Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν καλές προοπτικές. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σηματοδοτεί ένα έντονο διάστημα, που θα αυξήσει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον εφευρετικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να μαζευτείτε με συγγενείς για να κανονίσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Ή, μπορεί να μιλήσετε για την πιθανότητα να νοικιάσετε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, ώστε τα μέλη της οικογένειας να μπορούν να πηγαίνουν όταν έχουν χρόνο. Ή ίσως μιλήσετε για ένα ταξίδι στο χωριό, για να δείτε μακρινούς συγγενείς. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα σας χαρίσει καλή διάθεση και αισιοδοξία – επιδιώκετε περισσότερη επαφή με τους αγαπημένους σας και είναι πιθανό να βρεθείτε σε ένα ρομαντικό διάλειμμα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) τονίζει ιδιαίτερα τη γοητεία σας. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, χωρίς προσπάθεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε θετικά αυτό το όμορφο διάστημα. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της φυσικής παρουσίας. Αυτό το διάστημα η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα αισθητή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας καλέσουν να μιλήσετε μπροστά σε μια ομάδα. Θα μπορούσατε να έχετε ένα μεγάλο ρόλο σ’ ένα θεατρικό έργο. Ή μπορεί να επιλεγείτε για ένα βραβείο. Η ενέργεια αυτής της όψης είναι ιδανική για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς, να ξεκινήσετε μια διαφημιστική καμπάνια ή το κανάλι σας στο YouTube. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να λάμψετε. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) επηρεάζει τα οικονομικά σας, δημιουργώντας συνθήκες που ενδέχεται να βελτιώσουν τα έσοδά σας. Υπάρχουν δυνατότητες για μια αποδοτική επένδυση, αλλά καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, καθώς και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα βγείτε, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας προσπαθήστε να είστε φειδωλοί στις κρίσεις και τις επικρίσεις σας, όταν πρόκειται για ένα αισθηματικό θέμα, που αφορά κάποιον άλλον. Τα γεγονότα θα σας δικαιώσουν, έτσι ή αλλιώς. Βελτίωση αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας – κάτι που σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται και από σας. Η αισιόδοξη στάση σας και ο προοδευτικός τρόπος σκέψης σας εμπνέουν όλους όσοι βρίσκονται γύρω σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε θετική ανταπόκριση στις κινήσεις που κάνατε προηγουμένως. Το σαββατοκύριακο θα απολαύσετε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καριέρα

Η αρχή της εβδομάδας είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε κάποιες παλιές σχέσεις και να οργανώσετε πιο σωστά τα πράγματα – μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο. Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα στα μέσα της εβδομάδας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Καθώς οι κινήσεις σας αποδεικνύονται πετυχημένες, αυτό θα γίνει άμεσα ορατό. Τα πράγματα βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, όταν η καλή σας τύχη απομακρύνει κάποια ξαφνικά εμπόδια. Εάν χρειαστεί να ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις