Καρκίνος

Καρκίνος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Καρκίνος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

#Συναισθηματικός κι ευαίσθητος, κυκλοθυμικός και συγκρατημένος

Σκεφτείτε την τέχνη της δημιουργίας μωσαϊκού ή τις εικόνες και τις φωτογραφίες για να φτιάξετε ένα κολάζ. Αυτός ο μήνας σας παρασύρει στη δημιουργική παρόρμηση να φανταστείτε, πώς τα κομμάτια της ζωής σας ταιριάζουν μεταξύ τους για να φτιάξουν μια μαγική εικόνα. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, μπορείτε πιο εύκολα να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματα και ν’ αποκτήσετε νέες προοπτικές για τις σχέσεις σας, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ισχυρές αποκαλύψεις. Αυτή η εμπνευσμένη επίγνωση θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή κάτω από τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου, στις 10 Φεβρουαρίου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν μέσα από το -αντίθετο σε σας- ζώδιο του Αιγόκερου, ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου. Η δέσμευση είναι μια λέξη-κλειδί στον έρωτα. Ο Αιγόκερως είναι προσανατολισμένος στο στόχο και θέλει σιγουριά. Αυτή η επιρροή σας ενθαρρύνει να ονειρευτείτε τη δομή της τέλειας σχέσης και σας βοηθά να τη χτίσετε. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, παρέχοντας ενέργεια που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σ’ αυτό. Η Αφροδίτη παραμένει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, δείχνοντας ποιος υποστηρίζει τις αξίες σας και σε ποιες σχέσεις να επενδύσετε το χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας.

Κατανοείτε τις βαθύτερες πτυχές των σχέσεών σας, ειδικά σε σχέση με οικονομικά προβλήματα ή μαθαίνετε να ισορροπείτε τις ανάγκες σας, με τις ανάγκες του συντρόφου σας. Ο Υδροχόος ζει στο μέλλον και η ενέργεια των σχέσεων είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με κοινούς πόρους ή με την οικειότητα που παρέχει μια ισχυρή βάση. Είναι, επίσης, μια καλή περίοδος για οικονομικό προγραμματισμό και συζητήσεις για κοινά περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις.

Όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες, στις 20 του μήνα, η εστίασή σας μετατοπίζεται από δομή σε θαύμα. Πώς σας κάνουν να νιώθετε όλα αυτά που φτιάξατε και τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε; Η Πανσέληνος της Παρθένου, στις 24 Φεβρουαρίου, σας βοηθά να επεξεργαστείτε και να κάνετε τις ανάλογες περικοπές, ώστε να προχωρήσετε στο Μάρτιο με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το τι θέλετε