Ιχθείς

Ιχθείς | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Ιχθείς | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

#Διακριτικοί κι ευαίσθητοι, έχουν έντονη εσωτερική αντίληψη και έμπνευση

Αφήστε τη μαγεία της συγχρονικότητας να σας παρακινήσει να νιώσετε θαυμασμό και να φωτίσει το μονοπάτι σας. Νιώστε τη διασύνδεσή σας με όλα τη ζωή. Εξάλλου, το ζώδιό σας συνδέεται με το ιερό και το μυστικό, και οι συμπτώσεις συχνά σας φέρνουν τις πιο ενδιαφέρουσες και θαυμαστές εμπειρίες της ζωής. Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου, στις 10 Φεβρουαρίου, σας επιτρέπει να βιώσετε το φαινόμενο της ενότητας που πολλοί μύστες περιγράφουν όταν βγαίνουν από τος πνευματικές τους πρακτικές.

Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και αλληλεπιδρά αμέσως με τον Πλούτωνα, στις 13 Φεβρουαρίου. Μπορεί να αισθάνεστε πνευματικοί και διανοητικά ανοιχτοί στον κόσμο, αλλά ενισχύστε τα όριά σας και προστατέψτε την ενέργειά σας από το άδειασμα. Η ευαισθησία σας είναι δώρο και η υπερδιέγερση μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε αυτό που προσπαθεί να σας πει το σύμπαν.

Ο Φεβρουάριος είναι μια εποχή για νέα ξεκινήματα. Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθή πορεία κι ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 23 Φεβρουαρίου, ενθαρρύνοντας το μυαλό σας να περιπλανηθεί κι ενισχύοντας τη διάνοιά σας. «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις» – τώρα, κάνετε μεγάλα όνειρα!

Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου προσφέρει ένα μείγμα ρομαντισμού και συμπόνιας. Η ανοιχτή επικοινωνία θα ενισχύσει τους δεσμούς με τον σύντροφό σας και ο Άρης στον Υδροχόο σας βοηθά να παραμένετε ψύχραιμοι, κατά τη διάρκεια των έντονων συζητήσεων. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον που έχει απήχηση στις δημιουργικές πτυχές της ψυχής σας, ειδικά γύρω στις 21 Φεβρουαρίου.

Η ηλιακή σας εποχή ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και σας πλημμυρίζει με το φως του. Απολαύστε τη ζεστασιά και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης που σας χαρίζει – αλλά, αν προτιμάτε να λάμψετε στο φως του φεγγαριού, η Πανσέληνος της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου φωτίζει τη ρομαντική σας ζωή. Μπαίνετε σε μια περίοδο αφοσίωσης και δέσμευσης.