Καρκίνος

Καρκίνος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Καρκίνος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα απαιτούν μεγάλη προσοχή, αυτό το μήνα. Η προτεραιότητα, λοιπόν, θα δοθεί στην οικογένεια, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Να έχετε, ωστόσο, στο νου σας ότι μια ανεξάρτητη συμπεριφορά δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας – επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων σε κάθε περίπτωση. Το θετικό σ’ αυτό είναι ότι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε βοήθεια, αφού υπάρχουν πολλά άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κοινωνικά δεν είστε και σε μεγάλη φόρμα, οπότε δύσκολα θα ξεκινήσετε τώρα κάποια σχέση. Αν είστε σε σταθερή σχέση, διανύετε μια μάλλον βαρετή περίοδο. Αν είστε παντρεμένοι και σκέφτεστε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, να ξέρετε ότι το διάστημα αυτό δεν είναι και πολύ ευνοϊκό. Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας ευθύνες αυξάνονται αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να είστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, η ανταμοιβή σας δεν θα είναι ανάλογη των κόπων σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το οικονομικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα έντονο, τώρα – συνεπώς είστε στην ευχάριστη θέση να παίρνετε σωστές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική σταθερότητα. Τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες σας θα είναι στο πλευρό σας, για να σας υποστηρίξουν να πετύχετε.