Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) αποκαλύπτει σημεία της επαγγελματικής ζωής, που σας ήταν άγνωστα έως τώρα. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, θα συνειδητοποιήσετε με ποιο τρόπο η συναισθηματική σας κατάσταση επηρεάζει την ζωή σας. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της δουλειάς σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο των οικονομικών. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση για έναν νέο τρόπο να βγάλετε χρήματα. Μπορείτε να βρείτε κάτι που, πραγματικά, απολαμβάνετε να κάνετε και το οποίο προσφέρει επιπλέον εισόδημα. Ο συγχρονισμός συμβαίνει καθώς «τυχαία» σκοντάφτετε πάνω σε ένα βίντεο ή μάθημα για το πώς να το κάνετε. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) βγάζει στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για ιατρικές εξετάσεις. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) θα δώσει προτεραιότητα σε μια σημαντική σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής – γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν την πορεία και την εξέλιξης αυτής της σχέσης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας ευνοεί με όλους τους τρόπους: οι σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους γίνονται πιο ουσιαστικές, η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και ίσως ασχοληθείτε με μια νέα επαγγελματική ιδέα! Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους σας κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Τίποτα δεν μπορεί να συμβεί αρκετά γρήγορα σήμερα. Η ενέργειά σας είναι παντού. Έχετε τόσο πολλές ιδέες που δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Έχετε κι αυτή την έντονη επιθυμία για ελευθερία και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Απελευθερώνεστε από κάθε περιορισμό, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Σήμερα, προσπαθήστε να κάνετε μια λίστα και να σχεδιάσετε τα επόμενά σας βήματα.

Έρωτας και σχέσεις

Η τύχη είναι με το μέρος σας, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οπότε ετοιμαστείτε να πετύχετε όσα περισσότερα μπορείτε. Το καλύτερο είναι ότι γενικότερα η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι θετική, οπότε έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Η καλή σας τύχη συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες, ίσως με διαφορετικό επίκεντρο, καθώς φίλοι και γνωστοί ζητούν χάρες και συμβουλές. Με τη διάθεση αυτής της εβδομάδας και την τύχη που τη συνοδεύει, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, ειδικά της αισθηματικής σας ζωής. Ξεκινήστε με το να γιορτάσετε το παρόν μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και απολαύστε μαζί του μια ιδιαίτερα, φροντισμένη έξοδο. Μην ξεχάσετε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο και στους φίλους σας, το σαββατοκύριακο, γιατί εξακολουθούν να έχουν ανάγκη τη συντροφιά και τις συμβουλές σας.

Καριέρα

Αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σας ζωή αναμένεται μια αλλαγή στην ηγεσία. Δεν πρόκειται για κάτι συνταρακτικό, απλά μια μετατόπιση της εξουσίας, σε κάποιον άλλον. Ίσως να είστε σε θέση να καθοδηγήσετε διακριτικά τη διαδικασία. Στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας, αλλά αν πιεστείτε και καταφέρετε να δουλέψετε πάνω σε ένα δημιουργικό έργο, θα βρεθείτε στο στοιχείο σας. Στο τέλος της εβδομάδας η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και μπορείτε με άνεση να επικεντρωθείτε όπου θέλετε. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και η ζήτησή σας ανεβαίνει, καθώς όλοι συνειδητοποιούν πώς είστε μέσα στα πράγματα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις