Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μια επαγγελματική ευκαιρία είναι πολύ πιθανή. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα κάνοντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αγοράς. Φυσικά, φροντίστε πρώτα να κάνετε μια καλή έρευνα. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο των οικονομικών σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της καριέρας. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Μπορεί να σας κυριεύσει μια ξαφνική επιθυμία να βρείτε μια διαφορετική δουλειά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να στείλετε το βιογραφικό σας σε υποψήφιους εργοδότες – κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή κίνηση για το μέλλον σας. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών σας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο σχετικών συζητήσεων που θα έχει σαν αποτέλεσμα να δεχτείτε βοήθεια από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας χαρίζει θετικότητα και καλή επικοινωνία. Είστε σε θέση να εκφράζεστε και να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας, χωρίς να δίνετε σημασία στις διαφωνίες που πιθανά να υπάρχουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) αυξάνει θεαματικά τη λάμψη και τη γοητεία σας – σας δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σ’ αυτούς που αγαπάτε. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα σας δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν στο προηγούμενο διάστημα. Οι σημαντικές σχέσεις της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής, ενισχύονται. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της κοινότητας και των ομάδων. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε πολύ από μια ομάδα ατόμων που κάνουν τα πράγματα που θέλετε να κάνετε – είτε πρόκειται για ομάδα που ασχολείται με ακίνητα, για μια θεατρική ομάδα αυτοσχεδιασμού ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να εστιάσετε στο να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

Έρωτας και σχέσεις

Στις αρχές της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι μελαγχολική και με τάσεις απομόνωσης. Δείξτε σεβασμό στα συναισθήματά σας και φροντίστε να κάνετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Αυτό συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες κι εσείς εξακολουθείτε να απέχετε από πολλά. Είναι δικαίωμά σας να είστε σιωπηλοί, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα που στέλνετε δεν αποθαρρύνουν κάποιον που σας ενδιαφέρει. Το διάστημα αυτό λειτουργείτε περισσότερο σε πνευματικό, παρά σε συναισθηματικό επίπεδο και έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το σαββατοκύριακο.

Καριέρα

Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να γίνετε αποδέκτες των προβλημάτων και των διαφωνιών, που υπάρχουν στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ίσως θα προτιμούσατε να μην πάρετε θέση σε όλο αυτό, αλλά τελικά θα βγείτε μπροστά και θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Οικονομικά θέματα προκύπτουν στα μέσα της εβδομάδας και θα χρειαστούν οι προσπάθειες όλων για να διορθωθούν τα πράγματα. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει σε απόλυτο έλεγχο και έτοιμους να κάνετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον – το δικό σας και της δουλειάς σας. Παρά το γεγονός ότι είστε επιρρεπείς στην απογοήτευση, το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα κοφτερό.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις