Ιχθείς

Ιχθείς | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Ιχθείς | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου δείχνουν ότι θα έχετε αστρική υποστήριξη σε ό,τι κάνετε. Θα πρέπει να μάθετε να προστατεύεστε από τις δυσαρμονίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε, γιατί έτσι θα προχωρήσετε γρηγορότερα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι, ωστόσο, αρκετά ενισχυμένη κι έτσι θα ξεπεράσετε όποιο εμπόδιο συναντήσετε. Υπάρχει έμπνευση και ενθουσιασμός μέσα σας, στοιχεία που είναι σημαντικά για την ευτυχία σας.

Τα οικονομικά σας σχέδια θα πραγματοποιηθούν, στη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, αν χρειαστείτε βοήθεια. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι ήρεμα, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την επιτυχία σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοημένη. Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις απαιτήσεις που έχετε από την ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε σε σταθερή σχέση, είστε γεμάτοι ρομαντισμό και πάθος. Η ζωή ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι εξαιρετικά αρμονική, με στοργή αλλά και αισθησιασμό. Υπάρχει μεγάλη κατανόηση στη σχέση με το σύζυγό σας και η ερωτική σας ζωή είναι ευχάριστη κι απολαυστική.

Όσοι είστε μόνοι θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα, στη διάρκεια του μήνα. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα δεν υπόσχονται πολλά για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι αστρικές όψεις δεν είναι βοηθητικές και πιθανά θα αντιμετωπίσετε συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο. Δεν θα έχετε ιδιαίτερη υποστήριξη από συναδέλφους και ανώτερους κι αυτό θα δυσκολέψει το προχώρημα των στόχων σας. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές και πνευματικές δραστηριότητες, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας ο μήνας σας επιφυλάσσει εξαιρετικές προοπτικές και δεν είναι απίθανο να δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις και εμπόριο θα έχετε καλά κέρδη και υπάρχει πιθανότητα χρημάτων από απροσδόκητες πηγές. Όσοι κινείστε στο πεδίο των εξαγωγών, θα έχετε επίσης καλά αποτελέσματα και αν κάνετε κάποια επένδυση θα σας φέρει καλές αποδόσεις. Ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, οπότε μη διστάσετε αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο.