Ιχθείς

Ιχθείς | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Ιχθείς | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβλέψεις του μήνα υποδηλώνουν ότι οι πλανητικές θέσεις είναι ευεργετικές για την εξέλιξή σας, αυτό το διάστημα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσετε στη ζωή και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει βοήθεια από άλλους. Μετά τις 20 του μήνα θα έχετε λαμπρές ιδέες, λόγω της αστρικής επιρροής. Τα αποτελέσματα του Άρη θα είναι φανερά και θα πρέπει να μετριάσετε τις φιλοδοξίες και να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγισή σας.

Έρωτας και σχέσεις

Η επιρροή της Αφροδίτης μπορεί να γίνει αισθητή στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις θα είναι εγκάρδιες και με κατανόηση. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τις ιδέες ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καλά, καθώς τείνουν να είναι αναξιόπιστες. Οι σχέσεις με το ταίρι σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα: μερικές φορές τα πράγματα θα κυλούν ομαλά και μερικές άλλες θα υπάρχει κάποιο άγχος. Είναι σημαντικό να έχετε μια λογική προσέγγιση στα πράγματα και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση στη διάρκεια του μήνα.

Καριέρα

Οι προβλέψεις για την επαγγελματική σας ζωή δεν είναι ενθαρρυντικές, αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους τείνουν να είναι φιλικές – θα πρέπει, όμως, να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες κι αυτό μπορεί να σας κρατήσει πίσω. Τα οφέλη της σκληρής σας δουλειά δεν φαίνονται, προς το παρόν (θα φανούν αργότερα, μην ανησυχείτε). Τα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς δεν θα είναι παραγωγικά. Δεν θα έχετε ιδιαίτερη βοήθεια από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Ο μήνας αυτός έχει πολλή δουλειά, χωρίς τα χρήματα που υπολογίζατε.

Οικονομικά

Σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση είναι μάλλον μέτρια – δεν υπάρχει ανάπτυξη, υπάρχει όμως σταθερότητα. Μια φιλική σχέση με τους συναδέλφους θα είναι απαραίτητη, αν θέλετε να περιορίσετε τα προβλήματα. Τυχόν συνεργασίες με το εξωτερικό δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν έχει νόημα να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ή να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι, αν ξεπεράσετε αυτό το μήνα με μικρές απώλειες.