Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες γύρω σας

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) τονίζει ιδιαίτερα τη γοητεία σας. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, χωρίς προσπάθεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε θετικά αυτό το όμορφο διάστημα. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο των φυσικών ικανοτήτων σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να ξυπνήσετε με περισσότερη ενέργεια. Θα μπορούσατε να πάτε στο γυμναστήριο και να κάνετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Ή, να πάτε για τρέξιμο το πρωί. Μπορεί να είστε πολύ παραγωγικοί στη δουλειά και μετά να γυρίσετε στο σπίτι και να κάνετε και δουλειές. Δεν νιώθετε κάθε μέρα έτσι, αλλά σήμερα είστε πολύ ενεργοποιημένοι. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) θα επικεντρωθεί στη σφαίρα των οικονομικών σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε χρήσιμες επαφές και συζητήσεις σχετικά μ’ αυτό. Έχετε όμως στο νου σας, ότι οι παρούσες συγκυρίες δεν ευνοούν οριστικές αποφάσεις. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των οικονομικών, υπάρχει μια νέα οικονομική ευκαιρία στον ορίζοντα κι αυτό είναι κάτι που ψάχνατε. Μπορεί να σχετίζεται με μια επιχείρηση, μια νέα δουλειά ή μια πώληση σε κάτι που προσπαθείτε να πουλήσετε εδώ και αρκετό καιρό – οπότε, φροντίστε να έχετε τα μάτια σα ανοιχτά, για να μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) εστιάζει στο πεδίο των οικονομικών σας – υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις γύρω από σχετικά θέματα. Ωστόσο, δεν είναι πολύ πιθανό να μπορέσετε να διευθετήσετε αποτελεσματικά αυτά τα θέματα, στην παρούσα φάση. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σηματοδοτεί ένα έντονο διάστημα, που θα αυξήσει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Με τον Άρη στον Καρκίνο (25/3-19/5) η ευαίσθητη και τρυφερή σας πλευρά ενισχύεται σημαντικά. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, καθώς και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα βγείτε, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα.

Έρωτας και σχέσεις

Το να ετοιμάσετε ένα δείπνο για το ταίρι σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη, δεν θα είναι μόνο ευχάριστο, αλλά θα εκτιμηθεί και πολύ. Θα μπορούσατε να κάνετε τα κλασικά: κεριά, κρασί και απαλή μουσική στο βάθος. Ή μπορεί να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο, όπως το να φτιάξετε τάκος και να τα φάτε στο σαλόνι σας ακούγοντας τζαζ και βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. Ό, τι και να κάνετε, θα πάει καλά. Το σπίτι εξακολουθεί να είναι καλό σκηνικό την Τετάρτη και την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο – τις πιο ρομαντικές μέρες της εβδομάδας – δεν έχετε καμία διάθεση να μείνετε στο σπίτι. Μια βόλτα με το αμάξι, με ανοιχτά παράθυρα και το ραδιόφωνο στη διαπασών;

Καριέρα

Ο κόσμος είναι απαλός και εύθραυστος και υποκύπτει στις επιθυμίες σας τη Δευτέρα – και αυτό που επιθυμείτε πάνω από όλα, είναι η ειρήνη και ένα λόγο για να είστε δημιουργικοί. Οι άνθρωποι συμπορεύονται μαζί σας, την Τρίτη και την Τετάρτη – και είναι πολλοί περισσότεροι από όσους νομίζατε. Στα μέσα της εβδομάδας, όποιος φλυαρεί και μπαίνει στο δρόμο σας χωρίς λόγο, σας τρελαίνει. Η σαφήνειά σας εξαφανίζεται, γεγονός που δημιουργεί κάποια προβλήματα. Αλλά, την Πέμπτη και την Παρασκευή, η ευχάριστη αίσθηση που υπήρχε στην αρχή της εβδομάδας, επιστρέφει. Η πρόοδος σε μια νέα επαγγελματική πρωτοβουλία μοιάζει με το να δημιουργείτε ένα έργο τέχνης μαζί με τους άλλους. Υπέροχη αίσθηση!