Καρκίνος

Καρκίνος 2024

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

#Το 2024 θα ξεκινήσει με ποιήματα, ιστορίες κι όλα αυτά που αρέσουν στο ζώδιό σας – και που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα φέρει το πρώτο εξάμηνο του έτους. Μετά τον Απρίλιο, ξεκινάει η διαδικασία για σταδιακή πρόοδο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Θα υποδεχτείτε το 2024 με ποιήματα, ιστορίες και βιβλία – όλα αυτά μπορούν να σας αποδώσουν μια μοναδική ταυτότητα. Ταυτόχρονα, ο Κρόνος θα σας κρατήσει απασχολημένους στη δουλειά φέτος κι ο Βόρειος Δεσμός μπορεί να σας φέρει πολλά ταξίδια. Αυτή είναι η χρονιά που, επιτέλους, θα βάλει τέλος στη μοναξιά σας.

Μετά τον Απρίλιο, η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας, καθώς θα μπορέσετε να εφαρμόσετε εποικοδομητικά τα σχέδιά σας και να ανοίξετε τη διαδικασία για σταδιακή πρόοδο στους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας χώρους.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2024 θα κάνει μια συντηρητική αρχή σε σχέση με τα αισθηματικά σας, αλλά μετά το Μάιο, η ερωτική σας ζωή θ’ ανθίσει. Ή, αν είστε ελεύθεροι, θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για μια νέα επαφή ή σχέση.

Η υπομονή κι η ανεκτικότητα θα είναι τα δυνατά σας σημεία, όπως υποδηλώνουν οι ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, που θα προσελκύσουν τους άλλους και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την εσωτερική σας ηρεμία – θα μάθετε να υποχωρείτε σε καταστάσεις που ξέρετε ότι μπορούν να εμποδίσουν τη συναισθηματική σας εξέλιξη, κατά τη διάρκεια του έτους.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Άρης μπορεί να εντείνει τον παρορμητισμό σας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορεί να σας παρακινήσει να κυριαρχήσετε στο σύντροφό σας για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, επηρεάζοντας έτσι την ποιότητα της σχέσης. Να είστε, λοιπόν, προσεκτικοί.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα έχετε απίστευτη επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, μαζί με την ικανότητα να καταπολεμάτε τα εμπόδια. Νέα έργα και νέες συμφωνίες θα σας φέρουν, επίσης, αναγνώριση από το εξωτερικό. Αν είστε υπάλληλοι, ο Δίας θα σας ευνοήσει με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και πιθανά μια προαγωγή, μετά το Μάιο.

Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα καλή, αν εργάζεστε στον δημόσιο τομέα. Επίσης, αν είστε στην πολιτική, μπορεί να σας δοθεί μια νέα θέση.

Ο Κρόνος, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές στην επαγγελματική σας ζωή το δεύτερο εξάμηνο του έτους – για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο ωράριο ή κάποια προβλήματα υγείας μπορεί να επηρεάσουν την εργασία σας. Όμως, υπάρχουν άλλοι πλανήτες που διασφαλίζουν ότι έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε αυτές τις προκλήσεις με την εξυπνάδα και τη σκληρή σας δουλειά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με μια αίσθηση περιορισμένης ροής χρημάτων, αλλά είναι μια φάση που θα περάσει με τη σύνεση και την υπομονή σας. Αν θέλετε να επενδύσετε το πρώτο εξάμηνο του έτους, προχωρήστε μόνο με τις συμβουλές ειδικών για να είστε σίγουροι ότι οι αποταμιεύσεις σας δεν θα επηρεαστούν αρνητικά. Θα είναι, σχετικά, μια καλή περίοδος για επενδύσεις στο χρηματιστήριο.

Ο Κρόνος παίζει θετικό ρόλο στις οικονομικές σας δραστηριότητες, φέτος: θα σας κρατήσει μακριά από περιττά έξοδα, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει καθυστερήσεις στα κέρδη. Ο Δίας, από την άλλη, θα σας φέρει και κέρδη και έξοδα. Προχωρώντας σε άλλο θέμα, θα μπορέσετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο το 2024, με την υποστήριξη των πλανητικών όψεων.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα καλό για σας – θα υπάρξουν περισσότερα κέρδη στα έσοδά σας, περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και περισσότερα κέρδη από τις επιχειρήσεις και τα ταξίδια σας. Ο Ήλιος θα βοηθήσει ιδιαίτερα, γύρω στα μέσα Απριλίου, να κινητοποιηθεί αυτή η ορμή.