Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ζήσετε μια περιπέτεια.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) σας κάνει αρκετά σκεπτικούς αυτές τις μέρες, καθώς προβληματίζεστε για θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Υπάρχουν δυνατότητες να ασχοληθείτε με κάποιο διαφορετικό αντικείμενο ή να προχωρήσετε σε κάποια εκπαίδευση εξειδίκευσης. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει χώρος και για ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της εκπαίδευσης. Αν βρίσκεστε σε εκπαιδευτική διαδικασία μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με το να διαβάζετε για ένα τεστ, να ολοκληρώνετε και να υποβάλετε μια εργασία ή κάτι παρόμοιο. Μπορεί να προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα μάθημα στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σήμερα, μαθαίνετε να κινείστε με ταχύτητα. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) τονίζει τους προβληματισμούς και τις φιλοδοξίες σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Τώρα είστε σε θέση να κάνετε σταθερά βήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε, ακόμα κι αν σας πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι υπολογίζατε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) δίνει έμφαση στους πιο κοντινούς και προσωπικούς σας δεσμούς. Οι στιγμές που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ακόμα κι αν πρόκειται απλά για μια σύντομη επαφή, θα νιώσετε αναζωογονημένοι κι αγαπημένοι. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο των σχέσεων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν είστε μόνοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον για μια ερωτική σχέση. Αλλά, σήμερα, αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Αν είστε ήδη σε μια ερωτική σχέση, είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε λίγο και να κάνετε κάτι διαφορετικό σαν ζευγάρι. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δυναμισμό, για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Θέλετε να δημιουργήσετε και να ταξιδέψετε! Οτιδήποτε σχετίζεται με καλλιτεχνικά ή πνευματικά ζητήματα, ευνοείται.

Έρωτας και σχέσεις

Τα άστρα σας επιφυλάσσουν μερικά, γλυκά πράγματα στην αρχή της εβδομάδας – αν είστε σε σχέση, κάντε μια όμορφη έκπληξη στο ταίρι σας με ένα καυτό ραντεβού. Δεν είστε σε σχέση; Ενεργοποιηθείτε τη Δευτέρα και την Τρίτη και δεν είναι απίθανο να προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Εκφράζετε, επίσης, πολύ όμορφα τα συναισθήματά σας στην αρχή της εβδομάδας – συνεχίστε έτσι! Στα μέσα της εβδομάδας η δουλειά μπορεί να σας απορροφήσει όλη την ενέργεια, αλλά από την Παρασκευή και μετά, όλα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις – περασμένες, τωρινές, μελλοντικές. Ο πειρασμός να τις αναλύσετε όλες σε μεγάλο βαθμό μπορεί να είναι ισχυρός, αλλά είναι επίσης σημαντικό να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε.

Καριέρα

Συμβαίνουν πολλά πράγματα γύρω σας, για να ανησυχήσετε γι’ αυτά που κάνουν οι άλλοι, τη Δευτέρα. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι. Το κουτσομπολιό του γραφείου είναι, έτσι κι αλλιώς, βαρετό. Την Τρίτη σας περιμένει ένα υγιεινό γεύμα με κάποιο συνάδελφο και την Τετάρτη μια καινούρια γνωριμία θα σας τραβήξει την προσοχή. Την Πέμπτη, χωρίς φανερό λόγο, μπορεί να σας προβληματίσει η σχέση σας με ένα συνεργάτη – μην το αφήσετε έτσι αυτό, να το ψάξετε. Την Παρασκευή σκέφτεστε χρήματα, συνεργασίες και νέους τρόπους για να προχωρήσετε – αγχωτικά πράγματα. Ισορροπήστε μια τόσο γεμάτη εβδομάδα, με ένα διασκεδαστικό σαββατοκύριακο.