Ιχθείς

Ιχθείς | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Ιχθείς | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το μήνα θα έχετε υποστήριξη από το Δία, για να πετύχετε αυτά που θέλετε – η ισχυρή καθοδήγηση αυτού του πλανήτη θα έρθει σε βοήθειά σας και θα ωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας είναι σε γενικές γραμμές, θετικές κι ευχάριστες. Αν συναντήσετε εμπόδια σε κάποια σημαντική σχέση της ζωής σας (είτε ερωτική, είτε φιλική, είτε οικογενειακή), θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να διορθώσετε τα πράγματα.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σας σχέσεις καθορίζονται από τις συμπεριφορές των άλλων, αυτό το διάστημα. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν με τα θέματά σας – δεχτείτε αυτή τη βοήθεια και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Οι συζυγικές σχέσεις θα παρουσιάζουν βελτίωση, καθώς ο μήνας προχωρά, με πιθανότητα εγκυμοσύνης. Όσοι είστε μόνοι, αυτή την περίοδο, θα έχετε βοήθεια από τον κοινωνικό σας κύκλο για να κάνετε νέες γνωριμίες. Από σας εξαρτάται, να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

Καριέρα

Η επαγγελματική ζωή θα επηρεαστεί αρνητικά σε θέματα εξέλιξης – το πιθανότερο είναι ότι οι στόχοι σας θα παραμείνουν ανεκπλήρωτοι. Θα υπάρξουν συγκρούσεις με συναδέλφους κι ανώτερους στο χώρο της δουλειά κι αυτό θα σας εμποδίσει να πετύχετε τους στόχους σας. Μ’ αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και ειλικρινείς στη δουλειά σας και σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν προς όφελός σας.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δεν υπόσχονται σπουδαία πράγματα, αυτό το διάστημα. Οι επιστροφές από τις υπάρχουσες επενδύσεις δεν θα καταφέρουν να καλύψουν τα έξοδα κι ίσως χρειαστεί να πάρετε χρήματα από τις οικονομίες σας. Σε ό,τι έχει να κάνει με επεκτάσεις ή ξεκινήματα νέων έργων, η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.