Καρκίνος

Καρκίνος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Καρκίνος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γι’ αυτό το μήνα προβλέπονται αρκετά δύσκολα πράγματα και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με τόλμη. Το περιβάλλον θα είναι προκλητικό και θα νιώσετε ότι το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπέρ σας. Οι επαγγελματικές ευθύνες είναι ιδιαίτερα πιεστικές και θα πρέπει να εστιάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Παρά τις διάφορες αναταραχές, θα πρέπει να προχωρήσετε με θάρρος. Θα έχετε κάποια βοήθεια από τις πλανητικές όψεις κι αυτό θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 20 του μήνα και τότε θα κινείστε με καλύτερη διάθεση και περισσότερη αισιοδοξία.

Έρωτας και σχέσεις

Τα αισθηματικά σας θα είναι εξαιρετικά, μέχρι τις 20 του μήνα. Οι σχέσεις θα είναι αρμονικές και θα ζήσετε πολλές χαρούμενες στιγμές. Εάν θέλετε να διαρκέσει αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να ελέγχετε πλήρως τα συναισθήματά σας. Στη σχέση με το σύζυγό σας θα υπάρχει κατανόηση και τρυφερότητα, μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μετά απ’ αυτό, είναι πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα που όμως θα λυθούν με σχετική ευκολία. Οι ελεύθεροι θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, μέχρι τις 20 του μήνα. Μετά από αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να είστε πιο ρεαλιστές και να μην περιμένετε σπουδαία πράγματα να συμβούν τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Καριέρα

Σε επαγγελματικό επίπεδο ο μήνας προβλέπεται θετικός για επαγγελματική ανάπτυξη και δραστηριότητες. Όσοι κινούνται στο δημιουργικό πεδίο – τέχνες, λογοτεχνία – θα τα πάνε πολύ καλά και θα πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Αν είστε υπάλληλοι ή έχετε τη δική σας επιχείρηση, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε άλλη θέση για να εξελιχθείτε. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, απαιτεί περισσότερη σκέψη. Τυχόν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα.

Οικονομικά

Ο Φεβρουάριος δεν είναι μήνας που υπόσχεται και πολλά σε οικονομικό επίπεδο. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές κι αυτό ισχύει και για τα έσοδά σας. Αν σκοπεύατε να ασχοληθείτε με επενδύσεις καλύτερα να το αποφύγετε, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε απώλεια χρημάτων. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι αδύναμες, με αποτέλεσμα τη μείωση των κερδών σας. Καθώς ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός, αν είχατε σκέψεις για ξεκίνημα κάποιου έργου ή επέκταση των δραστηριοτήτων σας, να μην το κάνετε γιατί δεν αξίζει τον κόπο.