Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα η απογοήτευση μπορεί να μετατραπεί σε επιτυχία. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα κάνοντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αγοράς. Φυσικά, φροντίστε πρώτα να κάνετε μια καλή έρευνα. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας χαρίζει θετικότητα και καλή επικοινωνία. Είστε σε θέση να εκφράζεστε και να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας, χωρίς να δίνετε σημασία στις διαφωνίες που πιθανά να υπάρχουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) αυξάνει θεαματικά τη λάμψη και τη γοητεία σας – σας δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σ’ αυτούς που αγαπάτε. Στις 8/8 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας-τον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο των σχέσεων. Μπορεί να έχετε επίμονα ερωτικά συναισθήματα για κάποιον που γνωρίζετε – είναι σαν να τρέχει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα στο κεφάλι σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Και τότε, για μεγάλη σας έκπληξη, αυτό το άτομο πλησιάζει κι επικοινωνεί μαζί σας. Είναι σαν να υπάρχει μια ψυχική σύνδεση ανάμεσά σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) δυσκολεύει την αναγνώριση και την έκφραση των συναισθημάτων σας – μπορεί να μην το δείχνετε, αλλά είστε αρκετά απόμακροι και δεν έχετε διάθεση για πολλές ευγένειες. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα σας δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν στο προηγούμενο διάστημα. Οι σημαντικές σχέσεις της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής, ενισχύονται. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο των φιλικών σχέσεων σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της αλήθειας: μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, ακόμα και πληγωμένοι, καθώς ανακαλύπτετε ότι ένα κοντινό σας πρόσωπο δεν ήταν απόλυτα ειλικρινές μαζί σας. Φυσικά, υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά είναι δύσκολο να μη νιώσετε απογοήτευση επειδή έχετε δώσει πολλά σ’ αυτό το άτομο. Σήμερα, μπορεί να έχει μετανιώσει, αλλά θα πρέπει να προστατέψετε τα συναισθήματά σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σας φέρνει ευκαιρίες για μια δουλειά ή μια επένδυση που εξετάζατε τελευταία. Αν κινηθείτε σωστά και γρήγορα, θα έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Έρωτας και σχέσεις

Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να απαιτήσουν προσοχή στις αρχές της εβδομάδας, αλλά μην παραμελήσετε την ερωτική σας ζωή – απαντήστε σ’ αυτό το μήνυμα, επιστρέψτε την κλήση ή ενημερώστε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο ότι είναι ακόμα το νούμερο ένα για σας. Καλό θα είναι να φροντίσετε οποιαδήποτε σημαντική επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης ημερομηνιών και της αποστολής μηνυμάτων κειμένου, πριν από κάποια σύγχυση την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Μπορεί, επίσης, να είστε απλώς απασχολημένοι, αλλά βρείτε χρόνο για κάποιες όμορφες, αισθηματικές στιγμές που θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή την Παρασκευή και θα κρατήσουν όλο το σαββατοκύριακο. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ακολουθήστε την επιθυμία της καρδιάς σας.

Καριέρα

Θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς επίσης και στους κύριους στόχους μιας εργασιακής κατάστασης τη Δευτέρα – κι αυτό μπορεί να είναι αγχωτικό. Ωστόσο, από την Τρίτη έως την Πέμπτη θα προστεθούν πνευματικές δυνάμεις και ενέργεια, ιδανικές για πολλαπλούς στόχους και για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Δώστε προσοχή σ’ αυτά που πετυχαίνετε – κρατήστε αριθμούς και σημειώσεις. Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας (είτε της δουλειάς, είτε τον προσωπικό, είτε και τους δυο) την Παρασκευή και το Σάββατο – διαφορετικά, μπορεί να πιαστείτε στον ύπνο. Και την Κυριακή αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας – τα σχέδια που κάνετε τώρα, ευνοούνται από τα άστρα.