Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μια κλειστή πόρτα φαίνεται να ανοίγει. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) αποκαλύπτει σημεία της επαγγελματικής ζωής, που σας ήταν άγνωστα έως τώρα. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, θα συνειδητοποιήσετε με ποιο τρόπο η συναισθηματική σας κατάσταση επηρεάζει την ζωή σας. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) θα δώσει προτεραιότητα σε μια σημαντική σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής – γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν την πορεία και την εξέλιξης αυτής της σχέσης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας ευνοεί με όλους τους τρόπους: οι σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους γίνονται πιο ουσιαστικές, η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και ίσως ασχοληθείτε με μια νέα επαγγελματική ιδέα! Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να έχετε εμμονή με συναισθήματα αγάπης. Ίσως μόλις αρχίσατε να βγαίνετε με κάποιο άτομο. Εάν είστε ήδη σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικοί είστε ο ένας για τον άλλον. Πρόκειται για μια πολύ καλή στιγμή για να δείξετε τα συναισθήματά σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) σας ενθαρρύνει να κάνετε θετικές αλλαγές σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά τη δουλειά ή την υγεία σας. Ίσως αποφασίσετε να υιοθετήσετε πιο υγιεινές, καθημερινές συνήθειες. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους σας κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, σήμερα. Οι άνθρωποι φαίνεται να σας παρεξηγούν εσκεμμένα. Τα email σας πηγαίνουν σε φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Κανείς δεν φαίνεται να απαντά στα μηνύματά σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια δύσκολη μέρα για επικοινωνία και καλό θα ήταν να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με τους άλλους κάποια άλλη μέρα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης και τη διάθεση να κάνετε έναν απολογισμό σε ό, τι αφορά τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Έρωτας και σχέσεις

Ευχαριστήστε την δημιουργική σας πλευρά με κάποια ποίηση, τέχνη, εκλεκτό φαγητό ή μουσική, στην αρχή της εβδομάδας, είτε τα δημιουργείτε εσείς, είτε απλά τα εκτιμάτε ιδιαίτερα. Α, και βρείτε κάποιον για να τα μοιραστείτε – τα άστρα λένε ότι δεν είναι δύσκολο τώρα. Τα αισθηματικά σας μπορεί να αλλάξουν γρήγορα από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, κι ενώ μπορεί να ακούγεται λίγο περίπλοκο, είναι απαραίτητο για να υπάρξουν εξελίξεις. Ξεκινώντας από την Παρασκευή το βράδυ και για όλο το σαββατοκύριακο, θα ζήσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία, ενώ αν είστε σε σχέση θα την δείτε να ανανεώνεται με πολύ όμορφους τρόπους.

Καριέρα

Η δημιουργική δουλειά ευνοείται τη Δευτέρα, επομένως καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στην ανταλλαγή ιδεών, παρά να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη η συμμετοχή σας σε συναντήσεις, η παρουσίαση που θα κάνετε και οι νέες δεξιότητες που θα μάθετε στους άλλους θα σας δώσουν την ευκαιρία, πραγματικά, να λάμψετε. Οι διαπροσωπικές σας ικανότητες είναι, επίσης, ενισχυμένες. Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι τον προϊστάμενό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, γύρω στην Παρασκευή και το Σάββατο, θα είναι καλύτερα να μη μιλάτε πολύ και να κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Συγκεκριμένα, αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Βρείτε χρόνο για να προωθήσετε μια επαγγελματική σχέση την Κυριακή – θα αξίζει τον κόπο.