Καρκίνος

Καρκίνος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Καρκίνος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας προτρέπει να μην μένετε στο παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά με θάρρος. Θα πρέπει να είστε δραστήριοι και ν’ αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Στις αρχές του μήνα θα υπάρξουν εμπόδια στη ζωή σας, αν όμως τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία θα ξεπεραστούν.

Το διάστημα μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα σας προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες. Τα άστρα σας χαρίζουν μεγάλη υποστήριξη και θα πρέπει να είστε τολμηροί και να την αξιοποιήσετε. Θα υπάρξει δραστική αλλαγή στη στάση σας και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στα αισθηματικά σας είστε μάλλον άκεφοι και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε και να είστε πιο ευχάριστοι. Διαφορετικά, η σχέση σας μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα, έως και χωρισμό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα λάθη σας και ν’ αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η σχέση ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια μπορεί να γίνει πιο αρμονική, αν βάλετε στο πρόγραμμά σας να περνάτε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε και να περάσετε καλά κι αυτό θα ενισχύσει τους δεσμούς υπάρχουν ανάμεσά σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη. Όσοι είστε μόνοι μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι αστρικές όψεις είναι τότε πολύ θετικές και οι σχέσεις θα είναι ευχάριστες.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές προμηνύονται θαυμάσιες, το Δεκέμβριο. Οι πλανητικές όψεις είναι ευνοϊκές κι αυτό θα οδηγήσει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς. Οι σχέσεις με συναδέλφους και τη διοίκηση είναι καλές κι έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην υλοποίηση των στόχων σας. Να περιμένετε, επίσης, σημαντικά χρηματικά οφέλη για τη δουλειά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας, ωστόσο, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ευνοϊκά. Οι επιχειρηματίες και οι έμποροι θα αποτύχουν να κερδίσουν χρήματα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές εργασίες και εξαγωγές, θα έχετε περίπου την ίδια τύχη. Γενικώς, για να ανταπεξέλθετε θα πρέπει να εξαρτηθείτε από εξωτερική βοήθεια. Όπως φαίνεται, θα είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο κι αν έχετε κάτι σχετικό στο μυαλό σας, καλό θα είναι να περιμένετε λίγο.