Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αναλαμβάνετε δράση για μεγάλους στόχους. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή. Ενισχύοντας την ενέργειά σας – και ίσως, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και βελτιώνοντάς την – οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να αποδειχθούν αναμφισβήτητα, ισχυρά θεραπευτικοί. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο του σπιτιού κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Ή, ίσως ψάχνετε τρόπους πώς να κάνετε το σπίτι σας πιο λειτουργικό. Ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνετε, το κάνετε με την ψυχή σας. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας γίνει εμμονή μέχρι να φτάσετε στη λύση που θέλετε. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) προκαλεί προβλήματα και βάζει σε δοκιμασία τις σχέσεις με κάποιους από τους αγαπημένους σας. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις, αναγκαστικά, θα αναθεωρηθούν. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) εστιάζει σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, συναισθηματικά και πρακτικά, καθώς και σε περιουσιακά ζητήματα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) σας φέρνει ηρεμία και διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο της κίνησης και της επιδεξιότητας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μπορεί να είστε λίγο ανήσυχοι, να έχετε πολλή ενέργεια να ξοδέψετε. Μπορεί να δοκιμάσετε ένα νέο είδος χορευτικών ασκήσεων, να κάνετε κάτι δύσκολο κι ασυνήθιστο, καινούριο και συναρπαστικό. Ό,τι κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) μειώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας κι έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Έρωτας και σχέσεις

Αν πρέπει να πάρετε μια αισθηματική απόφαση, μην περιμένετε να γίνουν σπουδαία πράγματα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πριν προχωρήσετε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Στα μέσα της εβδομάδας, έχετε μια φροντιστική διάθεση – τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να συλλογιστείτε τις ρομαντικές σας αποφάσεις. Πηγαίνοντας προς το σαββατοκύριακο, είστε καλά εξοπλισμένοι για να βρείτε μια νέα ισορροπία στη ζωή σας, αλλά να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να προϋποθέτει ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κάτι (ή κάποιον), την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Καριέρα

Την Τρίτη θα συναντήσετε μια πρόκληση που αφορά στην ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Εάν λήξει μια προθεσμία, ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε άλλες δεσμεύσεις. Διαφορετικά, δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε κάποια συνάντηση ώστε να βρείτε χρόνο και για τις δικές σας ανάγκες. Την Πέμπτη, να είστε πολύ προσεκτικοί για το πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας για μια σύγκρουση με ένα συνάδελφο. Οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγούν σκόπιμα και θα βρεθείτε σε ακόμα δυσκολότερη θέση από ό, τι όταν ξεκινήσατε. Αν χρειάζεται να δουλέψετε το σαββατοκύριακο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει κάθε εκκρεμότητα μέχρι το Σάββατο το βράδυ.