Καρκίνος

Καρκίνος 2022

Ζώδια

Καρκίνος 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το ωροσκόπιο του Καρκίνου επηρεάζεται έντονα από το Δία, τον Κρόνο και την Αφροδίτη. Τα ζώδια του Κριού, του Υδροχόου και του Αιγόκερου θα παίξουν, επίσης, ρόλο. Το πρώτο μέρος του χρόνου θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα. Αργότερα, ανάμεσα στο Μάιο και τον Οκτώβριο, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες επιπλοκές, που μπορεί να σας φέρουν ένταση. Μετά τον Οκτώβριο, ωστόσο, η υπόλοιπη χρονιά θα κυλήσει ομαλά.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, η Αφροδίτη, ο Άρης κι ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω. Αυτό θα δώσει μεγάλη ηρεμία στην ερωτική σας ζωή. Αν υπήρχαν καυγάδες με το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό, θα σταματήσουν. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο συναρπαστική τον Απρίλιο, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης, μπαίνουν στους Ιχθύες.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς κινείται σε παρόμοιο μοτίβο. Η ερωτική σας ζωή θα ηρεμήσει ξανά, όταν ο Άρης θα μπει στον Ταύρο, τον Ιούνιο κι αυτή η γαλήνη θα διατηρηθεί μέχρι τον Οκτώβριο, όταν η Αφροδίτη θα μπει στο Σκορπιό. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να είναι συναρπαστικές για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η αρχή της χρονιάς θα είναι κάπως δύσκολη κι αυτό θα οφείλεται σε διαφωνίες και μικροπροβλήματα που θα έχετε με τους συναδέλφους σας. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συναδέλφους και τα αφεντικά σας, από το Μάιο ως τον Ιούλιο. Ωστόσο, αν μπορέσετε να κάνετε ειρήνη με τους συναδέλφους σας, τότε οι προβλέψεις θα ανατραπούν. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μετά τον Ιούλιο. Στη συνέχεια, θ’ αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα κερδίσετε το σεβασμό των συναδέλφων σας. Έτσι, η δουλειά θα γίνει πιο ευχάριστη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να είστε και πιο παραγωγικοί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στην αρχή της χρονιάς, τα κέρδη σας θα κινηθούν στο μέσο όρο. Δεν θα κερδίσετε, ούτε θα χάσετε κάποιο υπερβολικό χρηματικό ποσό. Αυτό το διάστημα, καλύτερα να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, παρά να κάνετε μεγάλες αγορές ή επενδύσεις. Μετά τον Ιούνιο, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από ό,τι συνήθως. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματά σας επιπόλαια. Αντίθετα, προσπαθήστε να βάλετε κάτι στην άκρη – μπορεί να σας φανεί χρήσιμο το 2023. Στο μεταξύ, αν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα, κάντε το για τα χόμπι σας ή τις πνευματικές σας αναζητήσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ο Δίας έχει μεγάλη επιρροή στην κοινωνική σας ζωή, το 2022. Υπάρχουν καινούριες ευκαιρίες για ν’ αποκτήσετε νέους φίλους, οπότε, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όταν παρουσιαστούν. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί μεταξύ Μαίου και Οκτωβρίου, καθώς ο Δίας στον Κριό μπορεί να προσελκύσει τα λάθος άτομα. Ο Ποσειδώνας, επίσης, έχει επιρροή στο ζώδιό σας φέτος – και όλη τη χρονιά ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ανθρώπους που έχουν παρόμοια με σας ενδιαφέροντα. Η ενασχόληση με τα χόμπι σας σ’ ένα δημόσιο χώρο, όπως το να γίνετε μέλος σε μια σχετική ομάδα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους φέτος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου το 20221 φέρνουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, ο μεγαλόψυχος Καρκίνος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τα αντιμετωπίσει. Όσο είστε λογικοί και ώριμοι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τους στόχους σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις