Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο των επενδύσεων κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπαίνετε στο χορό για να βρείτε πηγές παθητικού εισοδήματος για σας και την οικογένειά σας. Το διαδίκτυο προσφέρει χιλιάδες επιλογές και διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια πρόσθετη ροή εσόδων. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν αγαπημένα άτομα που έχετε παραμελήσει τελευταία και σημαντικές σχέσεις που χρειάζονται το χρόνο και την ενέργειά σας. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) εστιάζει στα οικονομικά σας και στην αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, κάποια απρόβλεπτα οικονομικά στοιχεία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) δίνει έμφαση στους πιο κοντινούς και προσωπικούς σας δεσμούς. Οι στιγμές που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ακόμα κι αν πρόκειται απλά για μια επαφή μέσω διαδικτύου, θα νιώσετε αναζωογονημένοι κι αγαπημένοι. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο των σχέσεων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Έχετε ένα θαυμαστή, σήμερα – αυτό το άτομο είναι πολύ ενθουσιασμένο μαζί σας και μπορεί να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Μπορεί να γνωρίζετε αυτό το άτομο εδώ και πολύ καιρό και τώρα να είστε και οι δυο ελεύθεροι και διαθέσιμοι για μια σχέση. Ή, μπορεί να είναι κάποιος που μόλις γνωρίσατε μέσω ενός φίλου και τώρα θα βγείτε ένα πρώτο ραντεβού. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εκπλαγείτε θετικά. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σηματοδοτεί ένα έντονο διάστημα, που θα αυξήσει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

Έρωτας και σχέσεις

Μείνετε σταθεροί στις ρομαντικές απόψεις σας, στην αρχή της εβδομάδας – το να αμφιταλαντεύεστε ή να υποχωρήσετε, δεν θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να πάτε. Αναγνωρίστε την αξία σας κι αγκαλιάστε την – η αίσθηση είναι υπέροχη! Την Τετάρτη και την Πέμπτη, υπάρχει αρκετή εύνοια για την ερωτική σας ζωή – να έχετε το νου σας για μια μεγάλη ευκαιρία και μην ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή σ’ ένα αστέρι. Το σαββατοκύριακο φαίνεται όμορφο και εύκολο, ειδικά αν αφήσετε τους φίλους ή το ταίρι σας να αναλάβουν την πρωτοβουλία. Θα περάσετε καλά ό, τι κι αν κάνετε και η Κυριακή είναι ιδανική για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Καριέρα

Τη Δευτέρα, μια σύγκρουση με ανώτερους είναι πολύ πιθανή. Η διοίκηση πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα πώς να χειριστείτε το φόρτο εργασίας σας, αλλά δεν έχουν την πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουν πραγματικά το πρόβλημα. Αυτή η φάση θα παραμείνει ως την Τετάρτη, όταν ένας συνάδελφος θα πάρει το μέρος σας. Θα πρέπει να δεχτείτε με χαρά την βοήθειά του, γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται διαφορετικά. Την Παρασκευή θα έχετε πρόβλημα να επικεντρωθείτε στη δουλειά που θέλετε. Μην περιμένετε πολλά από τον εαυτό σας, αλλά προσέξτε επίσης τις ονειροπολήσεις σας – μπορεί να σας φανούν αρκετά χρήσιμες.