Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε αρκετή βοήθεια.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας χαρίζει μια διάθεση ονειροπόλησης – έχετε τη δύναμη και τη ζωντάνια να παλέψετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο των συνεργασιών. Κάποιος που έχει πολλές γνώσεις, θα σας βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένας μέντορας ή ένας δάσκαλος που είναι έτοιμος να σας πάρει από το χέρι και να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα σ’ αυτό που πρέπει να κάνετε. Μπορεί να είναι κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά σας, αλλά μπορεί επίσης να έχει να κάνει με ένα χόμπι ή μια περίπλοκη οικονομική συναλλαγή. Και, τώρα, παίρνετε τη βοήθεια που ζητούσατε. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) εστιάζει, κυρίως, στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Οι κινήσεις σας στοχεύουν στη βελτίωση της εικόνας σας και σας απασχολεί ιδιαίτερα η γνώμη των άλλων για σας. Στις 21/3 η Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο της καριέρας θα μπορούσε να είναι μια νέα αρχή για σας, όσον αφορά την εργασία σας. Είναι πιθανό να ξεκινήσατε μια νέα δουλειά και τώρα μαθαίνετε τις λεπτομέρειες, συναντάτε νέους ανθρώπους και σταδιακά μπαίνετε σε μια ρουτίνα. Αν εξακολουθείτε στην ίδια δουλειά, μπορεί να έχετε ένα νέο επόπτη. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να λανσάρετε ένα νέο προϊόν, σήμερα. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) επιδρά κυρίως στο πεδίο της επαγγελματικής σας ζωής. Υπάρχουν δυνατότητες για να πραγματοποιηθούν επαφές και συζητήσεις με σημαντικά άτομα, με στόχο την προώθηση των επαγγελματικών σας στόχων. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) μειώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας κι έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας-τον Καρκίνο (25/3-19/5) σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Οι αποφάσεις που παίρνετε και ο τρόπος που λειτουργείτε σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, γι’ άλλη μια φορά, πόσο καλούς και βοηθητικούς φίλους έχετε.

Έρωτας και σχέσεις

Πρόκειται για μια από τις πιο εμπνευσμένες εβδομάδες που είχατε το τελευταίο διάστημα, που σχεδόν όλα πάνε καλά. Κάποιο άτομο που θα συναντήσετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα μπορούσε να γοητευτεί πολύ από σας και να σας κάνει ένα παιχνιδιάρικο κομπλιμέντο. Και τότε διακριτικά θα αλλάξετε θέμα. Την Τρίτη και την Τετάρτη σταματήστε να αλλάζετε το θέμα τόσο πολύ – βγείτε έξω από το καβούκι σας! Κάποια στιγμή από την Παρασκευή έως την Κυριακή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πει ή θα κάνει κάτι, με τρόπο που μοιάζει απόλυτα με το δικό σας – για δευτερόλεπτα αναρωτιέστε, αν κοιτάτε τον εαυτό σας σε καθρέφτη!

Καριέρα

Κάτι που συμβαίνει στο σπίτι μπορεί να έχει εντυπωσιακή σχέση με τη δουλειά, τη Δευτέρα. Ή μπορεί να χρησιμοποιήσετε κάτι που έχετε μάθει από ένα μέλος της οικογένειάς σας, σε μια επαγγελματική κατάσταση. Είναι πολύ όμορφο όταν δυο τόσο ξεχωριστοί τομείς, καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Την Τρίτη και την Τετάρτη εάν νιώθετε πιεσμένοι, διώξτε το άγχος με τη δύναμη της προσωπικότητάς σας. Αν όλοι γύρω σας είναι σε έξαλλη κατάσταση, βγάλτε τα χαρτιά από το τραπέζι της αίθουσας των συναντήσεων, ανεβείτε στο τραπέζι και χορέψτε! (ή, τέλος πάντων, κάντε κάτι παράδοξο!). Στο τέλος της εβδομάδας, οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν. Το ερώτημα είναι: σε ποια κατεύθυνση θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα;