Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, εξερευνάτε νέους δρόμους.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) αναδεικνύει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα – έχετε ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μιλάτε κι οι άνθρωποι αγαπούν να σας ακούν. Η διάθεση που έχετε για να βοηθήσετε τους άλλους γίνεται αντιληπτή και εκτιμάται από το φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο του ρομαντισμού. Σήμερα είστε ανυπόμονοι σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα. Μπορεί να περιμένετε πάνω από το τηλέφωνο να σας τηλεφωνήσει το ταίρι σας ή να περιμένετε να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά για να διασκεδάσετε μαζί. Αν ψάχνετε γι’ αγάπη, έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα που είναι πολύ δραστήρια. Αν πάτε σε κάποια αθλητική εκδήλωση ή στο γυμναστήριο, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας ενδιέφερε να γνωρίσετε περισσότερο. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) θα βάλει στο επίκεντρο τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, καθώς και την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας. Βρίσκεστε σε μία υπερδιέγερση, που εκδηλώνεται με ενθουσιασμό και επινοητικότητα. Σας περιμένουν ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με φίλους. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) σας φέρνει ηρεμία και διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο των διασκεδαστικών δραστηριοτήτων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, μπορεί να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. Θέλετε να παραβιάσετε κάποιους κανόνες και να πάτε σε μια νέα κατεύθυνση. Σήμερα, θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) ενισχύει τη γοητεία σας και σηματοδοτεί μια δυναμική και δημιουργική περίοδο, γεμάτη έρωτα και πάθος.

Έρωτας και σχέσεις

Λοιπόν, η ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα στην αρχή αυτής της εβδομάδας (τη Δευτέρα και την Τρίτη) είναι τεράστια. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας κι αν θέλετε να ζητήσετε από κάποιο συγκεκριμένο άτομο κάτι συγκεκριμένο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως να επιδεικνύεστε λίγο παραπάνω, αλλά μια φορά στις τόσες δεν πειράζει, σωστά; Απλά, βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε. Εξάλλου, παρατηρείτε και τα θετικά κάποιου άλλου και τα σχολιάζετε αναλόγως – οπότε, υπάρχει μια σχετική ισορροπία. Το σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι η στιγμή για μεγάλα, ρομαντικά σχέδια αλλά σας επιφυλάσσει πολλές, μικρές, γλυκές στιγμές.

Καριέρα

Έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές. Είναι κατανοητό. Μια μεγάλη γιορτή πλησιάζει – ο μισός κόσμος φαίνεται να έχει τη διάθεση να κάνει αγορές. Και δεν είστε στην αγορά για ψιλοπράγματα. Αν το γραφείο χρειάζεται καινούριους υπολογιστές, πιέζετε για τους τελευταίους και τους καλύτερους. Εάν μια επένδυση εξετάζεται, θα δώσετε την απόλυτη υποστήριξή σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας, η στάση σας αλλάζει λίγο – ξαναθυμάστε ότι οι άνθρωποι (κι όχι τα χρήματα και τα υλικά αγαθά) είναι πιο σημαντικοί (καλό είναι να το κρατήσετε αυτό στο μυαλό σας) – και την Παρασκευή όλα έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας.