Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε κάτι σημαντικό. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να απομακρυνθείτε για λίγο και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της ενδοσκόπησης. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια αποκάλυψη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε παγιδευτεί σε ένα μοτίβο και τώρα μπορείτε να δείτε πώς θα βγείτε απ’ αυτό. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα θέμα σχέσης, που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, ίσως σε κάθε σχέση που είχατε μέχρι τώρα. Τώρα, όμως, βλέπετε καθαρά το μοτίβο καθώς και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) σας ανεβάζει τη διάθεση και σας ευνοεί με αισιοδοξία και θετικότητα. Με το δικό σας μοναδικό τρόπο, εκφράζετε τα όμορφα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (18/1-10/2) σας χαρίζει μια πλούσια κι ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή – θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο των φιλικών σχέσεων σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να συναντηθείτε με ένα φίλο και να του πείτε για την αποκάλυψή σας. Όχι μόνο θα εντυπωσιαστεί από το πώς το εντοπίσατε αυτό στη ζωή σας και το ξεπεράσατε, αλλά ίσως αναγνωρίσει αυτή τη συμπεριφορά και στη δική του ζωή. Σήμερα, καθώς περιγράφετε το δικό σας ταξίδι, μπορείτε να βοηθήσετε και κάποιον άλλον. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σηματοδοτεί ένα έντονο διάστημα, που θα αυξήσει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) φέρνει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες που υπάρχουν μέσα σας. Έχετε τη διάθεση να απομονωθείτε για λίγο και ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά που αισθάνεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Πρόκειται για μια πολύ ωραία εβδομάδα, για την αισθηματική σας ζωή, ξεκινώντας αμέσως από την αρχή με την ερωτική ενέργεια της Δευτέρας και της Τρίτης. Δημιουργήστε κάτι όμορφο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο – εσείς διαθέτετε τη φαντασία και το πρόσωπο αυτό θα λατρέψει αυτό που θα προσφέρετε! Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι, επίσης, εξαιρετικά ρομαντικές μέρες – με ραντεβού που περιλαμβάνουν μουσική ή άλλου είδους παραστάσεις που ανεβάζουν αισθητά τη θερμοκρασία. Όσο για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Κυριακή μπορεί να κανονίσετε να χαλαρώσετε ή να κάνετε κάποιες δουλίτσες. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Καριέρα

Ένας ανοιχτός διάλογος με το αφεντικό σας, ένα συνεργάτη ή ένα πελάτη είναι το κλειδί για την αρχή της εβδομάδας. Αν οι δυο σας ξεκαθαρίσετε τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τους στόχους σας, θα μπορέσετε να διακρίνετε πώς να τα καταφέρετε. Προετοιμαστείτε για κάποια διαχείριση άγχους την Τετάρτη ή την Πέμπτη – προγραμματίστε χρόνο με τα άτομα που σας υποστηρίζουν εγκαίρως και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε, ενώ δίνετε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Προχωρήστε κι εκφράστε τη θέση σας για ένα θέμα την Παρασκευή, ή σκεφτείτε κάτι το σαββατοκύριακο για τη συνάντηση της Δευτέρας. Ακόμα κι αν η γνώμη σας δεν είναι δημοφιλής, εσείς ξέρετε ότι είναι σωστή.