίδια στο εξωτερικό.

Το 2024 δεν είναι περίοδος για να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα, ειδικά από το δεύτερο τρίμηνο και μετά. Ωστόσο, φέτος θα καθιερωθείτε σε καλή θέση στην αγορά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα εξασφαλίσει αύξηση του εισοδήματος και των αποταμιεύσεων, καθώς και συνέπεια στην επαγγελματική σας ζωή, όπου θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας με την υποστήριξη του Δία.

Θα επενδύσετε σε ένα καλύτερο τομέα φέτος, κάτι που θα τονώσει την οικονομική σας κατάσταση. Θα επωφεληθείτε από επενδύσεις σε γη ή σε ακίνητα και πιθανά κι από οικογενειακή περιουσία. Μπορεί, επίσης, να υπάρχουν κέρδη από μεγαλύτερα αδέλφια ή επαφές στο εξωτερικό. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε στην αγορά μετοχών, θα ήταν συνετό να προχωρήσετε με τις συμβουλές ειδικών.

Πιο συγκεκριμένα, θα βιώσετε μια σταθερή οικονομική κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο, με έναν Άρη σε έξαρση και μια ευνοϊκή θέση του Δία. Αυτή η περίοδος θα είναι ευεργετική και για επενδύσεις. Θα πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις και θα έχετε καλές απολαβές.

Αλλά θα είστε λιγότερο τυχεροί με τις οικονομικές επενδύσεις στη δεύτερη φάση του έτους, παρά τις ελκυστικές προσφορές, όπως υποδηλώνουν οι προβλέψεις των οικονομικών για το 2024. Ο Δίας μπορεί να εξαντλήσει τις αποταμιεύσεις σας, μέσω επενδύσεων. Ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να ρισκάρετε περισσότερα χρήματα στις προσπάθειές σας, κάτι που μπορεί να διαταράξει την οικονομική σας σταθερότητα. Μπορεί να υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες και σε σχέση με τους συνεργάτες σας.

Συνολικά, θα είναι καλό αν πάρετε οικονομικές αποφάσεις, πριν από το Μάιο του 2024.

Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις, θα έχετε καλά αποτελέσματα. Αν έχετε δεύτερη δουλειά θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας και τη ζωή των αγαπημένων σας. Έχετε την ικανότητα να βρίσκετε πάντα νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Αν μείνετε μόνο με το μισθό σας, δεν θα κάνετε τίποτα ουσιαστικό και δεν θα φτάσετε στην οικονομική σταθερότητα που επιθυμείτε.