Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λίγος πειραματισμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι σπουδαίο. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) μειώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας κι έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των κρυφών ταλέντων σχηματίζει τετράγωνο με τον οραματιστή Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, τα ενδιαφέροντά σας θα μπορούσαν να αποκαλύψουν κρυμμένα ταλέντα. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια απ’ αυτά, για να δείτε αν μπορούν να εξελιχθούν σε πραγματικές δεξιότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα χόμπι που θα μπορούσε να γίνει επιχείρηση. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) τονίζει τη γοητεία σας και φέρνει στην επιφάνεια τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας – ένα ταξίδι μπαίνει στο πρόγραμμα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας χαρίζει μια διάθεση ονειροπόλησης – έχετε τη δύναμη και τη ζωντάνια να παλέψετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο των ταξιδιών και των ξένων τόπων. Μπορεί να ονειρεύεστε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο και να ταξιδέψετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Ή, ίσως, θέλετε να πάρετε ένα σακίδιο και να γυρίσετε όλη την Ευρώπη. Είναι μια καλή στιγμή για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να συμβεί αυτό. Το να ονειρεύεστε είναι ένα πράγμα, αλλά τώρα μπορείτε να προχωρήσετε προς το στόχο σας. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) επηρεάζει την επαγγελματική και συναισθηματική σας πραγματικότητα. Υπάρχουν άτομα κύρους που σας εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, γι’ άλλη μια φορά, πόσο καλούς και βοηθητικούς φίλους έχετε.

Έρωτας και σχέσεις

Κάποια σχέδια που θα κάνετε στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανό να καταλήξουν σε μια πραγματική, ερωτική επαφή. Αυτό που ξεκινάτε τώρα, θα έχει σίγουρα αξιόλογη συνέχεια. Η πρόκληση που αφορά την αισθηματική σας ζωή είναι να διαχειριστείτε τη σύγκρουση ή τις διαφορετικές αντιλήψεις που πιθανά να υπάρχουν στη σχέση σας. Το πώς θα ενσωματώσετε ό, τι συμβαίνει τώρα, θα επηρεάσει το μέλλον σας, έτσι πάνω απ’ όλα να είστε θετικοί και προνοητικοί. Το τέλος της εβδομάδας τα συναισθήματά σας είναι έντονα και καλά θα κάνετε να τα αποκαλύψετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με αγάπη και σεβασμό.

Καριέρα

Στις αρχές της εβδομάδας, υπάρχουν εσωτερικές αντιπαλότητες στο χώρο, οπότε φροντίστε να προετοιμαστείτε ανάλογα. Αυτό δεν σταματά, αντίθετα, προς τα μέσα της εβδομάδας κλιμακώνεται και μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε το ένα ή το άλλο μέρος. Καλό θα είναι να μείνετε έξω από αυτή την κατάσταση, αν είναι δυνατό, γιατί εκεί θα είστε πιο αποτελεσματικοί. Αν το καταφέρετε αυτό θα μπορέσετε, προς το τέλος της εβδομάδας, να βοηθήσετε να αποκατασταθεί το κλίμα και οι σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων σας. Συνολικά, η εβδομάδα θα θεωρηθεί θετική, αν καταφέρετε να έχετε τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις