Ιχθείς

Ιχθείς | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Ιχθείς | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αστρικές επιρροές του μήνα είναι ενθαρρυντικές για τις προοπτικές του ζωδίου σας. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά. Θα έχετε, επίσης, ευκαιρίες να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και τις γνώσεις σας. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές – θα μπορέσετε να έχετε επαφές με τα κατάλληλα άτομα, λόγω της επιρροής του Κρόνου. Ο Ερμής κι ο Κρόνος θα σας ενθαρρύνουν να κάνετε τη σωστή επιλογή, μετά από σκέψη και ανάλυση. Γενικότερα, ό,τι κάνετε αυτό μήνα, θα πρέπει να γίνεται με περίσκεψη και προσοχή.

Έρωτας και σχέσεις

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα θα σας βοηθήσουν να είστε ρεαλιστές στον τρόπο που προσεγγίζετε τη σχέση σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και συνετοί σε θέματα σχέσεων. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σχέσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους, μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα.

Για όσους βρίσκονται σε σχέση, υπάρχει μια αστάθεια, λόγω της επιρροής του Άρη. Τα πράγματα μπορεί να τακτοποιηθούν, αν φροντίζετε να ευχαριστείτε το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, λόγω της επίδρασης του Άρη – η κατάσταση θα βελτιωθεί, μετά τα μέσα του μήνα.

Καριέρα

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει ωριμότητα και ρεαλισμό σε επαγγελματικά θέματα. Θα καθοδηγηθείτε από τις αντιλήψεις σας και μπορεί να μην είστε τόσο φιλόδοξοι. Αυτό, όμως, δεν θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι φιλικές και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να πετύχετε τους στόχους σας. Η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι αισιόδοξη, αλλά καλό είναι να είστε χαλαροί – δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα επιθετικοί.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές. Θα εργαστείτε σκληρά – ωστόσο οι οικονομικές αποδόσεις όχι μόνο δεν είναι ανάλογες, αλλά είναι και εξαιρετικά ακανόνιστες. Η έλλειψη πόρων για επέκταση ή ξεκίνημα νέων έργων θα σας αναγκάσει να τα αναβάλλετε, αν είχατε σχετικές σκέψεις.